İkiside denk geldi saçma evet farkındayım :))))O nasil karsilastirma yav. Elmayla armut.
Robot Supurgem olmadan aslaciyim ben. Canim pertev..
Teşekkürler yorumunuz içinÇalışıyor musunuz? Çalışıyorsanız süpürge, çalışmıyorsanız koltuk alın derim ben. :)
Vallahi benim kide gereksiz görüyo böyle şeyleri hareket oluyo işte sana diyoBen de eşimi kandırsam robot aldırıcam dainsan koltuğunda rahat edemezse nerede rahat olur ki? Koltuk daha ağır basar çok rahatsızsa
Aslında bende böyle istiyom da nasıl kandırırım bilemiyorum benim eşim kolay kolay bişeylere kanmıyorÖnce süpürge alırdım, sonra da altına süpürge girecek yükseklikte koltuk. Robot candır.
Çevremdede kedili evlerde görüyorum ve direk dedikleri şey almalısın çok rahat ederdin oluyor ama gelde anlat benim herifeRobot süpürge, iyi ki var. Bugüne kadar aldığım en iyi şey
Çok çeşit robot süpürge var ne yapıcağımı kestiremedim bendeRobot süpürge desenli halılarda etkili mi girintili çıkıntılı olan halılarla başım derttenormal supururken bile oturup supuruyorum diğer türlü supurmuyor eşim alacaktı bende sirf Halim yüzünden vazgeçtim
Youtubda merve Özkaynak robot süpürge inceleme videosu var ben onu izleyince iyice ikna oldum. Ve benimki düşük bir model ama resmen kurtarıcımÇevremdede kedili evlerde görüyorum ve direk dedikleri şey almalısın çok rahat ederdin oluyor ama gelde anlat benim herife
Robot süpürge desenli halılarda etkili mi girintili çıkıntılı olan halılarla başım derttenormal supururken bile oturup supuruyorum diğer türlü supurmuyor eşim alacaktı bende sirf Halim yüzünden vazgeçtiml
Benim gri ustu siyah kalin desenli halimi supuremiyordu. Haliyi attimRobot süpürge desenli halılarda etkili mi girintili çıkıntılı olan halılarla başım derttenormal supururken bile oturup supuruyorum diğer türlü supurmuyor eşim alacaktı bende sirf Halim yüzünden vazgeçtim
Haha etkili çözüm olmuşBenim gri ustu siyah kalin desenli halimi supuremiyordu. Haliyi attim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?