- Konu Sahibi Tipsylalapoo
-
İnşaAllah evlendiğimde sudan çıkmış balık gibiyim tepeme binen binene bir gün oglunu boşuyorum donuna kadar alacam ama yetmez avukatla görüştüm kızınla sanada dava açacam diye mesaj attım ses gelmedi
Oglum olduktan sonra da 3. gelinini aldı kızını evlendirdi küçük ogluna söz taktı vs ben de krtik dönemleri iyi değerlendirdim
Çocuk bugün biraz huysuz ,durmuyor vs vs.
Eşime de yeter artık bunca yıl ezildiğim yanımda dur yada git dedim
Hâla ezmeye çalışırlar ama ben o kasabadan gelen küçük kız değilim
Okuyorum araştırıyorum kimse ortaokul mezunu demez giyimimi kuşamımı kaynanaya göre değil kendime göre şekillendirdim
Herşeyimi sevmeyi ögrendim
5 yıllık bir mücadeleydi başlarda çok düştüm agladım sendeledim ama yıkılmadım önce süründüm bir süre sonra emekledim şimdi yürümeye geçtim bakalım
Rabbim e sıgındım artık
Amin Allah razı olsun aklım çok sonra başıma geldi ama hiçbirşey için geç kalmaz insan yeter ki istesinMaşallah size, ne güzel davranmışsınız kendinize... Bana düşmez ama takdir ettim.
Allah yolunuzu açık etsin, ki eder de... Rabbim çok büyük; kendine, bedenine iyi davranan birine en güzel mükâfatları verir o, hamd olsun.
siz de onu iplemeyin bence..cok samimi olmak istemiyor olmasın..Meraba kızlar. Evet yine bi elti konusu. Eltim aşırı derece kompleksli biri. Yeni gelin gibi nazından geçilmiyo. Evliliğimizin ilk yıllarında benimle hiç konuşmazdı. Düğünde toplulukta bile hep ayrı otururdu. Bi yere gidilecekse ben de gidiyosam gelmezdi. Hani bu yeni evlendi akrabalarla tanıştırıyım falan olmadı. Altlı üstlü oturuyoruz. Ben iyi olmak için her yolu denedim. Sürekli evine gittim oturdum muhabbet ettim. Ama baktım hep ben gidiyorum, bekleyim bakalım o bana gelecek mi dedim yok. Hiç gelip gitmez. Nasılsın diye sormaz bile. Ben hamileydim hemen ardımdan o da bebek yaptı. Kızı su çiçeği çıkardı. Evine gittim içeri almadı. Tamam onu anlıyorum benim de bebeğim var geçebilir diye almamış olabilir. Aradan bi hafta geçince eltimin annesine gittik. O da orda. Yerinden kalkıp hiç hoşgeldin demedi. Benimle hiç muhabbet etmedi. Giderken uğurlamadı. Sebebi de bi kere bile kızını nasıl oldu diye sormamışım. Herşeyi benden bekliyo. Benim eşim trafik kazası geçirdi. Altlı üstlü oturmamıza rağmen yabancı gibi geçmiş olsun dedi çıktı. Anlatabildim mi bilmiyorım ama böyle işte. Daha anlatacak çok tavrı var da zaten uzun sürdü yazı. Kısacası beni iplemiyo. alışmış pohpohlanmaya. Benden de onu istiyo. Zaten eşiyle hala dayı çocukları. Yani eşimin halasının kızı, abisiyle evli. Kıskanıyo mu nedir bilmiyorum. Artık içimden çıkmak da gelmiyo yüzünü bile görmek istemiyorum. O derece bezdirdi. Ben nasıl bi ders vermeliyim sizce bu eltiye. Ki bana bi daha bu tavrı alma cesareti bulamasın?
Sanki kadın da cinselliği bilmiyordu etraftan elti görümce yapınca ışık çaktı kafasındaSu o da hemen bebek yapti muhabbetini birakin artik ya. Her evli insan gibi bebek yapmis, ilk senden gormemis duymamis bebegin doguralacagini.
Konuştum arkadaşım. Neden böyle yapıyosun dedim. O da benim mesafeli olmak istediğimi düşündüğü için böyle davranıyomuş. Benim öyle bi niyetim yok dedim anlattım. Aradan biraz zaman geçince yine aynı oldu. Bu sefer konuşmuycam ama. Ben konuştukça şımaracak sürekli öyle yapmamı isteyecek sonraBir de aynı apartmanda oturuyorsunuz ben olsam bende rahatsız olurdum arada soğukluk olmasından ama ders vermek yerine oturup bu sorunları sakince konuşabilirsiniz belkide hiç sizin düşündüğünüz gibi değildir elti yeri geliyor kardeşten daha yakın oluyor benim için siz de inş düzeltirsiniz asla dış kapının mandalı gibi düşünüp kalbinizi karartmayın oturup sakince konuşun bunları onunla
Kusura bakmayın söylemeyim söylemeyim diyorum ama ben sizin atarlanır tarzında konuşmalarınızı okumak için yazmadım buraya. Anlattığım açıdan anlayabilen arkadaşlar var sağolsunlar. Siz benim anlatmak istediğim açıdan bakmıyosunuz üstüne üstlük bi de ters cevaplar veriyosunuz. Ben kompleksi bi insan değilim dicem buna da söyleyecek bi lafınız olur. Eltimi taktığım için tavırlarından sıkıldım ve bu tavırlarından kurtulmak istediğim için nası bi yol denemeliyim diye burda paylaşmak istedim. Ama insanı, anlayışsız ve düşüncesiz yorumlarınızla bezdirip pişman ediyosunuz. Ben a anlatıyorum siz z yorum yapıyosunuz. Sırf yorum yapmak için yazmayın mümkünse.Bu konuyu bir de eltiden dinlemek isterdim.
Akrabalarla illa eltinizin araciligiyla tanismak zorunda degilsiniz, kocaman kadinsiniz evlenmeyi biliyorsunuz akrabalarla mi tanismayi bilmeyeceksiniz? Oldu olacak elinizden tutup hadi size arkadas getirdim kaynasin deseydi akrabalara hi?
Burda anlamayıp sırf yorum yapmak için o kadar çok kişi varki. Beni anladığın için teşekkür ederimBir de aynı apartmanda oturuyorsunuz ben olsam bende rahatsız olurdum arada soğukluk olmasından ama ders vermek yerine oturup bu sorunları sakince konuşabilirsiniz belkide hiç sizin düşündüğünüz gibi değildir elti yeri geliyor kardeşten daha yakın oluyor benim için siz de inş düzeltirsiniz asla dış kapının mandalı gibi düşünüp kalbinizi karartmayın oturup sakince konuşun bunları onunla
Canım bi kere konuştum arayı düzelttim. Senin mesafeli olmak istediğini düşündğm o yüzden böyle davrandım dedi. Sonra benim iyi olmama rağmen tekrar aynı şeyi yapıyo
Kusura bakmayın söylemeyim söylemeyim diyorum ama ben sizin atarlanır tarzında konuşmalarınızı okumak için yazmadım buraya. Anlattığım açıdan anlayabilen arkadaşlar var sağolsunlar. Siz benim anlatmak istediğim açıdan bakmıyosunuz üstüne üstlük bi de ters cevaplar veriyosunuz. Ben kompleksi bi insan değilim dicem buna da söyleyecek bi lafınız olur. Eltimi taktığım için tavırlarından sıkıldım ve bu tavırlarından kurtulmak istediğim için nası bi yol denemeliyim diye burda paylaşmak istedim. Ama insanı, anlayışsız ve düşüncesiz yorumlarınızla bezdirip pişman ediyosunuz. Ben a anlatıyorum siz z yorum yapıyosunuz. Sırf yorum yapmak için yazmayın mümkünse.
Neden taktınız eltinizi ya da neyini ? Konu açacak kadarKusura bakmayın söylemeyim söylemeyim diyorum ama ben sizin atarlanır tarzında konuşmalarınızı okumak için yazmadım buraya. Anlattığım açıdan anlayabilen arkadaşlar var sağolsunlar. Siz benim anlatmak istediğim açıdan bakmıyosunuz üstüne üstlük bi de ters cevaplar veriyosunuz. Ben kompleksi bi insan değilim dicem buna da söyleyecek bi lafınız olur. Eltimi taktığım için tavırlarından sıkıldım ve bu tavırlarından kurtulmak istediğim için nası bi yol denemeliyim diye burda paylaşmak istedim. Ama insanı, anlayışsız ve düşüncesiz yorumlarınızla bezdirip pişman ediyosunuz. Ben a anlatıyorum siz z yorum yapıyosunuz. Sırf yorum yapmak için yazmayın mümkünse.
Altlı üstlü oturuyoruz arkadaşım. İster istemez canım sıkılıyo. Uzakta olsaydım bnane derdim meselaNeden taktınız eltinizi ya da neyini ? Konu açacak kadar
Sadece bu mu ?Altlı üstlü oturuyoruz arkadaşım. İster istemez canım sıkılıyo. Uzakta olsaydım bnane derdim mesela
Görümcem de mızmızın tekidir. Ama o uzakta olduğu için pek takmıyorum. Ama eltimin şımarık tavırları çok canımı sıkıyo. Kayınpederim çocuğumu sevdiğinde bile kıskanıyo. Size abartı gibi gelebilir ama durum cidden böyleSadece bu mu ?
Yeri geliyor insan kardeşiyle bile mesafeli oluyor
Kendine yazık ediyorsun o zaman
Şöyle söyleyeyim senin evine düzenine aile işlerine eşinle ilişkine veya senin direkt karakterine kişiliğine laf söylemiyor müdahele etmiyorsa boşver hatta öp başına koy ciddiyim
Ben (kaynanamla oturdum 2 yıla yakın)ve büyük eltim aynı aptda oturduk ne çok samimi ne de mesafeliydik
Ama 2. eltim kiloma ev düzenime anneliğime eşimle olan durumuma herşeye laf etti ki komplekslinin teki oldugunun işareti bu çünkü aramızda 13 yaş var
Ben irtibatı kestim kendisiyle huzurluyum
Büyük eltim le konuşuruz telefon da ama abartmadan
Ben sizin yeriniz de olsam agzı gevşek bir akraba dan eltinizle kaynana görümce hakkında bilgiler toplardımGörümcem de mızmızın tekidir. Ama o uzakta olduğu için pek takmıyorum. Ama eltimin şımarık tavırları çok canımı sıkıyo. Kayınpederim çocuğumu sevdiğinde bile kıskanıyo. Size abartı gibi gelebilir ama durum cidden böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?