Komik gelecek ama sinir bozucu bir derdim var

Floransaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2018
146
55
28
Arkadaşlar merhaba,belki size çok komik gelecek ama sinirlerimi aşırı derecede bozan bir sıkıntım var.Daha önce böyle bir problemim yoktu fakat ben birkaç aydır baktığım heryerde burnumu yada gölgesini görüyorum.Burnum öyle büyük kemerli bir burun falan da değil,ama ben sürekli burnumu görüyorum.Bunun için doktora da gittim.Bana bunun bir takıntı olduğunu söylediler.Normalde gözümüz burnumuzu daima görürmüş ama beyin bu görüntüyü yok sayarmış.Ben de takıntı yapmışım.
Kızlar sizce bu takıntım nasıl geçer,ne yapsam geçmiyor.Bu yüzden hiçbirşeye odaklanamıyorum.Aklımda ve gözümün önünde bütün gün burnum var..tavsiyelerinize ihtiyacım var...

kafani baska seylere mesgul et. demekki gozlerin iyi goruyor birde bu yonden dusun:)

Kendi cumhuriyetini ilan etmiş bir buruna sahip bir insan olarak söyleyebilirim ki kesinlikle takintidir bu. Yani benim bunu yapmam normal olurdu ama siz yapmayın lütfen Sonuçta burnunuz hep aynı burundu ama siz şimdi takmaya başladınız. Onemsememeye çalışın bir şekilde azalacağını göreceksiniz.

Bi konu belirle senin için önemli olsun, her burnun dikkatini çektiğinde o konuyu düşün ya da başka bi dilde ona kadar saymayı öğren, hep say onu düşünmeyene kadar. Ben bir ara bir konuyu kafama çok takıyordum her seferinde almanca ona kadar saydım durdum. bi süre sonra o konu aklıma gelmedi. Sen de burnun dikkatini çekince o an onu düşünmeni engelleyecek ilgi çekici farklı bişey bul hep onu düşün bi süre sonra burnun aklına gelmez.

Doktorlar da takıntı olduğunu aynen sizin gibi önemsememem gerektiğini söylüyor..ama yapamıyorum gördükce daha çok takılıyor gözüme sanki..tavsiyeleriniz için teşekkürler..

İşte ben şaşı yapmadan görüyorum:))))) teşekkürler..

Deneyeceğim...inşallah işe yarar..teşekkürler

Aslında burnumuzu hep görüyoruz ama beyin onu aradan çıkarıyor. Sizinki şey gibi olmuş hani nefes aldığınızı hatırlarsınız nefes alıp vermeyi kontrol etmeye çalışırsınız olmaz ya onun gibi. Göz kırpmak da aynı şekilde. Aslında akışına bıraksanız vücut zaten halledecek. O yüzden bence internetten araştırma yapma, doktora gitme ya da insanlara bu konuyu anlatma gibi davranışlardan uzak durun. Kendinize burnunuzu unutturun yani. Doktora gitmeniz iyi olmuş belki göz ya da beyinde bir sorun olabilirdi ama yokmuş. Doktor da psikolojik dediyse en iyisi bu konuyu kendinize unutturmanız.

Tespitleriniz çok mantıklı.Aynen dediğiniz gibi oldu sanırım..bunca yıldır görmeden nasıl yaşamışım diorum..inşallah unuturum..

şöyle düşünün dünyada milyarlarca insan var ve çoğu direk bakınca burnunu görmüyor..
demek ki sizinki takıntı ve anormal bir durum.
kendiniz bir meşguliyete odaklayın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…