• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler Kombin yapamıyorum acil yardımmm :(

aysem7

Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2013
68
1
16
Samsun
Kızlar yarın yeğenimin sünneti var, bu elbiseyi giyeceğim fakat ayakkabı yakıştıramıyorum bir türlü altına. Renk ve model fikrinize ihtiyacım var. $_MG_5914.webp

canım evdeki ayakkabılarını bir dene tek tek çanta ve aksesuar da önemli.
Yalnız bir önerim var nacizhane :17: elbisen çok kibar altına hareketlendireyim diye öyle rengarenk ayakkabılar falan giyme havasını öldürürsün sade ve şık bir ayakkabı seçmeye çalış bence. Altına sivri burun pudra ya da krem rengi deneyebilirsin. İstersen elbiseni yanına alıp git alışverişe takıyı da fazla abartma bence cünkü elbisen dantelli zaten. Güzel olursun merak etme tatlım :34:

canım evdeki ayakkabılarını bir dene tek tek çanta ve aksesuar da önemli.
Yalnız bir önerim var nacizhane :17: elbisen çok kibar altına hareketlendireyim diye öyle rengarenk ayakkabılar falan giyme havasını öldürürsün sade ve şık bir ayakkabı seçmeye çalış bence. Altına sivri burun pudra ya da krem rengi deneyebilirsin. İstersen elbiseni yanına alıp git alışverişe takıyı da fazla abartma bence cünkü elbisen dantelli zaten. Güzel olursun merak etme tatlım :34:

cevap yazmakta geciktim biraz ama :( :) dediğin gibi yaptın canım pudra rengi sivri burun hafif topuklu bir ayakkabı satın aldım. çanta da aynı tonda. takı da bileklik kullandım sadece. gecikmiş bir teşekkürler:)

cevap yazmakta geciktim biraz ama :( :) dediğin gibi yaptın canım pudra rengi sivri burun hafif topuklu bir ayakkabı satın aldım. çanta da aynı tonda. takı da bileklik kullandım sadece. gecikmiş bir teşekkürler:)

Ne demek tatlım her zaman :) içine sinmiştir umarım :)

Back
X