Cidden uzuldum bir daha paylasmayiz paylastigimda ablamdi oyle sorun cikaracak biri degildir merak etmeyin lutfenHanımlar,
iyi hoş, konu açmışsınız kendi aranızda eğleniyorsunuz amaaaaa kendinize ait görüşmeler dışında 3. şahıslara ait görüşmeler, fotolar ve uygunsuz içerikler paylaşmayınız.
Sonra ilerde özel görüşmelerim sitenizde ifşa edilmiş, numaram çıkmış, yüzüm görünmüş gibi şikayetler gelirse pirincin taşını size ayıklatırım.
Kasten olmadı kuzum üzme kendiniCidden uzuldum bir daha paylasmayiz paylastigimda ablamdi oyle sorun cikaracak biri degildir merak etmeyin lutfen
Tamam ablamÜzülecek birşey yok ortada, paylaşımlarda özensiz davranırsanız yaşanacak sorunları yazdım.
Mutlaka dikkat edin söylediğim hususlara
kız bugün niye böyle herkesin keyfi kaçıkHuy Meselesi @2KediAnnesi @-Mahperi- @TugbaHamza Saksi_Degilim_Ben mismo deadline hadii gelin keyfim kaçık zati benim benimle bırakmayın bu topikte
Toplu depresyonamı gordik nekız bugün niye böyle herkesin keyfi kaçık
Yarin gunlerden pazartesi diyedir rockiiiimmkız bugün niye böyle herkesin keyfi kaçık
amaaan direk salıya geçsek böyle olmıcak bak söyliyimYarin gunlerden pazartesi diyedir rockiiiimm
yok yarın pazartesi olduğu içinmiş marga öyle didi ,Toplu depresyonamı gordik ne
Huy Meselesi @2KediAnnesi @-Mahperi- @TugbaHamza Saksi_Degilim_Ben mismo deadline hadii gelin keyfim kaçık zati benim benimle bırakmayın bu topikte
Bayan puding nerelerde rockimmmamaaan direk salıya geçsek böyle olmıcak bak söyliyim
Yarin pazarteei ivet poff niye dert edindiysemyok yarın pazartesi olduğu içinmiş marga öyle didi ,
Ee bana noluyor o zamanyok yarın pazartesi olduğu içinmiş marga öyle didi ,
Bende depresyondayimToplu depresyonamı gordik ne
ekşın olmayınca sıkıldıBayan puding nerelerde rockimmm
benim için dertlendin tabikideeeeeYarin pazarteei ivet poff niye dert edindiysem
işte sende rutine bağladığın için sıkılmışsındır yafrum ondan oluyo hepEe bana noluyor o zamanbenim hergünüm aynı pazarda pazarteside ayy çok sıradan
Toplanın bu gece ayran içelimBende depresyondayimofff
Aynen ya atacam kendimi mutfaktan aşağıekşın olmayınca sıkıldı
benim için dertlendin tabikideeeee
işte sende rutine bağladığın için sıkılmışsındır yafrum ondan oluyo hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?