Merhabalar. 6 yıldır bilfiil dekorasyon işinin içerisindeyim. elimden geldiği kadarıyla sizlere dekorasyon konusunda yardımcı olmaya çalışabilirim. Bu konuda bilgili diğer arkadaşlar da bu forum altında bilgilerini paylaşırsa çok iyi olur düşüncesindeyim. bilgi paylaştıkça çoğalır.
benimde evimle ilgili yardıma ihtiyacım var ama siteye nasıl resim konulur bilmiyorum ögrenmeye şalışı yorum
Bence yatağının başının geldiği duvarı lila renkli hafif desenli bir duvar kağıdı ile kapla, diğer duvarlar için de beyazı lila ile kırarak kireç gibi durmasını engelleyek bir renk elde edebilirsin, perdelerinide krem seçmelisin. Yatak odası için en uygun renk lilaymış Huzur verici bir renkmiş ve uyku düzenini etkiliyormuş. Ama bence çok koyu bir mor düşünme, ruh karartıcı olabilir.
Merhabaa...
Benim odam henüz yeni.
Ben herşeyi kremrengi istediğimden dolayı mobilyalarım vs krem.
Ama sıkıldım.
Kırmızı düşündüm, agresifleştiriyor diye annem istemiyor
Mavi dedim (Çok severim.) çocuksu durmasından korkuyorum.
1 gardrop 1 çalışma masası 1 kitaplık 1 küçük komodin bir de yatağım var ama daha güzel olsun istiyorum. Böyle de çok sade oldu gibi..
Herhangi bir öneriniz olabilir mi ??
Not: Bu arada yaşımı belirtmek zorunad gibi hissediyorum XD 17 yaşındayım, genç odası yani
ben bi mor aşığı olarak mor ve yeşil kombinasyonunu da deneyebilirsin :)) veya mor ve şeker pembe.. değişik dekoratif yastıklar abajur ve halıyla krem rengine uyumlu sıcak bi atmosfer yaratılabilir
ayyy bende mor ve yeşil uyumunu çok severim ama yeşil açık olacak...kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?