Koltuk Mobilya Dekorasyon Konusunda Yardım edebilirim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya bu konu mükemmelmiş bayıldım valla bende kaç gündür fikir alabileceğim birilerini istiyordum hayatıma :))) ben üç yıldır evliyim ve evimde değişiklik yapmak istiyorum malum evlenirken eşya seçimleri kayınvalidem ve görümcelerimin isteği doğrultusunda oldu genel olarak ama şimdi iyice sıkılmaya başladım evimin görüntüsünden halı alacağım oturma odama ama acaba mobilyalarımın rengini değiştirip sonramı halı alsam diye düşünüyorum ya ne dersiniz

mrb. benim de bi sorum olacak; benim tv ünitem ve yemek masamın rengi siyaha yakın hatta siyah cam kapaklı bölmeleri var. şu anki koltuklarım gri ama ben çok sıklıdım koltuklardan hangi renk koltuk uydurabilirim bu mobilyalara ve de halı?

MERHABALAR.BEN EVİMİ YENİ DÜZMEYE BAŞLADIM.COUTRY TARZI ALDIM MOBİLYALARIMI.ama şimdi halı perde bi türlü karar veremiyorumyardımlarınıza ihtiyacım var

YARDIMCI OLABILIRSENIZ SEVINIRIM .. SALONUMDA DEGISIKLIK YAPMAYA KARAR VERDIM KOLTUK PERDE HALI VS. ANCAK TV UNITEM KALACAK VE DOLAYISIYLA ALACAGIM KOLTUK TAKIMININ BUNA UYGUN OLMASI GEREKIYOR BEGENDIGIM BU KAPITONE KOLTUK SIZCE NASIL

TV UNIITEM DE BU ... SIZCE UYUMLU OLUR MU? ACIL YARDIM BUGUN YARIN KARAR VERECEGIMM

Eklentiler

• 2014-08-19 23.08.06.webp
    69,7 KB · Görüntüleme: 94
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…