Valla biz 1 tl ye alıyoruz on tane yeye bitmiyorbiliyom da 1 tl olur mu kız hiç bunlar baksana
Bizim burda tanesi 1.5 sizin ora nere ordan alalım Kiz ucuzmusValla biz 1 tl ye alıyoruz on tane yeye bitmiyor
İzmir şirinyer deBizim burda tanesi 1.5 sizin ora nere ordan alalım Kiz ucuzmus
Ankaradayken yerdım kursa giderken 1.5 tu en ucuz yer valla geçen sene şimdi 2 olmuşturİzmir şirinyer de:27 1 tl ye 1.5 a sat ne para bea
Çok şükür bende iyiyim ,allah iyilik versin kuzuğada sanadaIyiyiz teyzesi.
sen nasılsın??
Ahahah benimkilerde tersi beni çok beğeniri kıskanırlar hattaBende size erkek kardeşimle konuşmamı atayım ya beni hiç beğenmez hep dalga geçer şimdiye kadar hiç beni beğendiğini gormedim
Eki Görüntüle 1708804
Bana da alsan yaaValla biz 1 tl ye alıyoruz on tane yeye bitmiyor
Ya onun için iltifat sacimi kestirdim geçen diyor ki iğrenç olmuş beğenmedim işte her zamanki halinAhahah benimkilerde tersi beni çok beğeniri kıskanırlar hatta
Anamm sizde ne boğaz varBana da alsan yaa
Ne var kız açızAnamm sizde ne boğaz var
Genelde erkek kardeşler veya abiler böyleler benimkilerde böyleBende size erkek kardeşimle konuşmamı atayım ya beni hiç beğenmez hep dalga geçer şimdiye kadar hiç beni beğendiğini gormedim
Eki Görüntüle 1708804
Alayom canım nerdesinBana da alsan yaa
Ahahah bizimkiler çok odundur ama beni beğenirler hatta o kadar kilom var iyisin iyisin derlerYa onun için iltifat sacimi kestirdim geçen diyor ki iğrenç olmuş beğenmedim işte her zamanki halinartık ona sormuyorum ama geçen beni sasirtti abla sen her geçen gün kilo mu veriyorsun kaybolma dikkat et dedi bilirsin bu bir iltifat sayilir
Kız benimki sayesinde ben kilo veriyorum bana Bidon gibi oldun demişti birkez sonra hırsa geldim kilo verdimAhahah bizimkiler çok odundur ama beni beğenirler hatta o kadar kilom var iyisin iyisin derler
Kız benimki sayesinde ben kilo veriyorum bana Bidon gibi oldun demişti birkez sonra hırsa geldim kilo verdimşimdi de kaybolma diyor yaranamadim ne yapsam bende bilmiyorum
Bibibella 18 i geçtikten sonra karışmaya başladı benim kardeşim de nereye gidiyorsun ne yapacaksın o ne öyle onu niye giydin makyaj yaparım azcık o ne öyle çok çirkin falan annemler karışmaz bizimki Maço oldu basima
Bizimkilerde fena maçoKız benimki sayesinde ben kilo veriyorum bana Bidon gibi oldun demişti birkez sonra hırsa geldim kilo verdimşimdi de kaybolma diyor yaranamadim ne yapsam bende bilmiyorum
Bibibella 18 i geçtikten sonra karışmaya başladı benim kardeşim de nereye gidiyorsun ne yapacaksın o ne öyle onu niye giydin makyaj yaparım azcık o ne öyle çok çirkin falan annemler karışmaz bizimki Maço oldu basima
Öyle abiye can kurvanİki abim var tek kızımama hiç öyle sorunşarım olmadı hiç sıkmadılar beni eşimi bile biliyorlardı 7 sene boyunca bizede gelirdi bi babam bilmezdi
O süper abiler benim abim yok ama kardeşim yetiyor simdilikİki abim var tek kızımama hiç öyle sorunşarım olmadı hiç sıkmadılar beni eşimi bile biliyorlardı 7 sene boyunca bizede gelirdi bi babam bilmezdi
Mersindeyim gönderiver yada sen getirGenelde erkek kardeşler veya abiler böyleler benimkilerde böyle
Alayom canım nerdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?