Komik Whatsapp sohbetleriniz

Valla benim erkek kardeşim benden güzel Yemek yapar ben ona atıyorum mesaj valla bir makarna yapar aç olmasam bile ağzım sulanir ufaklik diye eziyordum ama artık yapmıyor
Bizimkiler su bile dolduramaz bebek gibi oldular bi ağızları a götürmüyorum yemeği

Ankaradayken yerdım kursa giderken 1.5 tu en ucuz yer valla geçen sene şimdi 2 olmuştur orası ucuzluk afiyet olsun bak

NErde yiyodun kız ankarada?
Benim de vardı kızılayda kır pidesi yediğim bir yer ucuzdu da valla. Şimdi kaç para oldu bilmiyorum tabi

Bu da annemle bana, biz acma yaptik yiyoruz kiskanin diye ablamla babamin mesaji, ama anneme gore acmalar onceden annemin yaptiklari, ablamin cevabi olay zaten

Son düzenleyen: Moderatör:
Iyi geceler kızlar

çok sevdim bu konuyu ya bende gelem mi

Bu da bizim eşimle normal konuşmalarımizdan biri Yeri Geldin Affetmem Laf sokmayı

Eklentiler

• Screenshot_2015-12-05-01-34-19.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 171
Hanımlar,
iyi hoş, konu açmışsınız kendi aranızda eğleniyorsunuz amaaaaa kendinize ait görüşmeler dışında 3. şahıslara ait görüşmeler, fotolar ve uygunsuz içerikler paylaşmayınız.

Sonra ilerde özel görüşmelerim sitenizde ifşa edilmiş, numaram çıkmış, yüzüm görünmüş gibi şikayetler gelirse pirincin taşını size ayıklatırım.

Yok ablam bi arkadaş yanlışıkla paylaştı oda üzüldü biz hiç birşey gösteemiyoz munem öyle birşey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…