- 21 Ağustos 2013
- 26.655
- 55.290
- 598
- Konu Sahibi pamukannesi
-
2 sene sonra nerden aklına geldi allah aşkına dedi bi de suçlu ben oldum :)
Merhaba arkadaşlar. Şimdi benim eşimin halasının kızı var. Evli, yurt dışında yaşıyor. 2 sene once türkiyeye geldiğin de, kitaplığımda ki "kardeşimin hikayesi" kitabını gördü. Bunu çok övüyorlar, ben alıyım da okuyayım dedi. Tmm dedim verdim. Neyse kitabı aldı gitti yurt dışına. Yakın zamanda türkiyeye döneceğini öğrendim faceden msj attım. Cnm gelirken okuduysan kitabı da getirir misin diye. Şaşırdı falan. Şimdi 2 sene sonra nerden aklına geldi allah aşkına yazmış. Bnde neden unutayım ki, onlar benim çocuklarım gibi dedim. Gerçekten kitaplarım bambaşkadır benim için. Böle önem verdiğimi anlayınca O da inan hiç hatırlamıyorum. Buraya getirmedim kitabı. 2 yıl oldu oraya geleli, kitap falan kalmadı aklımda. Bende değil sen anneme sor yazmış. Sonra da kusura bakma, kaybolduysa da telafi ederiz yazmış. Sizce ben komik durumuma mı düştüm kitap istemekle. Ne bileyim, kitaptan çok etkilenmiştim, nasılsa geliyor onu da getirsin de bi daha okuyum diye düşünmüştüm. Şimdi telafi ederiz yazmış ya ne yazayım kaybolduysa da gerek yok önemli değil falan mı yazayım
Kitap kokusu bile aşktır benim için... Gerçekten de hepsi ayrı ayrı bir sevda. Neden ayıp olsun ki, aksine onun yaptığı ayıp, hatta yüzsüzlük. Kaybolmuşsa telafi etmesine gerek yok tabi yenisi alınır. Yine de , dokunduğum her kitabın bende yeri ayrıdır.Merhaba arkadaşlar. Şimdi benim eşimin halasının kızı var. Evli, yurt dışında yaşıyor. 2 sene once türkiyeye geldiğin de, kitaplığımda ki "kardeşimin hikayesi" kitabını gördü. Bunu çok övüyorlar, ben alıyım da okuyayım dedi. Tmm dedim verdim. Neyse kitabı aldı gitti yurt dışına. Yakın zamanda türkiyeye döneceğini öğrendim faceden msj attım. Cnm gelirken okuduysan kitabı da getirir misin diye. Şaşırdı falan. Şimdi 2 sene sonra nerden aklına geldi allah aşkına yazmış. Bnde neden unutayım ki, onlar benim çocuklarım gibi dedim. Gerçekten kitaplarım bambaşkadır benim için. Böle önem verdiğimi anlayınca O da inan hiç hatırlamıyorum. Buraya getirmedim kitabı. 2 yıl oldu oraya geleli, kitap falan kalmadı aklımda. Bende değil sen anneme sor yazmış. Sonra da kusura bakma, kaybolduysa da telafi ederiz yazmış. Sizce ben komik durumuma mı düştüm kitap istemekle. Ne bileyim, kitaptan çok etkilenmiştim, nasılsa geliyor onu da getirsin de bi daha okuyum diye düşünmüştüm. Şimdi telafi ederiz yazmış ya ne yazayım kaybolduysa da gerek yok önemli değil falan mı yazayım
Merhaba arkadaşlar. Şimdi benim eşimin halasının kızı var. Evli, yurt dışında yaşıyor. 2 sene once türkiyeye geldiğin de, kitaplığımda ki "kardeşimin hikayesi" kitabını gördü. Bunu çok övüyorlar, ben alıyım da okuyayım dedi. Tmm dedim verdim. Neyse kitabı aldı gitti yurt dışına. Yakın zamanda türkiyeye döneceğini öğrendim faceden msj attım. Cnm gelirken okuduysan kitabı da getirir misin diye. Şaşırdı falan. Şimdi 2 sene sonra nerden aklına geldi allah aşkına yazmış. Bnde neden unutayım ki, onlar benim çocuklarım gibi dedim. Gerçekten kitaplarım bambaşkadır benim için. Böle önem verdiğimi anlayınca O da inan hiç hatırlamıyorum. Buraya getirmedim kitabı. 2 yıl oldu oraya geleli, kitap falan kalmadı aklımda. Bende değil sen anneme sor yazmış. Sonra da kusura bakma, kaybolduysa da telafi ederiz yazmış. Sizce ben komik durumuma mı düştüm kitap istemekle. Ne bileyim, kitaptan çok etkilenmiştim, nasılsa geliyor onu da getirsin de bi daha okuyum diye düşünmüştüm. Şimdi telafi ederiz yazmış ya ne yazayım kaybolduysa da gerek yok önemli değil falan mı yazayım
Kesinlikle komik duruma düşmedin canım. O vermemekle ayıp etmiş zaten. Üzüleceğin bir şey yok.Merhaba arkadaşlar. Şimdi benim eşimin halasının kızı var. Evli, yurt dışında yaşıyor. 2 sene once türkiyeye geldiğin de, kitaplığımda ki "kardeşimin hikayesi" kitabını gördü. Bunu çok övüyorlar, ben alıyım da okuyayım dedi. Tmm dedim verdim. Neyse kitabı aldı gitti yurt dışına. Yakın zamanda türkiyeye döneceğini öğrendim faceden msj attım. Cnm gelirken okuduysan kitabı da getirir misin diye. Şaşırdı falan. Şimdi 2 sene sonra nerden aklına geldi allah aşkına yazmış. Bnde neden unutayım ki, onlar benim çocuklarım gibi dedim. Gerçekten kitaplarım bambaşkadır benim için. Böle önem verdiğimi anlayınca O da inan hiç hatırlamıyorum. Buraya getirmedim kitabı. 2 yıl oldu oraya geleli, kitap falan kalmadı aklımda. Bende değil sen anneme sor yazmış. Sonra da kusura bakma, kaybolduysa da telafi ederiz yazmış. Sizce ben komik durumuma mı düştüm kitap istemekle. Ne bileyim, kitaptan çok etkilenmiştim, nasılsa geliyor onu da getirsin de bi daha okuyum diye düşünmüştüm. Şimdi telafi ederiz yazmış ya ne yazayım kaybolduysa da gerek yok önemli değil falan mı yazayım
Başka bişey olsa ben istemezdim ama kitap olunca asla cekinmem. Kitaplarım benim içinde çok degerlidir o onun ayıbı hic cevap verme benceMerhaba arkadaşlar. Şimdi benim eşimin halasının kızı var. Evli, yurt dışında yaşıyor. 2 sene once türkiyeye geldiğin de, kitaplığımda ki "kardeşimin hikayesi" kitabını gördü. Bunu çok övüyorlar, ben alıyım da okuyayım dedi. Tmm dedim verdim. Neyse kitabı aldı gitti yurt dışına. Yakın zamanda türkiyeye döneceğini öğrendim faceden msj attım. Cnm gelirken okuduysan kitabı da getirir misin diye. Şaşırdı falan. Şimdi 2 sene sonra nerden aklına geldi allah aşkına yazmış. Bnde neden unutayım ki, onlar benim çocuklarım gibi dedim. Gerçekten kitaplarım bambaşkadır benim için. Böle önem verdiğimi anlayınca O da inan hiç hatırlamıyorum. Buraya getirmedim kitabı. 2 yıl oldu oraya geleli, kitap falan kalmadı aklımda. Bende değil sen anneme sor yazmış. Sonra da kusura bakma, kaybolduysa da telafi ederiz yazmış. Sizce ben komik durumuma mı düştüm kitap istemekle. Ne bileyim, kitaptan çok etkilenmiştim, nasılsa geliyor onu da getirsin de bi daha okuyum diye düşünmüştüm. Şimdi telafi ederiz yazmış ya ne yazayım kaybolduysa da gerek yok önemli değil falan mı yazayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?