E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
boşver salonun çok biçimsiz:)) koltuklar da ancak senin yerleştirdiğin gibi yerleşiyor. aslında bu salona köşe koltuk çok yakışırmış. benim şu an yapabileceğim bişey yok maalesef.aslında aklıma bişey geldi. 3 lülerin kolları çıkıyorsa biribi kolunu çıkarıp köşe koltuk gibi kullanabilirsin. çıkıyor mu?
Boşver sen evlimisin?
Salon gerçekten çok biçimsiz,
Gümüşlük ve diğer konsolmu diyorlar pek bilmem yemek masası ve sandalyeleri hariiç satabiliyorsan sat koltukları düzenle bence hoş olur.
mağaza değiştirmeyi kabul etmişti hani?
Caydılar mı sonradan?
Boşwer planı daha küçük ekranda bir defada algılanabilecek 1/100 ölçek çiz.balkonu içeri almak istemezmisin ?
semdekor canım benim evimde de direk kapıdan salona giriliyor araya bir paravan yapyırmak istiyorum ama nasıl birşey olabilir diye düşünüyorum cam tuğladan düşündüm ama sonradan hem çok pahalı olur hemde çok pislik çıkartırlar diye çekindim sen ne dersin?
buda benim L şeklindeki salonum aşağıdaki resimlerdeki gibi şimdi ben bu salona plazma tv alıcam ve nereye nasıl koyabileceğimi bilemedim gümüşlükler yerine tv ünitesi yaptırmadığıma çok pişmanım gümüşlüklerin arasına koymayı düşündüm ama masa arkası olduğu için abes olmaz mı hala aklımda tv ünitesi var küçük birşey olsa dahi ama yer problemi birde hem gümüşlük hem tv ünitesi nasıl olur bilemedim bana verebileceğiniz değişik alternatifler olursa çok sevinicem.Resimleri kapıdan girerken soldan sağa sırasıyla çektim.
semdekor ne mühendisi sin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?