Koltuk Mobilya Dekorasyon Konusunda Yardım edebilirim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba bana yardımcı olursanız sevinirim benim mutfağım va oturma odam aynı yerde oturmalı mutfak yani ama kucuk değil ıkısının arasında kartonpıyerle kemer var ben oturma odamı mor ve pembe tonlarıyla dızayn etmek ıstıyorum tullerımı boncuklu lıla dusunuyorm mutfagımında takımmı olması lazım oraya daha canlı bır tul kullanmak ıstıyorum mesela beyaz tulun uzerıne renklı cıcekler ve renklı spor sandalyelerle sızce nsl olur yoksa oranındamı tülü ve halısı oturma odasıyla takım olsn sırıtırmı lutfen yardımcı olun eger sızde benım gıbı dusunuosanız mutfagımın halısı ne rank olsn tşk edrm sımdıden

meraba benımde koltuklarım krem pembe hafıf ıcerısınde lıla cızgıler var halımda krem pembe mor halıser krem rengı duvarın rengı acık kese kagıdı sızce ev cok bogulurmu daha ceyız sermedık oyuzden uyumuda yakalayamadım ev ferah olsun ıstıyorum ne tur aksesuar koyabılrım eve sızce zevk uyumum nasıl bana yardımcı olurmusunuz..

canım bana da bir fikir verirsen sevinirim koltuklarım siyah deri üzerine sütlü kahve minderli ne renklerde halı alsam krem hoş durmuyor denedim kırmızı düşünüyorum ne dersin

Slm arkadaşlar;
Ben daha bugün üye oldum çok yeniyim burda,ve malum yaz ayındayız boya yapmayı düşünüyorum,mobilyalarım beyaz ve lila rengi koltuk takımım var, yatak odamda beyaz renkte mobilyam ne renk boya alayım bana yardımcı olurmusunuz....şimdiden tşkrler..

http://www.kadinlarkulubu.com/evim-evim-guzell-evimmm-t200209/index.html
slm arkadaşlar bakın bu benim evimm mobilyaları ben seçtim ama evin yerleşmesi konusunda ne yazıkki büyüklerin sözü geçtitatlicadiarzu
şimdi ben kendi isteğime göre değişiklikler yapmak istiorumKötü Kazen daha modern görünmesi için nasıl bişiler yapabilirim yardımlarınızı bekliomm
bu arada evim pazar günü yerleşti düğünüm 2 ağustosta 10 günüm var acil yardımmmm istiorummm :a015:

esma kısmet;

gerçekten az süreniz kalmış,
evininiz çok güzel
önerilerime gelince:salonda:
öncelikle konsol ve vitrin üzerinde kalabalık görüntü modernlikten uzaklaştırır.birde ne çok ötrü var heryerde :)))
konsol üstündeki objeleri o örtünün üzerine koyun mobilya görünsün ön plana çıksın. daha sonra vitrinlerin içindeki yemek takımınız bence olmamış. onu konsol içine sığdırsanızda vitrininze gümüşler, şık fincan ve objeler koysanız hoş olur diyorum.,
mobilya seçiminiz ii fakat her mobilyanın üzerine çiçekler objeler var, göz yorucu bence eleyin o çiçekleri kaldırın, ve odadaki kalan objeleri mumları vs kırmızı yapın çok hoş olur mesela sehpanız hoş olmuş şutarafagitti

sandıklar emanet duruyor odada tavsiyem varsa imkannız kaldırın ferah olsun yatak odanız.
zamanla: mutfak dolaplarındaki örtüler kalkmalı ve en yukarda duran tencereler en alta inmeli.
birde güzel duruyor ama modern istiyorum diyorsunuz ya o yüzden buzdolabının yanındaki beyaz aşya örtünüzü değiştirip modern hazır örtüler var onlardan alın derim ben.
mutlulukla oturun inşallah [/B]

Son düzenleme:

salonumda desensiz külrengi koltuklarımın üzerinde 2 şer tane kırlent mı ne diyolar. o yastıktan var. yastıklarda külrengi kumaş üzerine gümüş renkli desen var.
şuan konsol masa ve sandalye var sadece salonun diğer bölümünde.duvarlar beyaz.

firmaya kumaş siparişi için danışmadan önce size birşey danışayım dedim:

kırlentimin kumaşından bulursam salonumda, önünde konsol olan; sadece 2 kolon arası duvarına kaplatsam sizce nasıl olur.?ve gümüş -kül rengi olacağından büyük olmayan bir aynada şık durabilir diye düşündüm.
büyük olan salonumda da bütünlük sağlarmı.bu konuda fikrinizi alabilirmiyim?

ya benim bir sorum olacak ben eşyalarımın yerlerinden çok sıkılıyorum şimdiye kadar kaç şekile soktum ama yine de sıkılıyorum işin kötüsü yakında eşyalarımdan da sıkılcam ne yapabilirim sizce?

........................................................................

Son düzenleme:
benimde evimle ilgili yardıma ihtiyacım var ama siteye nasıl resim konulur bilmiyorum ögrenmeye şalışı yorum

benimde bi sorum var arkadaşım sana bende oturma odamı gri köşe koltuk siyah ünite istiyorum..gri koltuklar çok soguk dururmu acaba bilemiyorum bi fikir danışıyorum sana..şimdiden teşekkürler canım..

yatak odasında krem ve mor ağırlık olmasını istiyorum...
şöyleki;
yatağın başını oraya mor duvar kağıdı, diğer duvarlar lila mı boyatsam fıstık yeşili mi yoksa kremmi?
yerler akçaağaç parke...
perdeler krem stor, lila tül ve mor perde...
weya; fıstık yeşili stor, lila tül ve mor perde?
halı düz desensiz eflatun halı...
mobilyalar açık meşe weya akçaağaç en açığından...
nasıl ama????

Bence yatağının başının geldiği duvarı lila renkli hafif desenli bir duvar kağıdı ile kapla, diğer duvarlar için de beyazı lila ile kırarak kireç gibi durmasını engelleyek bir renk elde edebilirsin, perdelerinide krem seçmelisin. Yatak odası için en uygun renk lilaymış Huzur verici bir renkmiş ve uyku düzenini etkiliyormuş. Ama bence çok koyu bir mor düşünme, ruh karartıcı olabilir.

tşk ederim canım fikrin için...bende aslında karar veremedim mor farklı olsun die istedim yatağımın başına tablo veya ayna asmak istiyordum o da tehlikeli gibi onun için koyu renk bi duvar kağıdı o ihtiyacımı karşılar gibi geldi... lila gerçekten uyku getiriyor canım huzur veriyor ben daha önceden kullandım odama giren herkes yarım saat içinde uyku moduna geçiyordu...

Merhabaa...
Benim odam henüz yeni.
Ben herşeyi kremrengi istediğimden dolayı mobilyalarım vs krem.
Ama sıkıldım.
Kırmızı düşündüm, agresifleştiriyor diye annem istemiyor
Mavi dedim (Çok severim.) çocuksu durmasından korkuyorum.
1 gardrop 1 çalışma masası 1 kitaplık 1 küçük komodin bir de yatağım var ama daha güzel olsun istiyorum. Böyle de çok sade oldu gibi..

Herhangi bir öneriniz olabilir mi ??

Not: Bu arada yaşımı belirtmek zorunad gibi hissediyorum XD 17 yaşındayım, genç odası yani

bence krem ile herşey güsel oluyor... eğerki kırmızı düşünüyorsa renklendirmek için kullanabilirsin mesela kırmızı halı:)
ayrıca kırmızı ve pembede tonları tutturulduunda çok hoş kombilenebiliyor...

bence sadece kırmızı veya mavi deilde 3 rengi kombinele...
daha hoş şeyler ortaya çıkar

ben bi mor aşığı olarak mor ve yeşil kombinasyonunu da deneyebilirsin :)) veya mor ve şeker pembe.. değişik dekoratif yastıklar abajur ve halıyla krem rengine uyumlu sıcak bi atmosfer yaratılabilir

ben bi mor aşığı olarak mor ve yeşil kombinasyonunu da deneyebilirsin :)) veya mor ve şeker pembe.. değişik dekoratif yastıklar abajur ve halıyla krem rengine uyumlu sıcak bi atmosfer yaratılabilir

ayyy bende mor ve yeşil uyumunu çok severim ama yeşil açık olacak...kaydirigubbakcemile5

ayyy bende mor ve yeşil uyumunu çok severim ama yeşil açık olacak...kaydirigubbakcemile5

hehe evet açık olacak. bak şimdi taze fasülye ayıklıyorum..taze fasulyenin yeşili güzelmiş baya dikkat etmemiştim önceden hiç :roflol: morla güzel yakışır şakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…