- 11 Ekim 2017
- 142
- 103
- 53
- 37
- Konu Sahibi Mayflower75
-
gözümden yaş geldiBabam uzum hosafini cok sever bende 12 13 yaslarindayim. Ama hep suyunu once icer taneleri sonra yer. Birgun yine sofrda oyle yapiyor annem dediki suyuyla icsene niye boyle iciyorsun. Tabi ben bi heycan atladim "aman essek hosaftan ne anlar suyunu icer tanesini birakir " tabi bi sessizlik ve "babam aferin essek sipasi cok guzel lafti" demesiyle sofradan yavasca kalkip kaybolmustum.
benim çok var.
Utandıran anlar olarak konu başlığına bir el atıyorum :)
Hastanede çalışıyordum şu banko hasta karşılama-yönlendirme kısmında.
Telefonda bir hastayla konuştum tamam dedim kapattım. Kapattığım gibi bir hasta geldi önüme.
Hastanın yüzüne bağırarak Alo dedim hoşgeldiniz diyeceğime :)
rezillik.
diğer anılarımdan birisi :
Üniversitede böyle giyinmişim ceket tayt falan havalı havalı yürüyorum
5 6 kızız.
Bahçede önümüzdeki masalarda benimde beğendiğim çocuğun olduğu erkekli gruplar var.
Arkadaşım arkadan ayağıma bastı ve benim ayağımdaki babet birden çocukların önüne fırladı taaa 3 metre uzağa.
Herkes güldü tabi.
çok utanmıştım
wcden çıkınca çıtçıtlı badiler oluyor ya atlet şeklinde
onu iç çamaşırının altına çıtçıtlayacağıma pantolonun üstüne çıtçıtlamışım
pantolon üstüne beyaz külot giymiş gibi markete gittim
yazık ki ne yazık annem eve geldiğimde farketti
bende diyorum bu insanlar niye bana bakıyor..
aklıma geldikçe yazacağım
çok geçmiş olsun.
ah bir de:
Şuan çalıştığım şirketin bahçesinde camdan yansımama bakıp allahım ne güzel giyinmişim diye kendimi severken takılıp yere çakıldım.
ne kadar utandığımı anlatsam azdır
kolay kolay anlatmazdim ama yazayimda gulun.cok kucugum ya ilkokul ya ortaokul baslari hatirlamiyorum. eve gelince pantolon yada tayt ic camasirimla cikarir camasiri kirlilige atmaya usenir pantolonun icinde birakirdim.annem az soylenmezdi birakma dye dinleyen kim....birgun kardesimle bakkala gidiyoz pacamdan birsey dustugunu hissettim ve o anda bir amcanin bagirmasi bir oldu.kizim birsey dusurdun...ve ben dondum baktimki benim kilot sokak ortasindabenim degil o dedim senin senin senden dustu dedi hic birsey demeden kactim. ders oldu bana....ay rezaletmis hakkaten
Benim rahmetli babam kendisine acayip hakaretler etmisti birgun..
Babam pastaciydi emekli olali yillar olmus ama arada arkadaslarina yardima giderdi bayramlarda filan.yine birgun bir pastaci arkadasi yardim istemis gelip kandil simidi yaparmisin diye oda tamam demis.Gidecegi gun o kadar hastaki ayakta zor duruyor ama soz verdigi icin gitmek zorunda..o gun hazirlanirken kendi kendine kavga ettigini duydum.
"Yahu niye soz veriyorsun niye,demekki ben kadin olsaymisim o... olacakmisim gel diyenin arkasindan gidecekmisim"demezmi hahaha ah canim babam hala bunu hatirlayinca gulerim))
Zahmet etmeseydiniz mi dedin ? Hahhaha bil mukabele mi neydi ikiyi onu demedi cevap olarak sana))a bende halk otobüsünden düştüm tam durmamıştı yere paralel adamın biri koltuk altlarımdan yakaladıydı utancımdan adama zahmet etmeseydiniz dedim
dost meclislerinde bizimle yumurtalık geçmiştir
Zahmet etmeseydiniz mi dedin ? Hahhaha bil mukabele mi neydi ikiyi onu demedi cevap olarak sana))
kimseye anlatmadığım rezilliğimi burda cümle aleme haykırayım bari.
yıllar önce bir arkadaşımın yoğun ısrarıyla kuzeniyle tanışma girişimim oldu.
çocukla mesajlaştık ettik haftalarca bir kaç fotoğrafını da gördüm.o sıralar başka ilde okuyor kendisi.
İstanbul'a geldiği bir gün buluşma kararı aldık beşiktaş'ta üsküdar iskelesinde.
Bilenler bilir orasıda klasik buluşma noktalarındandır.Ben bir saat önceden gittim nerdeyse beyimiz bir kaldıramadı poposunu.Salak salak oralarda oyalanırken baktım biri sırıtarak bana doğru geliyor.Merhaba dedi öpüştük yanaktan senin boyun bu kadar kısa değildi fotoğraflarda dedi bende senin de bu kadar kısa değildi dedim aniden aydınlanma yaşadık birbirimize sırtımızı döndük ters istikamette yürümeye devam ettik.Sanki hiç böyle bişey yaşamamış gibi.Yanarım yanarım moku mokuna bir yabancıya öptürdüğüme yanarım.
En üst ev satılıktı onu sormaya gelen biriydi galiba. Tek aklıma gelen bu. Zaten beni görünce evi araştırmaktan falan da vazgeçmiştirahaha bu da iyiymiş kimdi ki acaba
Insana o anda bir sey oluyor zaten kaliyor oylece..yani bende sofore ama inecektim diyorum.bir tesekkur etmedigim kalmis..))hayır birde adam tutmasa kesin bir yerlerim kırılacak.
insan bir tşk eder dimi
En üst ev satılıktı onu sormaya gelen biriydi galiba. Tek aklıma gelen bu. Zaten beni görünce evi araştırmaktan falan da vazgeçmiştir
no problem :))klenbe kler yanlışlıkla sizide alintilamisim kusura bakmayin:))
no problem :))
Ayy cok fenaymis kimbilir nasil yandin ya biberin aciligini bilmedin tabi cahil cesareti olmus sende o anAklıma bi tane daha geldi.
Şu Recep İvediğin vasabi sahnesini bilirsiniz hani "Annem ekmeen arasına sürerdi öyle yerdik, vassabi vassabi diye ağlardık, alışkınız" olayı gibi...
Üni. Zamanı Antepli bi sınıf arkadaşı, baya acı bi biber getirmiş; erkekler kendi aralarında iddiaya giriyorlardı filan "Şu kadar yersen 20 lira helalinden, yok şu kadarını çiğner ağzında tutarsan 50 lira" vs gırgır yapıyorlar.
Ben de sınıfın delüğanlısı olaranktan dalmıştım "Ben acıların çocuğuyum, bana bi şey" olmaz diye.
Neyse gerisini anlaymayayım
Herhalde biberi bi kulağımdan kusmadığım kalmıştı...
Ayy... Bi de üni. zamanı ya ayy... Utan utann..
Ayy cok fenaymis kimbilir nasil yandin ya biberin aciligini bilmedin tabi cahil cesareti olmus sende o an))
Cok guzel ama onlari bence buraya degilse bile biryere yazmalisin..ilerde torunlar okur okur gulerler ))Üni. konusunda daha çok var da işte bölüm mölüm her şeyimle ifşa olurum diye anlatamıyorum :))
Çok okul anım var çok.. :)
Arada bir aklıma gelir gülerim hatta acaba başkalarının başınada gelmişmidir diye düşünürüm.sizinki çok iyiydi yalnız çok fena olmuş:))
Cok guzel ama onlari bence buraya degilse bile biryere yazmalisin..ilerde torunlar okur okur gulerler ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?