ohaaa birinci halıya bittiiimmmm :O o güllüyü boşver yaaaa bence kesinlikle birinci halıyı almalısın ve de u şklde uyumsuzluk felan da olmuoo süper süperrrrr..
asem hoşgeldin asem.:13: bğendin mi halıları ? en çok hangisini
oyyş ne zormuş yaa aslında bi dekorasyn programı aradım netten indirebilceğim ama bulamadım. olsa eşyaları orda odaya göre düzenleyeceğim. corel de yok bu pc de; burda o olsa o da işime yarardı ya neyse.aslına bakarsan, berjerleride takımın içinde kullanmasanda; berjerin üzerindeki renkler bile kahverengiyle kontrast sağlayabilecek renkler olarak fikir veriyor..
mavi, yeşilin tonları.. zaten turkuazda mavi-yeşil karışımı
benimde bu işe girişmem gerekiyor ama es verdim .. kafam bulanık
heyecanlı bi süreç..sana kolay gelsin canımmm
ayy 450 mi asla vermem.o telefona ben de bayılıyorum ama 460 tldüğünden sonra alıcam şimdi buna bütçe ayıramıyorummm
Tuz
dün cevap veremedim hemen çıktım
Ama hemen yazayım ben olsam halı ve koltukları kullanırdım.
Zıt renkler daha çok gösteriyor kendini. Aynı tonlar boğuyor evi. Bende eve zır renkler kullanıyorum. Koltuklarım beyaz duvarlarım koyu mesela perdelerımı açık renk aldım halı alırsam koyu alacağım zıt olsunki birbirini göstersin.
Bence hazırlı aynı ton olacağı için birbirini göstermeyecek koltuk ve halının rengini perdede buluşturabilirsen şık bir oda olur diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?