- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
- Konu Sahibi Mayflower75
-
Ay ne olur oype deme yazmana bayildim cok guldum anilarina)))Nasıl gizem nasıl :))
Utanıyorduk manyak gibi işte, ne bilek :)
Çok yazdım di mi?
Çok var ama aklıma geliyor :))
Az ötede adam oturuyor ona da anlatıyorum bir yandan kendi rezilliklerimi, o da anlatıyor
İyi geldi bu konu bize.
Bir komik anim geldi aklima simdi..
Genclik yillari boyle 19 yasinda filanim.Yengemle kadikoyde bir akraba ziyaretine gidecegiz.bizde karsidayiz..aksamdi hava karanlik.Geldik otobus duragina dogru tam o sirada da otobus yaklasiyor.
Yengem yanimda konusuyor birseyler o ara.Ben bir anda bacagimin tekini biraz asagida ve sicacik birseyin icinde hisettim.Onumde bir belediye cukuru varmis camur dolu,icine adim atmisim.Yengem hala konusuyor yuruyor bir bakiyor brn arkada cukurda..yanima geldi gulmekten bana yardim edemiyor.. Bense cukurun icinden sofore "otobus kadikeye gidiyormu?"diye bagiriyorum..ama dikkat edin "kadikoy"degil "kadikey")))neyse sonra kendi cabamla ciktim.Sag bacak kalcaya kadar camur.Neyseki kadikeye gitmiyormus otobus..o ara biraz kurudum digeri gelene kadar..
Haha komik olmus..birde oldu o zamannnn demeniz hos olmusAy bende var bi bomba tam rezillik
Tatildeyiz otelde. Oğlumun uykusu geldi. Ben de aldım oğlumu odaya çıktım. Kapı bi türlü açılmıyo ıslak ıslak kalakaldık ve çocuk üşütücek diye söylenmeye başladım ben. Eşimi aradım biz kapıda kaldık kart bozuldu galiba yenisini alıp gelsene diye. O ara bi görevli geldi yardımcı olayım diye. Emin misiniz bu odanın sizin olduğuna dedi. Allah Allah deli miyim ben canım milletin kapısında ne işim var çocuklu halimle ben böyle saçmalık görmedim falan saydırıyorum adama. ( bu arada bi sorundan dolayı odamızın değişme durumu vardı).
Neyse adam açtı kapıyı ben şok." Aaa bu valiz bizim değil bu eşyalar da bizim değil. Siz bize sormadan odamıza nasıl başkasını alırsınız? Üstelik eşyalarımıza nasıl dokunursunuz? Rezalet!! Ne biçim bi yer burası " dümdüz gidiyorum. O ara telefonum çaldı arayan eşim.. " aşkım ben kapının önündeyim siz nerdesiniz? "
Ben "nerdesin ki ben de odanın önündeyim. Hangi kattasın sen yanlış mı gittin?" ( çatlak kadın o kadar emin ki doğru yerde olduğundan:)) )
Eşim " yok yavrum 5.kattayım ben şu numarada" adama döndüm burası kaçıncı kat dedim adam "4.kat" dedi.
Ben oğlanı kucakladığım gibi fıtı fıtı bi yandan yürüyorum bi yandan da " oldu o zamaannn.. insanlık hali karıştırmışım yorgunluktan " diyerek uzaklaştım. Adam o kadar efendiymiş ki tebessüm ederek olabilir efendim dedi.
Tabi ben kepaze mosmorrrr
Ne manyak karı demiştir arkamdan gülmüştür belki de.
Ama biz eşimle aklımıza geldikçe yırtıla yırtıla gülüyoruz
Merhaba arkadaslar..
Ben iki hafta once evde merdivenlerden dusme suretiyle bacagimi ve ayak bilegimi kirmis bulunmaktayim..ameliyat oldum platin ve vidalar taktilar.Tam 12 hafta yurumek yasak.
Hadi krizi firsata cevirip tadini cikarayim bol bol tv,kitap,internette biseyler izleme etkinlikleri gerceklestireyim dedim ama onlardan da sikildim.Yani bu yataga bagli olma psikojisinden kaynakli sanirim cunku baska sartlar altinda olsa bu duruma bayilirdim.
Bunaldim..durup dururken aglama krizleri basliyor.Nefes alamiyorum gibi oluyor.
Dertliyim yani baya..
Simdi sorun su ki bu kadar bunalmis bir haldeyken aklima geldi biraz moral olsun diye sizlerden hayatinizda simdiye kadar basinizs gelen en komik en sapsal duruma dustugunuz hala hatirlayinca guldugunuz anilarinizi yazmanizi rica ediyorum..
Tamam Mune biliyorum konu bdv konusu degil geyik resmen baska bolumde olmaliydi ama oralara kimse ugramiyor in cin top oynuyor oralarda ve ben gercekten bunaldim.Bu da benim derdim iste..tasima konumu hemen lutfen..napiyim yani dertliyim iste..
Simdi eminim bir kac uye de bizene senin bunalmandan biz soytarimiyiz diyebilir ama oyle degil iste durum.Sizler benim sanal dostlarimsiniz ve bu sekilde yardim istiyorum..
Tesekkurler simdiden :)
Ahhh gecmis olsun sanada..valla tecrubenden faydalanmak isterim))hahah ben de bacağımı kırıp ameliyat olmuşlardanım. hayatımın en derin depresyonunu yaşadım, o üç ay bitmek tükenmek bilmedi. Kırık bacak, platin, tekrar yürüme ve o arada delirmemek için yollar konusunda yardıma ihtiyacın olursa her zaman beklerim.
Ay benim bi tane var şimdiye kadar bir Allah’ın kuluna anlatamadım buraya yazıyım bariHala düşününce yüzüme alev basıyor
Üniversitede sınıftan bir erkek arkadaş avon satıyor. Son sınıftayız. Parfüm istedim geldi gelecek geldi gelecek.. dedim ne zaman gelecek bari testisini getirsinler.
Tester mıonlar da gelmedi dedi.
Allahım çok geç dank etti kafama. Başından aşağı kaynar sular dökülmüştü.
İnşallah bunu okumaz, okursa anında kim olduğumu anlar Eminim böyle bir gerizekalılığı oda unutmamıştır
hhhhhhBiriyle mailleşiyorum. İşyerinde. Sonra aramam gerekti. İsim Deniz.
Loto oynar gibi şansımı kadın cinsiyetinden kullandım, "Deniz Hanım" dedim ilk.
Sonra baktım çok kalın bir ses. "Çok pardon, bayan zannettim, Deniz Bey" dedim.
"İyi de ben zaten bayanım." dedi.
Hahaha ayy gansta ne guzel anilarin var senin hepsi birbirinden komik..Ay umarım ifşa olmam, bi tane daha var ortaokulda.
Bizim geleneksel her sene bilim fuarı yapılırdı halka açık, herkes bi standın başında beklerdi.
Bize kimya standı düştü; orada kolonya yapıp millete ikram ediyoruz filan. Ölçüler belli işte, su etil alkol, biraz da limon esansı karıştırıp işte "Hoşgeldiniz" edasıyla ellere döküyoruz, tebessümler gırla..
Ama şöyle bir nokta atlanmış, bize pipetler için puar vermemişler. Puarı bilmeyenleriniz için kısaca geçeyim; bir çeşit manuel vakum gibi düşünün, işte cam pipetlere etil alkolu vs ölçüsüne göre çekmek için o alet kullanılır. Amma ve lakin o alet olmayınca biz ağzımızla asıldık.
Kaç kere ağza geldi o etil alkol, buharına da maruz kaldıkça zaten biz ömründe alkol görmemiş ortaokul bebeleri hafiften kafayı bulduk. Karnımız da aç öğle arasına gideceğiz. Başım bi döner, bi değişiklik var bende ama tahlil edemiyorum kendimi, keza yanımdaki arkadaş da öyle ota bka gülüyoruz filan.
Neyse bi fastfoodcuya girdik, siparişleri verdik bekliyoruz. Geldi, yemeye koyulduk. Zaten hangi ara yemişim belli değil, hamburger önüme geldi ve direkt yok oldu. O sıra bir arkadaş var, narindir az "Ayyy içinden kıl çıktı" dedi. Biz de "Vay efendim bu nasıl rezalet, zaten her şey iğrençti"ye bağladık. Ne biçim haldeyim belli değil, öyle bir gaza gelme potansiyeli var bizde o an.
Şikayet kartlarından aldık dolduruyoruz, masada rahat bi 8-10 kişi varız, ikimizin kafası az iyi gibi.
Öyle bir şikayet formu doldurulamaz yani, Allah, bir insan, bir ortaokul çocuğu.... Artık kelime haznemiz neye yettiyse, öylesi hakaretler filan. Belki de kıl çıkmadı bile, hatırlamıyorum.
Neyse 10 kişinin şikayeti tek tek dolduruldu, hepimiz zaten adamlara vermiş veriştirmişiz. Dedik kimse bilgisini vermesin he. Öyle isimsiz kutudan attık, daha doğrusu arkadaş attı hepimizinkini toplayıp.
Bu akıllım da düzgün düzgün eleştirmiş adını telini vermiş, bizim gibi coşmamış. Akıllım bir de hepsini, tüm yazdığımız formları iç içe katlayıp atmış.
Neyse günler geçti, bir telefon; bu arkadaş arıyor:
"Gangsta adamlar bizi dava edecekmiş, özür dilememiz lazım"
"Şaka mı yapıyorsun ne diyorsun" derken döküldü bizimki.
İç içe katlanınca adamlar bunun tel nodan ulaşmışlar, haliyle zincirleme olarak 10 kişiye de ulaşmış oluyorlar. Durduk yere adama "Bezefenk müdürler kıllı hamburgeri görmüyorlar" filan da dedim yaniAyıp ki ne ayıp.
Neyse adama numaramı da vermiş arkadaş, adam nuh der peygamber demez, içerlemiş o bezefenk lafınaYa çocuğuz işte duymuşuz, bi yerde de kullanmışız. Ayıp ettik haklı da, ne bileyim çok korkutmuştu, kafa da iyiydi zaten o an ne yazdım onu da kestiremedim.
Artık utana sıkıla babama açtım konuyu. Biz elin heriflerine, kadınlarına böyle böyle dedik filan...
Babam bi azar kaydı zaten "Hiç beklemezdim senden, ne büyük ayıp" diye, ben yerin dibi...
Sonra adamla görüşmeye gitti genel bir özür olsun, kızlar da korkmasın daha fazla diye.
Ve...
Şaka gibi ki keşke şaka olsaydı. Adam babamın arkadaşı çıkmış.
Babam ne biçim utanmıştır hayal dahi edemiyorum. Adam demiş "Benim de iki kızım var ve böyle bir hakaret bilmezler" diye filan konuşmuş. Babam bi azar daha kaydı eve gelince. Ayy... Allah kahretmesin, böyle tesadüf olamaz dedim.
Ay bende çok var bitane daha hatırladım :)) doğum yaptım 1 hafta olmuştu galiba 7 gün falan olmuştu sanırım eve çıkalı. Halamlar kuzenlerim görümcemler kaynanamlar falan bi oda dolusu insan. Sezaryen doğumlarda gaz çıkarmak ne kadar önemli bi olay biliyosunuzdur.Haha komik olmus..birde oldu o zamannnn demeniz hos olmus))
Hahaha ayy gansta ne guzel anilarin var senin hepsi birbirinden komik..Ay umarım ifşa olmam, bi tane daha var ortaokulda.
Bizim geleneksel her sene bilim fuarı yapılırdı halka açık, herkes bi standın başında beklerdi.
Bize kimya standı düştü; orada kolonya yapıp millete ikram ediyoruz filan. Ölçüler belli işte, su etil alkol, biraz da limon esansı karıştırıp işte "Hoşgeldiniz" edasıyla ellere döküyoruz, tebessümler gırla..
Ama şöyle bir nokta atlanmış, bize pipetler için puar vermemişler. Puarı bilmeyenleriniz için kısaca geçeyim; bir çeşit manuel vakum gibi düşünün, işte cam pipetlere etil alkolu vs ölçüsüne göre çekmek için o alet kullanılır. Amma ve lakin o alet olmayınca biz ağzımızla asıldık.
Kaç kere ağza geldi o etil alkol, buharına da maruz kaldıkça zaten biz ömründe alkol görmemiş ortaokul bebeleri hafiften kafayı bulduk. Karnımız da aç öğle arasına gideceğiz. Başım bi döner, bi değişiklik var bende ama tahlil edemiyorum kendimi, keza yanımdaki arkadaş da öyle ota bka gülüyoruz filan.
Neyse bi fastfoodcuya girdik, siparişleri verdik bekliyoruz. Geldi, yemeye koyulduk. Zaten hangi ara yemişim belli değil, hamburger önüme geldi ve direkt yok oldu. O sıra bir arkadaş var, narindir az "Ayyy içinden kıl çıktı" dedi. Biz de "Vay efendim bu nasıl rezalet, zaten her şey iğrençti"ye bağladık. Ne biçim haldeyim belli değil, öyle bir gaza gelme potansiyeli var bizde o an.
Şikayet kartlarından aldık dolduruyoruz, masada rahat bi 8-10 kişi varız, ikimizin kafası az iyi gibi.
Öyle bir şikayet formu doldurulamaz yani, Allah, bir insan, bir ortaokul çocuğu.... Artık kelime haznemiz neye yettiyse, öylesi hakaretler filan. Belki de kıl çıkmadı bile, hatırlamıyorum.
Neyse 10 kişinin şikayeti tek tek dolduruldu, hepimiz zaten adamlara vermiş veriştirmişiz. Dedik kimse bilgisini vermesin he. Öyle isimsiz kutudan attık, daha doğrusu arkadaş attı hepimizinkini toplayıp.
Bu akıllım da düzgün düzgün eleştirmiş adını telini vermiş, bizim gibi coşmamış. Akıllım bir de hepsini, tüm yazdığımız formları iç içe katlayıp atmış.
Neyse günler geçti, bir telefon; bu arkadaş arıyor:
"Gangsta adamlar bizi dava edecekmiş, özür dilememiz lazım"
"Şaka mı yapıyorsun ne diyorsun" derken döküldü bizimki.
İç içe katlanınca adamlar bunun tel nodan ulaşmışlar, haliyle zincirleme olarak 10 kişiye de ulaşmış oluyorlar. Durduk yere adama "Bezefenk müdürler kıllı hamburgeri görmüyorlar" filan da dedim yaniAyıp ki ne ayıp.
Neyse adama numaramı da vermiş arkadaş, adam nuh der peygamber demez, içerlemiş o bezefenk lafınaYa çocuğuz işte duymuşuz, bi yerde de kullanmışız. Ayıp ettik haklı da, ne bileyim çok korkutmuştu, kafa da iyiydi zaten o an ne yazdım onu da kestiremedim.
Artık utana sıkıla babama açtım konuyu. Biz elin heriflerine, kadınlarına böyle böyle dedik filan...
Babam bi azar kaydı zaten "Hiç beklemezdim senden, ne büyük ayıp" diye, ben yerin dibi...
Sonra adamla görüşmeye gitti genel bir özür olsun, kızlar da korkmasın daha fazla diye.
Ve...
Şaka gibi ki keşke şaka olsaydı. Adam babamın arkadaşı çıkmış.
Babam ne biçim utanmıştır hayal dahi edemiyorum. Adam demiş "Benim de iki kızım var ve böyle bir hakaret bilmezler" diye filan konuşmuş. Babam bi azar daha kaydı eve gelince. Ayy... Allah kahretmesin, böyle tesadüf olamaz dedim.
Ya hahaha bende bu yil 20 yil olacak evliligimde hala pirt yapmaya utanirim esimin yaninda..geceleri bazen pirtttt diye bir ses ile uyaniyorum ayy duydumu acaba diye de oyle bir heyecan basiyor ki anlatamam.uykusu hafiftir cunku..gecen oldu,karanlikta bakayim uyuyormu dedim gece vakti gozgoze geldik pis pis siritti yuzume bide sanki kendisi yapmiyor hhic?)))Ay bende çok var bitane daha hatırladım :)) doğum yaptım 1 hafta olmuştu galiba 7 gün falan olmuştu sanırım eve çıkalı. Halamlar kuzenlerim görümcemler kaynanamlar falan bi oda dolusu insan. Sezaryen doğumlarda gaz çıkarmak ne kadar önemli bi olay biliyosunuzdur.
Oğlum da kolikti. Sürekli ıkınıp ağlayan bi bebek.. habire sırtını karnını ovalayıp duruyorum. Eşim de işleniyodu o ara. Tam eşim içeri girdi o ara bi osurdu ki oğlum inanamazsınız 3 insan gücündeeşimle gözgöze geldik ve sırıtarak bana göz kırptı :)) saçmalama be ben değildim o dedim
Eşim "hadi canım o ses 1 haftalık bebeden mi çıktı? Utanma aşkım yeni doğum yaptın sen" dedi. Kuzenim dibimde oturuyodu bu defa o " valla bebekti enişte" dedi :)))
Benim saf kocam ne dese beğenirsiniz
" bende şaşırdım yaaa kaç yıldır bi kere pırt demeyen kadın bu kadar insanın içinde nasıl yaptı dedim " demesin mi. Millet zaten koptuydu bu laftan sonra hepten koptu. Bütün sırlar ifşatabi sonra benden fırçayı bi güzel yedi :))
Ay agliyorum gulmekten yeminleçok güldüm buna..
geçmiş olsun .
tam oğlanın okuldan çıkış saati eşimde evdeydi bekliyoruz beraber. sonra zil çaldı eşim tamamen spontene şekilde kapıyı açıp geri geri gitti arkasına saklandı bende o öyle yapınca mutfak tarafına geçtim kapı açıldı ama kimse görünmüyor bizden yani amacımız neydi hala bilmiyorum.
ben oğlanı şaşırtayım diye iki kolum iki bacağım açık bir şekilde zıplayarak ve garip sesler çıkartarak kapının önüne zıpladım bir baktım herifin biri oğlan değilaynı hızla geri mutfağa kaçtım aaa diyerek. sonra eşim kapının arkasından çıktı adam kargocuymuş meğer eşim sanaymış kargo dedi ben mutfaktan bağırdım ben gelmem oraya bir daha diye eşim adama geveleyip duruyor çocuğa süpriz yapcaktık falan diye..
iki tane kazık kadar tip adam ne düşündü hakkımızda kimlere anlatıp güldü allah bilir
Hahaha polis gibi yakalıyo hemen desene :)) valla bende utanırım. 9 yıldır beraberiz artık senin insan olduğuna inanmıyorum korkutuyosun beni. Bunca yıl bi kere kaçırmaz mı insan diyoYa hahaha bende bu yil 20 yil olacak evliligimde hala pirt yapmaya utanirim esimin yaninda..geceleri bazen pirtttt diye bir ses ile uyaniyorum ayy duydumu acaba diye de oyle bir heyecan basiyor ki anlatamam.uykusu hafiftir cunku..gecen oldu,karanlikta bakayim uyuyormu dedim gece vakti gozgoze geldik pis pis siritti yuzume bide sanki kendisi yapmiyor hhic?)))
Ya adam resmen pusuda bekliyormus yakalamak icin..hep diyor zaten oda "normal olan birsey ben nasil rahatsam sende rahat ol"ayimiyim ben senin gibi dedim..kimsenin yaninda yapamam yani..o hicc umursamaz))Hahaha polis gibi yakalıyo hemen desene :)) valla bende utanırım. 9 yıldır beraberiz artık senin insan olduğuna inanmıyorum korkutuyosun beni. Bunca yıl bi kere kaçırmaz mı insan diyoAllahtan yorgunluktan kütük gibi uyuyo. Uykuda illa ki oluyodur arada :))
Hahaha ayy gansta ne guzel anilarin var senin hepsi birbirinden komik..
Ama fena bir tesaduf olmus arkadas cikmalari yesilcam filmleri gibi)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?