Komik mi komik..

gözümden yaş geldi

Ay kıyamaam

ahaha bu da iyiymiş kimdi ki acaba
En üst ev satılıktı onu sormaya gelen biriydi galiba. Tek aklıma gelen bu. Zaten beni görünce evi araştırmaktan falan da vazgeçmiştir

Aklıma bi tane daha geldi.
Şu Recep İvediğin vasabi sahnesini bilirsiniz hani "Annem ekmeen arasına sürerdi öyle yerdik, vassabi vassabi diye ağlardık, alışkınız" olayı gibi...
Üni. Zamanı Antepli bi sınıf arkadaşı, baya acı bi biber getirmiş; erkekler kendi aralarında iddiaya giriyorlardı filan "Şu kadar yersen 20 lira helalinden, yok şu kadarını çiğner ağzında tutarsan 50 lira" vs gırgır yapıyorlar.
Ben de sınıfın delüğanlısı olaranktan dalmıştım "Ben acıların çocuğuyum, bana bi şey" olmaz diye.
Neyse gerisini anlaymayayım
Herhalde biberi bi kulağımdan kusmadığım kalmıştı...
Ayy... Bi de üni. zamanı ya ayy... Utan utann..

bende anlatayim bi tane.. yeni evliyim evim annemlere uzak.. iki tanede ablam var annemlerle yakin oturuyolar. neyse gittim. ablamlar hadin alisveris yapalim dediler ciktik. ablamin biri dolasmaya bayilir magazalardan cikartamayiz o derece.. neyse dolasiyoriz benim afedersiniz.. kucuk tuvaletim geldi. hijyen takintimda var hic bir yere girmedim, ama karnim patlicak. hadin acele edin diyorum bunlar hic orali olmuyo.. beni baya o halde dolandirdilar.. neyse annemlere yaklastik. ayagimda bot var. kapiyi caldik kapiyi babam acti. ben botlari ayagimdan cikarana kadar oldugum yerde bir guzel sakir sakir biraktim.. babamin kahkasinami yanayim ustumun basimin mahvolmasinami yanayim. annemin donlarindan giydim oturdum iceri.. bana bakip bakip gulen ailememi yanayim... benim icin kara gun oldu o gun

Ayy cok fenaymis kimbilir nasil yandin ya biberin aciligini bilmedin tabi cahil cesareti olmus sende o an))

Ayy cok fenaymis kimbilir nasil yandin ya biberin aciligini bilmedin tabi cahil cesareti olmus sende o an))

Üni. konusunda daha çok var da işte bölüm mölüm her şeyimle ifşa olurum diye anlatamıyorum :))
Çok okul anım var çok.. :) Manyaklık mı, uçarılık mı, heyecan arayışı mı bi tuhaflıklar silsilesi :)

Cok guzel ama onlari bence buraya degilse bile biryere yazmalisin..ilerde torunlar okur okur gulerler ))

Aklımda duruyor öyle hepsi, baya eğlenceli şeyler...
Lisede mesela; cuma günü son ders bedendi bizim, İstiklal Marşı için tabi kalmamız gerekiyor.
Millet kaçıyor filan önünü alamıyorlar. Cahillik işte, aslında kal, oku marşını. Bilinçli mi değildik, ergenliğin zirvesinde miydik, kendimizce cool mu olmaya çalışıyorduk öyle haller.

Hava nasıl güzel, tam kaçmalık; 3 kız yoklamadan sonra bahçeden efil efil gideceğiz, her zamanki duvardan atlayacağız. Alçak bir yeri vardı bahçenin. Elleri koymamla birlikte bi yapışık bir şey geldi; "Durun" demeye kalmadı, hepimizin eli bulaştı.
Müdür yardımcımız bubi tuzağı gibi tuzak kurmuş adam artık zift midir katran mıdır sürmüş duvarın tutunulacak yerlerine.
Çıksak zaten üst baş gidecek, el mahkum geri döndük.
Sonra da tabi "Elleri bi göreyim" kontrolü çekildi...
Biz de elimizi neremize ne yapcağımızı şaşırdıktı öyle bi anı da var :)
Şimdi gülünüyor düşünülünce, o zaman ne tırsmıştık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…