Kompleksli elti!!!

Sandığınız kadar saf olsaydınız ona ders verme gibi bir düşünceniz olmazdı

Eltinin diğer bir elti için bu kadar önemli umursanacak neyi var hiç anlamadım anlayamayacağımda zaten

Bu kadar basit olmayın ya

Maşallah size, ne güzel davranmışsınız kendinize... Bana düşmez ama takdir ettim.
Allah yolunuzu açık etsin, ki eder de... Rabbim çok büyük; kendine, bedenine iyi davranan birine en güzel mükâfatları verir o, hamd olsun.

Amin Allah razı olsun aklım çok sonra başıma geldi ama hiçbirşey için geç kalmaz insan yeter ki istesin

siz de onu iplemeyin bence..cok samimi olmak istemiyor olmasın..

Bu konuyu bir de eltiden dinlemek isterdim.

Akrabalarla illa eltinizin araciligiyla tanismak zorunda degilsiniz, kocaman kadinsiniz evlenmeyi biliyorsunuz akrabalarla mi tanismayi bilmeyeceksiniz? Oldu olacak elinizden tutup hadi size arkadas getirdim kaynasin deseydi akrabalara hi?

Bir de aynı apartmanda oturuyorsunuz ben olsam bende rahatsız olurdum arada soğukluk olmasından ama ders vermek yerine oturup bu sorunları sakince konuşabilirsiniz belkide hiç sizin düşündüğünüz gibi değildir elti yeri geliyor kardeşten daha yakın oluyor benim için siz de inş düzeltirsiniz asla dış kapının mandalı gibi düşünüp kalbinizi karartmayın oturup sakince konuşun bunları onunla

Konuştum arkadaşım. Neden böyle yapıyosun dedim. O da benim mesafeli olmak istediğimi düşündüğü için böyle davranıyomuş. Benim öyle bi niyetim yok dedim anlattım. Aradan biraz zaman geçince yine aynı oldu. Bu sefer konuşmuycam ama. Ben konuştukça şımaracak sürekli öyle yapmamı isteyecek sonra

Kusura bakmayın söylemeyim söylemeyim diyorum ama ben sizin atarlanır tarzında konuşmalarınızı okumak için yazmadım buraya. Anlattığım açıdan anlayabilen arkadaşlar var sağolsunlar. Siz benim anlatmak istediğim açıdan bakmıyosunuz üstüne üstlük bi de ters cevaplar veriyosunuz. Ben kompleksi bi insan değilim dicem buna da söyleyecek bi lafınız olur. Eltimi taktığım için tavırlarından sıkıldım ve bu tavırlarından kurtulmak istediğim için nası bi yol denemeliyim diye burda paylaşmak istedim. Ama insanı, anlayışsız ve düşüncesiz yorumlarınızla bezdirip pişman ediyosunuz. Ben a anlatıyorum siz z yorum yapıyosunuz. Sırf yorum yapmak için yazmayın mümkünse.

Burda anlamayıp sırf yorum yapmak için o kadar çok kişi varki. Beni anladığın için teşekkür ederim

Canım bi kere konuştum arayı düzelttim. Senin mesafeli olmak istediğini düşündğm o yüzden böyle davrandım dedi. Sonra benim iyi olmama rağmen tekrar aynı şeyi yapıyo

Demekki gorusmek istemiyor belki de icinde sindiremedigi seyler vat. Benimki cok cahil mesela.. ( okumamis anlaminda degil ) insanlari asla kucumsemem ama nerde ne konusacagini bilmeyen zamaninda bana turlu sey yapip simdilerde melek gorunumu veren ve herkese pinkle iyi olmaya calisiyorum ama kendisi beni istemiyor diyen bir kisilik ki kkda cogu konum eltimle ilgili..

O yuzden sizde mesafenizi koruyun ve eger neden mesafeli oldugunuzu sorarca ' canim mesafeli olmak istedigini dusundum ondan oyle davrandim dersiniz.'

Bu arada benim eltime de haftada 7 gun goruselim de 7 gunde gorusur benimle. Ama ben istemiyorum benden uzak allahima yakin olsun baska bir dilegim yok. Sizde oyle yapin..

Keske bana da neden mesafelisin diye sorsa da bende gorusmek istemiyorum senle diyebilsem..

Bu hayatta herkesin bir karakteri ve dusuncesi var. Ben dusuncelerimi sizin deyiminizde sert cevap veririm, siz daha farkli, baskasi daha farkli. Konu acarken iyi yorumu da kotu yorumu da goze almalisiniz cunku onlarca kadin var ve hepsinin yapisi farkli. Kotu yorum almak her zaman kotu degildir, size yeni dusunce perspektifleri kazandirir.

Siz de benim acimdan bakmadiginiz icin siz de beni anlayamiyorsunuz. Eltinizin sizi cocuk gibi gezdirmesine gerek yok, buna ihtiyacinizda yok, dile getirmenize hic gerek yok, alinacak hic birsey yok.

Anliyorum sizi samimiyet kurmaya calismissiniz ama cok insan canlisi da olmayabilir, sizi sevmemiste olabilir. En iyi cevap ayni sekilde davranmaktir. Hakli oldugunuz yanlar var ama gereksiz taktiginiz meseleler de var. Gormezden gelin, dis kapinin dis mandali alt tarafi.

Neden taktınız eltinizi ya da neyini ? Konu açacak kadar

Altlı üstlü oturuyoruz arkadaşım. İster istemez canım sıkılıyo. Uzakta olsaydım bnane derdim mesela
Sadece bu mu ?
Yeri geliyor insan kardeşiyle bile mesafeli oluyor
Kendine yazık ediyorsun o zaman

Şöyle söyleyeyim senin evine düzenine aile işlerine eşinle ilişkine veya senin direkt karakterine kişiliğine laf söylemiyor müdahele etmiyorsa boşver hatta öp başına koy ciddiyim

Ben (kaynanamla oturdum 2 yıla yakın)ve büyük eltim aynı aptda oturduk ne çok samimi ne de mesafeliydik
Ama 2. eltim kiloma ev düzenime anneliğime eşimle olan durumuma herşeye laf etti ki komplekslinin teki oldugunun işareti bu çünkü aramızda 13 yaş var
Ben irtibatı kestim kendisiyle huzurluyum
Büyük eltim le konuşuruz telefon da ama abartmadan

Son düzenleme:
Görümcem de mızmızın tekidir. Ama o uzakta olduğu için pek takmıyorum. Ama eltimin şımarık tavırları çok canımı sıkıyo. Kayınpederim çocuğumu sevdiğinde bile kıskanıyo. Size abartı gibi gelebilir ama durum cidden böyle

Ben sizin yeriniz de olsam agzı gevşek bir akraba dan eltinizle kaynana görümce hakkında bilgiler toplardım
Keşke bizim elti yapsa bunu mesela bana ve büyük eltime yapılanları araştırsa
Kaynımın onu kaç kez aldattıgını
Görümcemin ve kaynanamın onu poh pohlarken arkasından nasıl laflar ettiğini falan

Mesela benim kaynana ve görümce beni eltime öyle bir anlatmış ki bana karşı cephe aldı kız
Nedeni ise benim konuşmam gerçekleri anlatabilme ihtimalim
Neyse demüzülmez aklı başında hiçbir gelin benim çocugumu sevmiyorlar diye üzülmez kaldı ki eltiniz bunu takacak gibi durmuyor

Eltiniz kaç yaşında
Kaç yıllık evli
Altını var mı ve ya eşyası düzenli mi ?
Sizce neden sevilmiyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…