• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komik gelecek ama sinir bozucu bir derdim var

Ooo çok uzun zaman olmuş, bir doktora görünün çok rahatsız ediyorsa ama bence önemli değil ya görün ne olacak.
Evet çok uzun zaman oldu malesef..aslında belki çok önemli değil ama daha önce hiç böyle birşey yoktu..sonradan çıkınca çok rahatsız oldum..belki de dediğiniz gibi normalleştirmek gerekio..görüyorum ne olacak diye:)) deneyeceğim..teşekkürler🌺

Bu durum için birçok psikiyatrist ve psikoloğa gittim..hatta emdr terapisi uygulayan da vardı aralarında fakat ben bir türlü bundan kurtulamadım.kurtulamadıkca daha çok sinirlerim bozulmaya başladı ve beni dibe çekmeye devam ediyor bu durum..

Acaba kurtuldum mu diye her seferinde deneme yapıp görmeye çalıştığınızdan kaynaklanıyor olmasın? Başa dönersiniz öyle sürekli. BDT daha iyi gelir sanki size EMDR'den.

Acaba kurtuldum mu diye her seferinde deneme yapıp görmeye çalıştığınızdan kaynaklanıyor olmasın? Başa dönersiniz öyle sürekli. BDT daha iyi gelir sanki size EMDR'den.
Belki de olabilir..çünkü aklım sürekli burnumda..BDT duydum ama etkin biçimde uygulayan olmadı hiç..biraz araştırayım..teşekkürler🌺

konuyu okuyunca farkettim burnumu gördüğümü. Yere doğru değilde bir süre tam karşıya ya da yukarı bakmaya çalışın isterseniz:)

Burnumla gözüm hiç birbirine bu kadar yakın olmamıştı.Hayır da denemek zorunda mıydım! :KK70:

konuyu okuyunca farkettim burnumu gördüğümü. Yere doğru değilde bir süre tam karşıya ya da yukarı bakmaya çalışın isterseniz:)
İşin kötü tarafı karşıya bakınca da görüyorum işte.sağa sola bakınca.yani gözlerimi alta indirmeden de görüyorum..birtek yukarı bakınca görünmüyo..

Soyut takıntılarla uğraşmak daha mı kolay acaba.Böyle fiziksel bir takıntıyı unutmak gerçekten çok zor.Gözümün önünde olan bir görüntüyü nasıl unutup yok edebilirim bilmiyorum.Başka bişeyle meşgul olurken bile sürekli gözümün önünde burnum var,ne yapsam silinmiyor bu görüntü..

Merhabalar diger dallarla ugrasmayip psikiatriste gitmeniz gerektigini yazacaktim ki zaten gidiyormussunuz. Buna uygun ilac vermislerdir diye dusunuyorum acaba psikoterapi alsaniz ya da baska bir psikiatriste mi gitseniz?
Siz de farkindasiniz aslinda asil sorununuz diger hastaliginizi ( hastalik da degil tasiyicilik) kafaya takmaniz. Bununla ilgili bir enfeksiyon hast. doktorundan detayli bilgi almanizi oneririm. Gereksiz korkuya kapiliyor olabilirsiniz. Tasiyici arkadasim var gayet evlendi mutlu bir evliligi var. Yakinimin cok agir psikiatrik hastaligi var evlenecegini hic dusunmezdim. Hep endise ederdim nasil hayatini idame ettirecek diye, evlendi cocugu var, isi var, ilaclarla cok guzel bir sekilde yasiyor.
Hastaliginizi daha iyi bilirseniz alinacak onlemleri vs bilirseniz daha kolay basedebilirsiniz sanirim

Merhabalar diger dallarla ugrasmayip psikiatriste gitmeniz gerektigini yazacaktim ki zaten gidiyormussunuz. Buna uygun ilac vermislerdir diye dusunuyorum acaba psikoterapi alsaniz ya da baska bir psikiatriste mi gitseniz?
Siz de farkindasiniz aslinda asil sorununuz diger hastaliginizi ( hastalik da degil tasiyicilik) kafaya takmaniz. Bununla ilgili bir enfeksiyon hast. doktorundan detayli bilgi almanizi oneririm. Gereksiz korkuya kapiliyor olabilirsiniz. Tasiyici arkadasim var gayet evlendi mutlu bir evliligi var. Yakinimin cok agir psikiatrik hastaligi var evlenecegini hic dusunmezdim. Hep endise ederdim nasil hayatini idame ettirecek diye, evlendi cocugu var, isi var, ilaclarla cok guzel bir sekilde yasiyor.
Hastaliginizi daha iyi bilirseniz alinacak onlemleri vs bilirseniz daha kolay basedebilirsiniz sanirim
Merhaba,söylediğiniz gibi psikiyatriye gidiyorum ve işe yaramadığını düşünüp çok doktor değiştirdim yetmedi bir sürü psikoloğa gittim ama bir türlü iyileşemedim.Kullanmadığım ilaç kalmadı diyebilirim.Artık psikiyatristler de birşey yapamıyor.hepatit b yi çok fazla takmakla başladı herşey zaten.hepatit b için de doktora gidiyorum.Allaha şükür bana verdiği bir zarar yok hepatit b nin.Fakat ben toplumsal boyutunu çok kafama takıyorum evlenirsem nasıl söylerim be tepki alırım diye.verdiğiniz örnekler biraz olsun içimi rahatlattı ama..demekki taşıyıcı olup sorunsuz evlenebilen oluyormuş ne güzel..

Merhaba,söylediğiniz gibi psikiyatriye gidiyorum ve işe yaramadığını düşünüp çok doktor değiştirdim yetmedi bir sürü psikoloğa gittim ama bir türlü iyileşemedim.Kullanmadığım ilaç kalmadı diyebilirim.Artık psikiyatristler de birşey yapamıyor.hepatit b yi çok fazla takmakla başladı herşey zaten.hepatit b için de doktora gidiyorum.Allaha şükür bana verdiği bir zarar yok hepatit b nin.Fakat ben toplumsal boyutunu çok kafama takıyorum evlenirsem nasıl söylerim be tepki alırım diye.verdiğiniz örnekler biraz olsun içimi rahatlattı ama..demekki taşıyıcı olup sorunsuz evlenebilen oluyormuş ne güzel..
Tasiyicisiniz sanırım.benim erkek kardeşimde de var babamdan geçmiş sanırım.. bana da anamdan bağışıklık geçmiş.. ama erkek kardeşim gayet normal yaşıyor. Evlenirken zaten evleneceğiniz insan öküz olmayacaksa sorun etmez. Bunun aşısı var tedbiri var

Tasiyicisiniz sanırım.benim erkek kardeşimde de var babamdan geçmiş sanırım.. bana da anamdan bağışıklık geçmiş.. ama erkek kardeşim gayet normal yaşıyor. Evlenirken zaten evleneceğiniz insan öküz olmayacaksa sorun etmez. Bunun aşısı var tedbiri var
Evet hepatit b taşıyıcıyım,bazıları bunu evlenirken çok sorun ediyormuş,hatta karşısındakini aşşağılayarak ayrılanlar bile oluyormuş..bunları düşünmekten depresyona girdim..toplum tarafından dışlanan bir hastalık taşımayı hala kabullenemedim..bilmiyorum ben mi çok büyüttüm acaba?

Erkek kardeşiniz evli mi acaba?Eğer evliyse evlenirken karşı tarafla bu sebepten bir sorun yaşadı mı?

merhabalar. bende aynı dertten muzdaribim. çok sinir bozucu 3 haftadan beri bunla uğraşıyorum. nereye baksam burnumun kenarlarını görüyorum. gözüm sürekli burnuma kayıyor. iştahım kesildi resmen. hayattan zevk alamıyorum artık. 2 sene olmuş yazalı siz. sonuç ne oldu acaba söyler misiniz kurtulmak istiyorum

Dırumunuzda bı degısıklık oldumu bndede aynı sorun var ama bnm estetık amelıyatım var ondan sonramı sıkıntı yaptım bılemedım bazen unutuyorum ama su sıralar napsam goruoyroum burnumu

Merhaba aynı konudan muzdaribim şuan durumunuz nedir benim piskolojim bozuluyo bana yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

Merhaba aynı konudan muzdaribim şuan durumunuz nedir benim piskolojim bozuluyo bana yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
Merhabalar, ben de bu aralar bu duruma takmış durumdayım. Ders çalışırken bir anda burnumu gördüğümü farkettim takmadığımda görmüyorum ama takıntı yaptığım için burnumun silüetini görmeye başladım. Siz nasıl aştınız bu durumu

Back
X