Ahaa aynisini babam da bana dedi karabasan gibi cocugun ustune basma diyor
Ben fazla mıc mıcımdır :)) surekli bi opus kokus isterim . Benim herifte yeter gari karabasn gibi cokme ustume dedi ama alinmadim yani adam hakli :))Ahaa aynisini babam da bana dedi karabasan gibi cocugun ustune basma diyor
Eniştemi kıskandığım doğrudurEvlenmeden once ben de kiskanirdim canim hatta ablamin cocuklari olsa napcam ablamdan onlari da mi kiskanirim falan diye dusunurdum
Senin bayagi olmus yaa neyse evlenince gecerBenim var yiğenleeim ablam 12 yıldır ecli ben halaaa enistemden kıskanırım
Benim ki de bu sabah hayatım Muck yazmış annem de telefonumu sabah alıp onun mesajını görmez mi bnde ona yazdım annem de seni öptü He diye cevap yazdım deli çocuk yaaa
Bu sizin mi sohbetiniz
evetBu sizin mi sohbetiniz
hı hı şaka gibi askerden gelcek evlencez ya dedim ev al evsiz evlilik mi olur o da diyor şimdi alamam tarla aldık borcumu z var dio banane dedim alcaksn dedimbi an dedim şakamı
hı hı şaka gibi askerden gelcek evlencez ya dedim ev al evsiz evlilik mi olur o da diyor şimdi alamam tarla aldık borcumu z var dio banane dedim alcaksn dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?