Koltuk Mobilya Dekorasyon Konusunda Yardım edebilirim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Onu bizde düşündük aslında.Ama garantiden düşer diye bişey yapmadık

ne güzel bir topic acilmis tesekkürler
benim sorum krem deri koltuklarim var yemek masaminda ayaklari ve sandalyeleri krem deri evimin dekoru fistik yesili ama degistirmek istiyorum nasil bir renk yapsam acaba
bide söyle bir durum var ablamin evi mor kizkardesimin ki pink en yakin arkadasiminki tukuaz bir diger arkadasinki lila
kesinlikle farkli bisey olsun istiyorum kimseninkisine benzemesin

garantiden düşeceğini sanmıyorum. kolu rahat takılıp çıkıyorsa sorun olduğunda tekrar takabilirsiniz.

Merhaba...
Evim şu an tadilatta ve duvar rengi konusunda yardıma ihtiyacım var.
Koltuklarımın mobilyası ve kapı venge. Yerler vengeden bikaç ton açık parke. Plazma ünitesi venge ve krem. Halı henüz alınmadı. Koltuk kumaşım bordo ve açık krem.
Sorum şu:
Halı ve duvarda hangi rengi tercih etmeliyim?
Teşekkürler...

Boşver sen evlimisin?
Salon gerçekten çok biçimsiz,
Gümüşlük ve diğer konsolmu diyorlar pek bilmem yemek masası ve sandalyeleri hariiç satabiliyorsan sat koltukları düzenle bence hoş olur.

Boşver sen evlimisin?
Salon gerçekten çok biçimsiz,
Gümüşlük ve diğer konsolmu diyorlar pek bilmem yemek masası ve sandalyeleri hariiç satabiliyorsan sat koltukları düzenle bence hoş olur.

Yok canımca bekarım.Evli olsaydım icabına bakardım.Ama malesef sadece nasıl yerleitirebilirim diye bakıyorum.
Koltuklar yeni..1-2 haftalık.Evi ölçmeden aldığımız için büyük geldi.Değiştiremedikte.

Kaç para verdin boşver sen bu koltuklara,
Koltuk takımımı o oturma grubumu?

merhaba sem dekor yeni bende bellona sena lux takım aldım salonuma salonum l seklinde ama dekor yapk istiyorum sana cizssem bana yardım edebilirisin hem dekorda hemde yerleşimde

Boşwer planı daha küçük ekranda bir defada algılanabilecek 1/100 ölçek çiz.balkonu içeri almak istemezmisin ?

............................................................

Son düzenleme:
bir kaç gündür müşterilerimin projelerini çizmekten vakit ayırmadım. semyıl kapının girişindeki tekli koltuk yerine ufak bir yaşam ünitesi yaptırabilirsin. tekli koltuğu da yaşam ünitesinin karşısındaki 3lünün diğer yanına koyabilirsin. burdan gözüktüğü kadarıyla en mantıklı böyle gözüküyor. sevgiler.

merhaba. ne niyetle nasıl bişey yaptırmak istediğini anlayamadım. ama şu var evini güzelleştirmek istiyorsan biraz pisliğe razı olacaksın:)). sadece cam tuğla örümü olacaksa çok büyük pislik çıkmaz. amacını anlayamadığım içi camtuğla iyi olur iyi olmaz diyemiyorum. sevgiler.

merhaba bende sizlere ev ve bahçe dekorasyonlarında yardımcı olabilirim ben taş tablolar yapıyorum doğaltaş dekorları yapıyorum bakın

Son düzenleyen: Moderatör:

Evin çok hoşmuş, koltuklarına bayıldım Gümüşlük sevmememe rağmen seninkiler modern görünüyor.. Hep ağız tadıyla otur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…