Komik Whatsapp sohbetleriniz

Ahahah benimkilerde tersi beni çok beğeniri kıskanırlar hatta
Ya onun için iltifat sacimi kestirdim geçen diyor ki iğrenç olmuş beğenmedim işte her zamanki halin artık ona sormuyorum ama geçen beni sasirtti abla sen her geçen gün kilo mu veriyorsun kaybolma dikkat et dedi bilirsin bu bir iltifat sayilir

Ahahah bizimkiler çok odundur ama beni beğenirler hatta o kadar kilom var iyisin iyisin derler

Ahahah bizimkiler çok odundur ama beni beğenirler hatta o kadar kilom var iyisin iyisin derler
Kız benimki sayesinde ben kilo veriyorum bana Bidon gibi oldun demişti birkez sonra hırsa geldim kilo verdim şimdi de kaybolma diyor yaranamadim ne yapsam bende bilmiyorum
Bibibella 18 i geçtikten sonra karışmaya başladı benim kardeşim de nereye gidiyorsun ne yapacaksın o ne öyle onu niye giydin makyaj yaparım azcık o ne öyle çok çirkin falan annemler karışmaz bizimki Maço oldu basima

İki abim var tek kızım ama hiç öyle sorunşarım olmadı hiç sıkmadılar beni eşimi bile biliyorlardı 7 sene boyunca bizede gelirdi bi babam bilmezdi

Bizimkilerde fena maço
İki abim var tek kızım ama hiç öyle sorunşarım olmadı hiç sıkmadılar beni eşimi bile biliyorlardı 7 sene boyunca bizede gelirdi bi babam bilmezdi
Öyle abiye can kurvan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…