Komik ve sinir bozucu komşu (Ah bu komşular)

Ne komşuymuşş yaaa hayretlee okudum. Çok fazla muhattap olmamak lazım... Mazalllahh kötü sonuçlar dogurabiliyorrr ..

Ne komşuymuşş yaaa hayretlee okudum. Çok fazla muhattap olmamak lazım... Mazalllahh kötü sonuçlar dogurabiliyorrr ..

o komşum şimdi çok uzakta çok şükür şimdii lojman ortamındayım amaa bina olarak mükemmeller maşallah hep birlikte bişeyler yapıyoruz eşlerimiz olmayınca okey oynuyoruz birlikte yemek yiyip vakit geçiriyoruz gülüyoruz oynuyoruz acılarımızı dertlerimizi sevincimizi paylaşıyoruz şimdi şükürler olsun öyle bir durum yokk

...................................................

Son düzenleme:
Maaleseff böyle komşulardan bende de var.Ne yapacağımı bilemedim.En son olayımı anlatayım.Komşumun oğlu, bu cuma 3 yaşına basacağı için beni doğum gününe çağırdı."Tüm komşular gelecek" dedi.Bende istemiyorum onlarla oturmayı "benim o güne teyzemlere sözüm var, gelemem , şimdiden doğum günü kutlu olsun oğlunun" dedim."İyi o zaman oğlumun hediyesini perşembe akşamından verirsin" dedi,gitti.Ben kalakaldım ..Sizce ne yapmalıyım yüzsüze?

yüzsüüüzzzz inanmıyorumm yaaa yuhh yani hediye istiyor birde, ben kesinlikle vermezdim sende verme hediye falan kendine iyi baksınnn.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…