- 11 Şubat 2018
- 146
- 55
- 28
- Konu Sahibi Floransaaa
Umarım dediğiniz gibi geçer..teşekkürlerZamanla geçecek bir durum.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umarım dediğiniz gibi geçer..teşekkürlerZamanla geçecek bir durum.
Aslında aynen de dediğiniz gibi.Ben zaten depresyon tedavisi görüyorum.psikiyatristim bana bu durumun yaşadığım yoğun stresin başka bir şekilde yansıması olduğunu söyledi..Takıntı ve depresyon kelimelerini kullanıyorsunuz devamı olarak bu bozukluk olabilir, depresyon şekil değiştirebilir iyileştiğini zannedersiniz aslında ruh olarak kötüsünüzdür ve başka yerlerden çıkarıyorsunuzdur. bence danışmana gidebilirsiniz.
Ben burnumu değil de,hepatit b taşıyıcısı olmamı kafama çok taktım ve depresyona girdim.Tedavi de görüyorum evet ama bir türlü bu takıntımdan kurtulamıyorum.Hepatit b taşıyıcısı olduğumu öğrenmeden önce hiç böylr bir problemim yoktu,öğrendikten sonra girdiğim depresyon sonucu ortaya çıktı..umarım dediğiniz gibi birgün geçer ve kurtulurum..Benim burnum farklı bir şekil.ne uzun ne kemerli ne küçük ama değişik.kuzenim hep kendi koca burnuna bakmadan bana takılır.ama bende diyorum ki beni ben yapan parçam o,canım burnum:) bazen bana da komik ya da çirkin uzun gelir.takıntı yapmış olsam kesin estetik yapmıştım çoktan.sizin de farkında olmasanız da böyle bir takıntı haline gelmiş bir yerde hoşunuza gitmemiş.ama geçer.üzerine fazla düşünmeyin
İyi de Hepatit b taşıyıcısı olanbirçok kişi var.benim ailemin hepsinde var.sadece aşı oluyor çocuklar kendileri dikkat ediyor.yani çözümsüz bişey degil.yıpratmayın kendinizi böyle şeylerle.stres,takıntı tüm hastalık sebepleri.Ben burnumu değil de,hepatit b taşıyıcısı olmamı kafama çok taktım ve depresyona girdim.Tedavi de görüyorum evet ama bir türlü bu takıntımdan kurtulamıyorum.Hepatit b taşıyıcısı olduğumu öğrenmeden önce hiç böylr bir problemim yoktu,öğrendikten sonra girdiğim depresyon sonucu ortaya çıktı..umarım dediğiniz gibi birgün geçer ve kurtulurum..
Evet işte de yukarıda da yazdığım gibi ben bekarım.Eğer evlilik olursa bunu karşı tarafa nasıl söylerim ne tepki alırım diye düşünmekten depresyona girdim.İnternette bunla ilgili çok kötü yorumlar okudum.nişandan dönenler vs..bilmiyorum ne yapacağımı..yetmedi bu aptal takıntılarım çıktı bunlarla uğraşıyorum üstüne..İyi de Hepatit b taşıyıcısı olanbirçok kişi var.benim ailemin hepsinde var.sadece aşı oluyor çocuklar kendileri dikkat ediyor.yani çözümsüz bişey degil.yıpratmayın kendinizi böyle şeylerle.stres,takıntı tüm hastalık sebepleri.
İnternetten bakmayın böyle seylere lütfen.dediğim gibi aşısı var bunun.çocuk yaparsanız onlar için de önceden tedbirinizi alırsınız.Evet işte de yukarıda da yazdığım gibi ben bekarım.Eğer evlilik olursa bunu karşı tarafa nasıl söylerim ne tepki alırım diye düşünmekten depresyona girdim.İnternette bunla ilgili çok kötü yorumlar okudum.nişandan dönenler vs..bilmiyorum ne yapacağımı..yetmedi bu aptal takıntılarım çıktı bunlarla uğraşıyorum üstüne..
benimde çok takıntılarım vardı ordan biliyorum ilaç kullandım ama en iyisi telkinle bitti geçmiş olsun.Aslında aynen de dediğiniz gibi.Ben zaten depresyon tedavisi görüyorum.psikiyatristim bana bu durumun yaşadığım yoğun stresin başka bir şekilde yansıması olduğunu söyledi..
benimde çok takıntılarım vardı ordan biliyorum ilaç kullandım ama en iyisi telkinle bitti geçmiş olsun.
[/
Ne bileyim öğrenince çok kötü tepki verenler oluyormuş.Ben de bunları düşünmekten çok yıprandım yoksa haklısınız aşısı var tabii..ne diyeyim Allah herkesi iyilerle karşılaştırsın..saolunİnternetten bakmayın böyle seylere lütfen.dediğim gibi aşısı var bunun.çocuk yaparsanız onlar için de önceden tedbirinizi alırsınız.
Telkinle derken destek mi aldınız psikologtan yoksa kendi kendinize mi telkinler yaptınız?benimde çok takıntılarım vardı ordan biliyorum ilaç kullandım ama en iyisi telkinle bitti geçmiş olsun.
Artık çok geçYapmayın![]()
İşte sorun da burda.hepatit b nin tam bir tedavisi yok.yani virüsü vücuttan temizleyecek bir ilaç yok.ömür boyu kanda kalıyor.beni bunalına sokan hepatitin toplumsal yönü.çoğu insan bu konu yüzünden toplumda dışlanıyor yada evlenirken problem oluyor..bilmiyorum yine de halime şükür ne diyelim..Artık çok geçbende yaşadığınız yoğun stresten olduğunu düşünüyorum hepatit aşısı olan birşey arkadaşımın annesinde de vardı.
Allah dermansız dert vermesin canım.
Neredeyse 1 yıl olacak böyleyim napsam unutamıyorum gözümün önünden gitmiyor..Şimdi siz söyleyince dikkat ettim bende görüyorum burnumu,
Peki ne kadar zamandır görüyorsunuz burnunuzu belki zaman geçince unutup görmezsiniz.
Bu durum için birçok psikiyatrist ve psikoloğa gittim..hatta emdr terapisi uygulayan da vardı aralarında fakat ben bir türlü bundan kurtulamadım.kurtulamadıkca daha çok sinirlerim bozulmaya başladı ve beni dibe çekmeye devam ediyor bu durum..Bu durumdan rahatsızsanız psikoterapi alarak duyarsızlaştırılmanız gerekir. Obsesyon haline getirmişsiniz çünkü ilaç + psikoterapi almadan kendi kendinize kurtulmaya çalışmanız çok meşakkatli olur. "Takma" dedikçe de takılmayacak bir durum değil. Psikoterapi uygulayan bir psikiyatr ile görüşmenizi tavsiye ederim, geçmiş olsun.