- 22 Haziran 2017
- 584
- 313
- 53
- 32
- Konu Sahibi Tipsylalapoo
-
altlı üstlü kalınıp da zırt pırt eve gidip gelmek, kabus gibi. neden sürekli gidiyorsunuz eltiniz gelmediği halde. eltiniz diye bu kadar sık görüşmek vıcık vıcık olmak zorunda değilsiniz ki?
Kıskanmıyorum bu davranışları yüzünden ailedekiler ona tepkili. Premsesimayza evlenince çok değişti diyolarBu kadar zorlamak neden? sizi sevmemiş kanı ısınmamış olabilir. Sürekli mıç mıç çok yakın olmak zorunda değilsiniz. Siz bebek yaptınız diye bebek yaptığını düşünmeniz de ayrı ilginç. Aileyle sizi tanıştırmak gibi bir misyonu da yok onu da eşiniz kayınvalideniz yapsın zaten. İlla sevecek gelecek gidecek diye birşey yok sürekli pohpohluyorlar diyorsunuz neden kıskansın ki sizi belki siz ailedeki konumundan dolayı kıskanıyorsunuz
Belki eltinizin garezi ,kıskanması vs yoktur belki kanı ısınmamıştır olamaz mı ?Meraba kızlar. Evet yine bi elti konusu. Eltim aşırı derece kompleksli biri. Yeni gelin gibi nazından geçilmiyo. Evliliğimizin ilk yıllarında benimle hiç konuşmazdı. Düğünde toplulukta bile hep ayrı otururdu. Bi yere gidilecekse ben de gidiyosam gelmezdi. Hani bu yeni evlendi akrabalarla tanıştırıyım falan olmadı. Altlı üstlü oturuyoruz. Ben iyi olmak için her yolu denedim. Sürekli evine gittim oturdum muhabbet ettim. Ama baktım hep ben gidiyorum, bekleyim bakalım o bana gelecek mi dedim yok. Hiç gelip gitmez. Nasılsın diye sormaz bile. Ben hamileydim hemen ardımdan o da bebek yaptı. Kızı su çiçeği çıkardı. Evine gittim içeri almadı. Tamam onu anlıyorum benim de bebeğim var geçebilir diye almamış olabilir. Aradan bi hafta geçince eltimin annesine gittik. O da orda. Yerinden kalkıp hiç hoşgeldin demedi. Benimle hiç muhabbet etmedi. Giderken uğurlamadı. Sebebi de bi kere bile kızını nasıl oldu diye sormamışım. Herşeyi benden bekliyo. Benim eşim trafik kazası geçirdi. Altlı üstlü oturmamıza rağmen yabancı gibi geçmiş olsun dedi çıktı. Anlatabildim mi bilmiyorım ama böyle işte. Daha anlatacak çok tavrı var da zaten uzun sürdü yazı. Kısacası beni iplemiyo. alışmış pohpohlanmaya. Benden de onu istiyo. Zaten eşiyle hala dayı çocukları. Yani eşimin halasının kızı, abisiyle evli. Kıskanıyo mu nedir bilmiyorum. Artık içimden çıkmak da gelmiyo yüzünü bile görmek istemiyorum. O derece bezdirdi. Ben nasıl bi ders vermeliyim sizce bu eltiye. Ki bana bi daha bu tavrı alma cesareti bulamasın?
Olabilir. 9.sayfada da yazı paylaştım. Ona yorumunuz nedir peki?Belki eltinizin garezi ,kıskanması vs yoktur belki kanı ısınmamıştır olamaz mı ?
Eltiniz ilk gelin mi ?Kızlar bunları sadece ben düşünmüyorum. Görümcemle eşimle aynı şekilde düşünüyo. İlk bebeğine görümcem hamileyken hamişe kalmış. Hatta görümcemin eşi premsesimayza doğursun eltisi de doğurur keain demiş. Cidden de öyle oldu. Ben hamilelik haberimi ilk onunla paylaşmıştım ama onun haberini herkesle beraber 5.ayda öğrendik. Bayramlarda falan aynı evde ben yalnızsam yüzüme bile bakmaz. Ama yanımda eşim olunca canımlı cicimli oluyo benimle. Neyseki eşim bana hakveriyo. Bu konuda şanslıyım. Ama dediğim gibi dert edinmek değil de kırıldım bu davranışlarına içimde kaldı. Demek ki dediğiniz gibi sevmiyo ben de artık mesafeli davrancm. Zaten soğuk bi insanım herkesle samini olan tiplerden değilim. Ama altlı üstlü oturduğumuz için sıkıntı olmasın iyi olalım diye çabalamıştım. Artık onu da bıraktım
Evet ilk gelin. Olay nedir?Eltiniz ilk gelin mi ?
Eğer öyleyse anladım olayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?