Kompleksli elti!!!

Ee Kadın sizle yakın olmak istemiyor olabilir bunu yargilamamak gerek bence. Istemiyorsa sizde istemeyin bu kadar basit sıkmayın canınızı

altlı üstlü kalınıp da zırt pırt eve gidip gelmek, kabus gibi. neden sürekli gidiyorsunuz eltiniz gelmediği halde. eltiniz diye bu kadar sık görüşmek vıcık vıcık olmak zorunda değilsiniz ki?

Aynen öyle hele bide kayinvalidene misafir gelirse bizim gibi bol bol bunun yemesi içmesi hizmeti hiç bitmez valla bu zamana kadar hep öyleydi biz de de şimdi ikinciye hamile olunca hiç birşeye elimi surmuyorum kendi evimi zor topluyorum ağrım var ne gidene ne gelene karışmıyorum artık zaten ikinci çocukta gelince kimse benden birşey beklemesin

Siz de konusmayin,gorusmeyin. Nedir bu caba ? Nedir bu eltiyle konusup kaynasma istegi? Siz eltinize kompleksli diyorsunuz farkindaysaniz. Kompleksli oldugunu dusundugunuz biriyle konusmayin , karsi tarafta alinmayacak ne guzel. Herkes mesafeli.

Kompleksli olan eltiniz değil.
Kadın sizi sevmiyor görüşmek istemiyor diye ne ders vermesi? Mecbur mu ortamlarda konuşmaya size gelmeye. Sürekli evine gidiyomuşşunuz kadın istemiyodur belki. Kadını rahat bırakın.

mesafeli olmak iyidir, elti olmak samimiyeti gerektirmez frekanslar tutmamış görüşmemeyi seçmiş, kardeş kardeşe görüşmüyor bu devirde eltinizi bu kadar önemsemeyin,.

eşinle aran iyi mi?
Evinde huzurun var mı?
bunlarda sıkıntı yoksa nedir bu elti takıntısı?
Herkes herkesi sevmek zoruda değil ama saygı duymak zorunda. Demekki sizinle sıkı fıkı olmak istemiyor bırakın peşini. Saygınızı bozmayın, fazla muhattap olmayın zaruri durumlar hariç yeter. ders vermek nedir ilk okul çocuklarımıyız?
sen mesafeni koy evindeki huzuruna bak kafanı yorma bence

Kızlar bunları sadece ben düşünmüyorum. Görümcemle eşimle aynı şekilde düşünüyo. İlk bebeğine görümcem hamileyken hamişe kalmış. Hatta görümcemin eşi premsesimayza doğursun eltisi de doğurur keain demiş. Cidden de öyle oldu. Ben hamilelik haberimi ilk onunla paylaşmıştım ama onun haberini herkesle beraber 5.ayda öğrendik. Bayramlarda falan aynı evde ben yalnızsam yüzüme bile bakmaz. Ama yanımda eşim olunca canımlı cicimli oluyo benimle. Neyseki eşim bana hakveriyo. Bu konuda şanslıyım. Ama dediğim gibi dert edinmek değil de kırıldım bu davranışlarına içimde kaldı. Demek ki dediğiniz gibi sevmiyo ben de artık mesafeli davrancm. Zaten soğuk bi insanım herkesle samini olan tiplerden değilim. Ama altlı üstlü oturduğumuz için sıkıntı olmasın iyi olalım diye çabalamıştım. Artık onu da bıraktım

Onun ilk çocuğuna beşiği evde yapmışlar. Ben dışarda olaun istedim. Çünkü çok kaşabalıktı eve sığdıramazdık. Beşiğe en son geldi. Kanın önünde geşenşere hoşgeşdiniz demek için bekliyodum. O gelince hoşgeldin abla dedim öpmek için uzandım hoşbulduk dedi geçti gitti. Bunu da mı abartıyorum milletin içinde rezil oldum o gün

Bu kadar zorlamak neden? sizi sevmemiş kanı ısınmamış olabilir. Sürekli mıç mıç çok yakın olmak zorunda değilsiniz. Siz bebek yaptınız diye bebek yaptığını düşünmeniz de ayrı ilginç. Aileyle sizi tanıştırmak gibi bir misyonu da yok onu da eşiniz kayınvalideniz yapsın zaten. İlla sevecek gelecek gidecek diye birşey yok sürekli pohpohluyorlar diyorsunuz neden kıskansın ki sizi belki siz ailedeki konumundan dolayı kıskanıyorsunuz

Kıskanmıyorum bu davranışları yüzünden ailedekiler ona tepkili. Premsesimayza evlenince çok değişti diyolar

Belki eltinizin garezi ,kıskanması vs yoktur belki kanı ısınmamıştır olamaz mı ?

Eltiniz ilk gelin mi ?
Eğer öyleyse anladım olayı

Eltiye ders vericeksin diye maşallah evinden çıkmaz olmuşsunuz, hayır senin bebeğin var küçük koşa koşa eltinin evine neden gidiyorsun, bulaşır eder vs, bu kadar çok üstelersen kadın tabi kaçar.
Telefonda geçmiş olsun de, bir iki mesaj o bile fazla tamam bitti gitti.
Ben olsam bende mesafe koyardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…