- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
Ne dersinize giriyorCansın sen
Ahh canım ya zor sartlar altımda bize yazıyor
Ayy efserim tüm emiyor kadın nasıl bi illet zorma
Hiç barışmadı yani cok uç noktalardayız benim için salı ve çarşamba günleri tam bi facia beynimi uyuşturacak sakinleştirici falanmı alsam
Nakış hocası az önce evim sensini izledim iyi oldu zırladım boraz kendime geldimNe dersinize giriyor
Nakış hocası az önce evim sensini izledim iyi oldu zırladım boraz kendime geldim
Onlarda çok komik yaAman takma bosver bende uc adami izledim bitti simdi...
Anlamaz olur muyum canimmm.Onlarda çok komik yaaynen takmamaya çalışıyorum bu 3 ayın patlaması oldu Yoksa gereksiz insanlar içon keyfimi kaçırmam Dimi margişşş ayy bugün bana çok iyo geldin bol bol sohbet ettik yanımda gibi oldun sanki iyiki varsın margollla Sen anladın onu
Aynen öyle aman be yaaaaaa :)) dedim geçtimAnlamaz olur muyum canimmm.
Kuzum bu hayatta ne kadsr takintili olursan o kadar cok gereksiz bas agrin olur..
O yuzden sallayacaksin.. amannn be yaaaaaa de gec : )
Bak diger ders cikisi yine morelim bozuk dersen kafa göz girisirim sanaaAynen öyle aman be yaaaaaa :)) dedim geçtim
Tamam tamamBak diger ders cikisi yine morelim bozuk dersen kafa göz girisirim sanaa
Bu arada komik bir yazismamda yok hicTamam tamambirşey dimedim şiddete hayı
Neden kız gerci bemde son zamanlar kk dan başka bi yere girmiyorumBu arada komik bir yazismamda yok hicinsanlarla yazismayali uzun zaman olcak
Aynen işyerıne gelir gelmez hemen açıyorum görev gibi oldu :))Neden kız gerci bemde son zamanlar kk dan başka bi yere girmiyorum
Bebeğin mi vaaaar ay negzelAynen işyerıne gelir gelmez hemen açıyorum görev gibi oldu :))
Akşamları pek açamıyorum artık yaa benım koca bebek ilgi beklıyor :)
Bebek gibi kocam var
Ya erkekler hep öyle ilgi istiyor hepBebek gibi kocam var
Kazadan önce zaten mıc mıcdık.Ya erkekler hep öyle ilgi istiyor hep
Aaa geçmiş olsun kazamı geçti başınızdanKazadan önce zaten mıc mıcdık.
Kazadan sonra daha bi iç içe olduk :)
Yapışık ikiz gibi
Biz senle konuşuyoruz ama senın hakkında tam bı bilgiye sahip değilim :)
Senın yaşın kaçtı evlimisin bekar mı ?
Zengin koca oyyyAaa geçmiş olsun kazamı geçti başınızdan
Bende 20 yaşındayım bekarım zengin koca arıyorumşaka şaka açıktan okuyorum bekar bir ev hanımı diyelim Kendimi geliştiriyorum allahın izniyle örtem olmak istiyorim
İnşallah canm sende uniye yazılırsınZengin koca oyyy
İnşallah olursun bende açıktan okıyorum :)
Bu sene sınava girip ünv. yazılcam bakalım kısmett
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?