- 11 Ocak 2016
- 1.667
- 1.747
- 83
- 37
Protezden sonra daha iyi olacak.Tabi, burdaki tedavisi bittikten sonra fizik tedavi merkezinde protezler takılacak ve eskisi gibi olur mu olmaz mı bilemiyoruz ama sağlıklı bir birey olarak devam edicek diye umuyoruz.
Canım merhaba, daha önceki konuna da yazmıştım. Zorlu bir süreç seni bekliyor, degisik tavırlar hareketler hatta hakaretler bile gorebilirsin çünkü yara sadece dışarıda degil içeride de kanayan bir yara var... hicbirimiz anlayamayiz ne hissettiğini yaşadığını sadece yaşayan bilir.. şimdi hakaret etse, kızsa bağırsa sovse de tamam tepki ver ama onu yarı yolda bırakma bence... cunku şuan sağlıklı tepkiler vermediğini biliyoruz, ama iyileşecek inşallah iyi olacak. Kolunu yakma sebebi aslında dışarıdaki yarası değil hani içte kanayan bir yara varya o.. içten içe sensizlikten korkuyor, bence bunu yapma nedeni de o. Rabbim yardımcınız olsun insallah
Her şeye ragmen böyle davranmamalıydı. Ne demek çakmakla kolumu yaktı? Sizin ona yaptıklarınıza rağmen? Gazi olması iyi bir insan olduğu anlamına gelmiyor malesef. Psikolojik destek alsın iyi değil. Ama ne olursa olsun bu yaptıgı hiç normal değil.
O zaman acilen psikolojik destek almasını sağlamalısın. Yaşadıkları çok zor. Ama sana yaşatmaya çalışması çok sağlıksız.Gazi olması tabiki özünün iyi olduğunu gösteren bir unsur değil. Özünün iyi olduğunu aylardır devam eden ilişkimizden biliyorum, çünkü bu beni gözünden sakınan benim sesimi duymadan uyku uyumayan ve gün içerisinde yeterince konuşamadıysak sen önemlisin uyku değil diyen bir adam, aramızdaki çok büyük bir bağ ve her konuda en zor şartta 5 dk yemek molasında dahi önceliği ben olan bir insan. Sinirli bi mizacı vardı her zaman, ama bu bana karşı olmadı hiç, herkese nazını yapardı sinirini gösterirdi ama ben varken kedi olurdu.
Tabiki normal bir davranış değil, ama bu hareketler bu tavırlar ayaklarını kaybettikten sonra başladı, yani çok yeni şeyler, daha öncede olsaydı buna bağlamazdım tabiki. Yüzüne,kulaklarına kadar ciddi yanıkları var, böyle ufak kızarık yanıklar değil bildiğiniz kömür karası çürük et düşünün..
Ya merak ettim erkek arkadasinizin annesi Nerede?
O zaman acilen psikolojik destek almasını sağlamalısın. Yaşadıkları çok zor. Ama sana yaşatmaya çalışması çok sağlıksız.
Anneside burada, dönüşümlü kalıyoruz, ama gündüz vakti hepimiz yanındayız, ben iş çıkışı gidiyorum. Anneside çok ilgili, yani bi problem yok ama işin tıbbi kısmını çok anlamıyor,bilmiyor.
Ve ben kaldığımda daha rahat daha keyifli olduğunu farkettik, mesela annesi kalırken tv izlemiyor, benimle mesajlaşıyor, tv açtırmıyor hatta. Ama ben varken ben izliyorum dizim vardı açalım diye, sonra o da kaptırıyor kendini diziye. Birde ben çok şen şakrak biriyim onunlayken, rahatsız diye değil hep şımarırım ona, saçmalarım, güleriz.
Bunu farkettiğimizden beri ben kalmayı sıklaştırdım biraz.
Canim oncelikle seni tebrik ediyorum guzel yureginden dolayi.. Ne kadar suredir birliktesiniz? Ve senin ailen bu konuda ne düşünüyor yazmis olabilirsin ama gormedim merak ettigim icin soruyorum kusura bakma. Allah sifa versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?