Kolumu Yaktı..

sevgilin henüz alışmamış o yüzden yıldırmaya vazgeçirmeye çalışıyor kendini küçümsüyor normal hayata dönüşecek üstüne düşmeyin ben psikolokla değil kendiyle aşacağına inanıyorum protezler geldimi ? kendi kalkabilir işini görür zamana bırakın çok üstüne düşmeden ,bence en merhametli kişi olucak zamanla zaten öyle hastaneden çıkıp norml yşama dönünceede bir süre afallıcaktır

psikolojik destek almasını sağlayın bence bayağı psikolojisi bozulmuş sevgilinizin

Evet ben hatirliyorum bir onceki konunu
Zor gercekten zor bi durum
kimse bilemez basimiza gelecekleri bugun iyyken saglikliyken yarin elden ayaktan dusebiliriz
Onun icinde zor senin icinde
Ne gidbiliyosun ne kalabiliyosun
Allah yardimcin olsun canim

Kendisine acıma safhasında şu an sevgilin . Allah kimsenin başına vermesin çok çok zor.. yani tarif edecek kelime bulamıyorum gencecik adam..
Kendisine acidigi icin istemsiz olarak seni Yıldırmaya calisiyor.
Ona bunu çok görme.
Normal biri olsa 5 dk durma derim ama onun durumu çok çok farklı. ..

Bence bu da yanlış.
Neden geri çekiliyorlar ki?
Onlar ana bana.
Her koşulda yanında olmak zorundalar.
Size bu kadar yüklenmeleri hiç doğru değil.

Yok yanındalar hep ama annesi okumamış bir kadın, ev hanımı. Pek anlamıyor doktorun söylediklerini, tıbbi şeyleri vs, hepsini aklındada tutamıyor. Küçük kız kardeşi var 15 yaşında, o az çok anladığı kadarıyla..

Yok kesinlikle aklımda gitmek düşüncesi yok, bu bi ihtimal dahi değil. Herşeyden önce ona olan sevgim benim boyumdan dahi büyük. Çokta iyi anlıyorum onu, bunu yapıp rahatlasa amenna, benim üzüldüğüm onun psikolojisi, umarım kalıcı hasarları olmaz..

Peki ilerisi için ne düşünüyorsunuz ?
Kutsal bir durumla karşı karşınasınız
Allah çok sabır versin kendiisne ve siz yakınlarına

Tabi, burdaki tedavisi bittikten sonra fizik tedavi merkezinde protezler takılacak ve eskisi gibi olur mu olmaz mı bilemiyoruz ama sağlıklı bir birey olarak devam edicek diye umuyoruz.

Ne farkeder?
Yarınların garantisini kim verebilir?
Bir gün siz olmazsanız yeni bir kadın mı bulacaklar bu işlere koşturması,oğluyla ilgilenmesi için?

yaşadığı olaylardan dolayı çok etkilenmiş
ve psikoloji bozulmuş

olumsuz bence psikopta bağlamış çok bağlanma çok gidip gelme bence

Hanımefendi adam benim sevgilim,hayat arkadaşım,eşim :) nasıl bağlanma ve gidip gelme?
Ayaklarını kaybetti, 1 ay olmadı.
Siz bu davranışı kendinize yakıştırırmısınız bilemem, ama benim insanlığım buna müsade etmez, hepsinden önce aşık olduğum adam.
Kafamıda kırsa dizinin dibindeyim.

Şart evet, bende araştırmaya başladım bu sabah. Özellikle uzuvsuzluk ile ilgilenen birkaç kişiyi not ettim, gerekirse tek tek gidip görüşeceğim. Kendime üzülsem ben bulurum çaresini, ama malesef ki onun haline üzülüyorum en çok. Dağ gibi çakı gibi bi adamdı, bakışları insan ürkütürdü, gözümün önündeki çaresizliği benim içimi eritti. Ufak tefek bağırma tartışma oluyordu, bazen yemek istemiyordu, paça yaptım birkaç kez en son aman bununla mı iyi olucam diye onuda yemedi hepsine tepki gösterdim ama üstelemedim, ama bu son yaptığı onun içindeki öfkenin boyutunu belli etti, sorun bana verdiği zarar değil aslında bu kendisine verdiği bi zarardı..

Tabi, burdaki tedavisi bittikten sonra fizik tedavi merkezinde protezler takılacak ve eskisi gibi olur mu olmaz mı bilemiyoruz ama sağlıklı bir birey olarak devam edicek diye umuyoruz.

Çok güzel bu
Biraz zor bi süreç ama atlatılamayacak durum değil.
Sende kendini ihmal etme olur mu

olumsuz bence psikopta bağlamış çok bağlanma çok gidip gelme bence

Siz iyi misiniz ?

Bu kızın onu şuan terketmesi ayaklarından daha çok üzecektir.

Siz ayaklarınızı kaybetseniz psikopata bağlamaz mısınız ? Şahsen ben intihar ederdim okadar zor çünkü

İnşallah eşiniz çocuğunuz yokturda başlarına bir iş geldiğinde terkedecek bir anne bir eşleri olmaz

Önceki konunuda okumuştum. Rabbim sabır versin gerçekten çok zor günlerden geçiyorsunuz. Demekki sizinde sınavınız buymuş.Yaptığı çok yanlış ama öyle zor şeyler yaşadıkı mantıklı davranmasını bekleyemezsin. Sen ona bekle oturunca acın geçecek gibi bir cümle falan kullandıysan o da ona çok kırılmıştır. Sevgilinin mutlaka psikolojik destek alması gerekiyor. Ama bunu kabul edecekmi bir de böyle bir durum var. İnşallah tez zamanda atlatırsınız ve çok mutlu olursunuz.

Onun cani ne kadar yaniyordur kim bilir yaniklara dokununca, iki dk sık disini oturunca bitecek acisi demeniz dalga gecer gibi olmus.
Niyetinizin o olmadigini biliyorum ama onun kim bilir ne kadar cani yaniyor o sirada, sizin empati yapamamaniz sebep olmus buna biraz. Ben adamin yaptiginda aman aman tedavi olsun psikolojisi bozuk bunun falan denecek bir sey goremiyorum. Empati yaptirmaya calismis ama iste bi anlik dusuncesizlikle olmus bi sey bence. Ona hak vermeliyiz.

Okurken stresten midem kaynadi. Rabbim yardimcin olsun...cok üzüldüm ikinizin durumu da bambaşka. Hep bi psikolojik destek icinde olun.

Düşünüyorum da grip bile olsan 1 hafta dünyadan kopuyorsun.. yemek bile eziyet oluyor. Şimdi onun ne acıları vardır kimbilir kimseye belli etmediği. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…