- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.538
- 248
- Konu Sahibi Floransaaa
Hayır şaşılık yok.Göz doktoruna nörolojiye beyin cerrahına gittim..hiçbir problem yok dediler..onların da tek söylediği takıntı olmuş..
anladım o zaman psikiyatriye gitmek lazım bi :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır şaşılık yok.Göz doktoruna nörolojiye beyin cerrahına gittim..hiçbir problem yok dediler..onların da tek söylediği takıntı olmuş..
Söylediklerinizi yapmaya çalışacağım..teşekkürler..şöyle düşünün dünyada milyarlarca insan var ve çoğu direk bakınca burnunu görmüyor..
demek ki sizinki takıntı ve anormal bir durum.
kendiniz bir meşguliyete odaklayın bence.
:))) zaten gidiyorum..ben 2 yıldır depresyon tedavisi görüyorum..2 yıl önce tesadüf hepatit b taşıyıcısı olduğumu öğrendim..bu saçma takıntılar da öyle başladı zaten..daha önce hiçbir problemim yoktu..anladım o zaman psikiyatriye gitmek lazım bi :)
Tam tersine kafam hiç rahat değil.2 yıl önce tesadüf yapılan kan testinde hepatit b taşıyıcısı olduğumu öğrendim ve ağır depresyona girdim.Üstüne hipofiz bezimde adenom olduğunu ortaya çıktı.depresyonla mücadele ederken üstüne bu saçna sapan takıntılarım çıktı.nasıl yeneceğimi bilmiyorum ve kendimi çıkmazda gibi hissediyorum..Okurken, burnumu gördüm.
Demek ki kafan rahat, keyfin yerinde ki kafayı takacak başka sorunun yok. Olmadığı için de bu takıntı çıkmış.
Pireyi file çevirmek bu olsa gerek.
Benim burnum da gküçük olduğu halde bende görüyorum bence takıntı haline getirmişsiniz. Kendinizi olumlu düşünerek telkin edinArkadaşlar merhaba,belki size çok komik gelecek ama sinirlerimi aşırı derecede bozan bir sıkıntım var.Daha önce böyle bir problemim yoktu fakat ben birkaç aydır baktığım heryerde burnumu yada gölgesini görüyorum.Burnum öyle büyük kemerli bir burun falan da değil,ama ben sürekli burnumu görüyorum.Bunun için doktora da gittim.Bana bunun bir takıntı olduğunu söylediler.Normalde gözümüz burnumuzu daima görürmüş ama beyin bu görüntüyü yok sayarmış.Ben de takıntı yapmışım.
Kızlar sizce bu takıntım nasıl geçer,ne yapsam geçmiyor.Bu yüzden hiçbirşeye odaklanamıyorum.Aklımda ve gözümün önünde bütün gün burnum var..tavsiyelerinize ihtiyacım var...
Arkadaşlar merhaba,belki size çok komik gelecek ama sinirlerimi aşırı derecede bozan bir sıkıntım var.Daha önce böyle bir problemim yoktu fakat ben birkaç aydır baktığım heryerde burnumu yada gölgesini görüyorum.Burnum öyle büyük kemerli bir burun falan da değil,ama ben sürekli burnumu görüyorum.Bunun için doktora da gittim.Bana bunun bir takıntı olduğunu söylediler.Normalde gözümüz burnumuzu daima görürmüş ama beyin bu görüntüyü yok sayarmış.Ben de takıntı yapmışım.
Kızlar sizce bu takıntım nasıl geçer,ne yapsam geçmiyor.Bu yüzden hiçbirşeye odaklanamıyorum.Aklımda ve gözümün önünde bütün gün burnum var..tavsiyelerinize ihtiyacım var...
Demek ki dikkat edince mi görünüyo o zaman:)Sizin konuyu okuyunca bende görmeye başladım:)
Valla bende öyle siz deyince iyice dikkat etmeye başladım sürekli gözüm oraya kayıyor şimdi :) bizi de takıntılı yapacaksın bu gidişle :)))Demek ki dikkat edince mi görünüyo o zaman:)
Çok denedim ama bir türlü gözümün önünden gitmiyor..doktorun da baba dediği burnunu kessek yine göreceksin çünkü beynin bunu takıntı haline getirmiş..Benim burnum da gküçük olduğu halde bende görüyorum bence takıntı haline getirmişsiniz. Kendinizi olumlu düşünerek telkin edin
Sonradan gördüm hep. B ve ilaç tedavisini.Tam tersine kafam hiç rahat değil.2 yıl önce tesadüf yapılan kan testinde hepatit b taşıyıcısı olduğumu öğrendim ve ağır depresyona girdim.Üstüne hipofiz bezimde adenom olduğunu ortaya çıktı.depresyonla mücadele ederken üstüne bu saçna sapan takıntılarım çıktı.nasıl yeneceğimi bilmiyorum ve kendimi çıkmazda gibi hissediyorum..
Allah korusun öyle birşey olmasını istemem asla:)ben de kendin çözüm bulamadığım için buraya yazdım belki değişik bir çözüm önerisi olan olur diye..Valla bende öyle siz deyince iyice dikkat etmeye başladım sürekli gözüm oraya kayıyor şimdi :) bizi de takıntılı yapacaksın bu gidişle :)))
Az önce de yazdım sen söyledikten sonra ben de daha çok dikkat eder oldum bence de kesinlikle takıntı bu. Zaten dikkat etsen de etmesen de gözler burnu görüyor cidden.hem burnundan rahatsız da değilmişsin çokta kafana takma yani canım. Hayatta kafaya takılacak daha büyük sorunlar var.Çok denedim ama bir türlü gözümün önünden gitmiyor..doktorun da baba dediği burnunu kessek yine göreceksin çünkü beynin bunu takıntı haline getirmiş..
Haklısın..teşekkürlerAz önce de yazdım sen söyledikten sonra ben de daha çok dikkat eder oldum bence de kesinlikle takıntı bu. Zaten dikkat etsen de etmesen de gözler burnu görüyor cidden.hem burnundan rahatsız da değilmişsin çokta kafana takma yani canım. Hayatta kafaya takılacak daha büyük sorunlar var.
Ben hiç takma hayatım eğer burnundan bir sorunun yoksa bu bi sorun bile değil. Memnun değilsen de zaten çözümü estetik artık herkesin yaptırabildiği basit bi operasyonAllah korusun öyle birşey olmasını istemem asla:)ben de kendin çözüm bulamadığım için buraya yazdım belki değişik bir çözüm önerisi olan olur diye..
Acaba bir göz doktoruna mı gitseniz çünkü göz de kayma yaşıyor olabilirsiniz.Arkadaşlar merhaba,belki size çok komik gelecek ama sinirlerimi aşırı derecede bozan bir sıkıntım var.Daha önce böyle bir problemim yoktu fakat ben birkaç aydır baktığım heryerde burnumu yada gölgesini görüyorum.Burnum öyle büyük kemerli bir burun falan da değil,ama ben sürekli burnumu görüyorum.Bunun için doktora da gittim.Bana bunun bir takıntı olduğunu söylediler.Normalde gözümüz burnumuzu daima görürmüş ama beyin bu görüntüyü yok sayarmış.Ben de takıntı yapmışım.