Tamam varım benToplanın bu gece ayran içelim
atma len niye atıyonAynen ya atacam kendimi mutfaktan aşağı
bu ifade hiç seni ifade etmiyo hahaSu ifadeden nefret ediyorumama her seferinde kisayollarda bu var diye kullanmak zorundayim !
Ya kız benim aklıma gelmemiştiEleman diyinca kume problemleri aklima geldi ya
bu okur muSu ifadeden nefret ediyorumama her seferinde kisayollarda bu var diye kullanmak zorundayim !
Bakyine degiyor parmagim !!/"
Yok mu komik konusmalari olan birileri
Toplayın herkeşiii ayran içecez berbaber düşecez
İsyanım vaaaar ahahahajatma len niye atıyon
Az once benimkiyle konusuyorumseç beğen marga
bu yeteneğini değerlendirip aşçı ol bence. bi aşçı da anca günde on çeşit yapıyodur zaten. o ne gızİsyanım vaaaar ahahahajyada kafamıbuzdolabına mı soksam günde 10 çeşit yemek yapiyom mutfağı ateşe mi versem napsam yaaa
Yarin yemekte ne var fahriyeİsyanım vaaaar ahahahajyada kafamıbuzdolabına mı soksam günde 10 çeşit yemek yapiyom mutfağı ateşe mi versem napsam yaaa
Ya feraceli söyle kurslar falan var ya onlara kaybolması denedin mi yemek kursu falan sen çok beceriklisin valla zaten bir kursa gidiyorsun galiba ne kursu bilmiyorum daİsyanım vaaaar ahahahajyada kafamıbuzdolabına mı soksam günde 10 çeşit yemek yapiyom mutfağı ateşe mi versem napsam yaaa
Evet nakış kursuna gidiyorum jaftada bir birde haftaya bitecek olan bi seminere gittimYa feraceli söyle kurslar falan var ya onlara kaybolması denedin mi yemek kursu falan sen çok beceriklisin valla zaten bir kursa gidiyorsun galiba ne kursu bilmiyorum da
Sil sende canimAtamiyorum konusma da adim yaziyor
Kırp resmi sendeAtamiyorum konusma da adim yaziyor
Yarıın ımmmm aslında bugüm dolma baya arttı yanı a ne yaparım bilmiyorum daha düşünmedim çorbada duruyorYarin yemekte ne var fahriye
Yukarisindaysa kes resmi yada bilgisayara atabilirsen paintle resmi aç ismini karalaAtamiyorum konusma da adim yaziyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?