- 30 Mart 2009
- 14.607
- En iyi cevaplar
- 1
- 65.152
- 1.123
Tamam da kopegin nesine takilabilir? Fazla mi pimpiriklisiniz siz acaba?Söyle alakasi var bela olmadigi insan yok herkesle bi olayi var bide bize takmasin o bakimdan alaka
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam da kopegin nesine takilabilir? Fazla mi pimpiriklisiniz siz acaba?Söyle alakasi var bela olmadigi insan yok herkesle bi olayi var bide bize takmasin o bakimdan alaka
Ay öyle olsa bile minicik büyük kizla naasil olsun tövbe yarabim neleri konusuyozGayet normal bir soru. Belki kopegi kizanda, sizin kopek erkekse rahat birakmaz kizi vs diye sormustur ya da sirf meraktanYani ben karsilastigim kopeklerin ismine kadar bilirim, bu cok normal. Benimkini zaten mahalle taniyor
siz niye takildiniz ki bu kadar?
Herkezle olayli oldugu icin korktum bizede bi bahanemi ariyor diyeTamam da kopegin nesine takilabilir? Fazla mi pimpiriklisiniz siz acaba?
İkisi de köpek yani normal bir soru sormuşMerhaba
Oturdugumuz cevreden kendime ne arkadas ne komsu edinmedim gidip geldigimiz ama ayni binadakilerle selamlasir geceriz.
Karsi binada yasayan bekar 40li yaslarda genc gösteren bi arap asilli komsu diyim yillardir görürüm ama hic selam dahi vermisligimiz yok itici biri ve nezaman denk gelinse gözlerini diker bakar neyse konu su:
Büyük kizim ben ve minik köpegim binadan ciktik oda arabasini parketmis hic görmedim yere bakarak yürüyordumki bi ses duydum kizmi erkekmi hic orali olmadim ayni soru yine geldi kafayi kaldirdimki bana söylüyor kiz dedim almanca ahh okay ozaman dedi ve kendi kocaman disi köpegini indirdi arabadan tabi ben bönbön bakakaldim minicik köpek erkek olsa bile senin köpeginin bacagi kadar yok benim köpegim bu soruyu niye sormus olabilir halbuseki defalarca denk geldik hic orali olmadik ikimizde banane senin köpegindenyani hamile birakacak korkusu olamaz imkansiz cünki shihtzu cinsi boy olarak nerdeeee o koyun boyundaki köpek nerde simdide kafaya taktim bu adam bu yersiz ve sacma sapan soruyu neden sordu daha önceleri deyilde simdi
![]()
E yuh baya aciklamssinizKöpeğinin ırzını korumak istemiş. Boyu değil işlevi önemli hem. Küçük diye kerkinemez mi? Devir kötü, kimseye güven olmaz ben hak verdim 40 yaşındaki bekar Arap abiye.
Tmm da pesini birakmaz hayvani huzursuz eder. Bence siz adama kafayi takmissiniz, kizacak yer ariyorsunuz ama bu platformda boyle bi konuda size pek ekmek cikmaz bana goreAy öyle olsa bile minicik büyük kizla naasil olsun tövbe yarabim neleri konusuyozboyu bacaginin yarisina bile gelmez okadar ufak
E yuh baya aciklamssiniz
Versene azcikNeyi? Köpeklerin cinsel hayatını mı? Detay vermemiştim halbukisi.
Tmm onu soruyorum ama cvp vermiyorsunuz. Ne bahanesi bulabilir bu durumdaHerkezle olayli oldugu icin korktum bizede bi bahanemi ariyor diye
Kiz dedimya ahh okay dedigiyle saldi bide tasmasiz napiyosunuz dedim yok korkma saldirgan deyil insanlarada saldirmaz köpeklerede dedi güldü bende iyi cöö dedim gittimBenim kopegim cok hircin, ozellikle erkek kopeklere karsi cok sorun yasiyoruz, belki oda indirme zamanini ayarlamak icin sormustur
Ay diyorumya bulur bisiy nebiliyim herkeze dalasmaya bulan banami bulmayacakTmm onu soruyorum ama cvp vermiyorsunuz. Ne bahanesi bulabilir bu durumdaallahimmmm sana geliyorum
![]()
Kiz dedimya ahh okay dedigiyle saldi bide tasmasiz napiyosunuz dedim yok korkma saldirgan deyil insanlarada saldirmaz köpeklerede dedi güldü bende iyi cöö dedim gittim
Boyle yasamak cok zor olmuyor mu okuz altinda buzagi arayarak?Ay diyorumya bulur bisiy nebiliyim herkeze dalasmaya bulan banami bulmayacak![]()
Normal komsular gibi olsa bende problem yapmam adam bi cesit yani ister istemez korktumKöpeğinize kötülük yapmasından mı korkuyorsunuz hayvan sahiplenip bakımını üstlenen bir kişinin hiç bir hayvana zarar veremeyeceğini düşünüyorum
Kiz dedimya ahh okay dedigiyle saldi bide tasmasiz napiyosunuz dedim yok korkma saldirgan deyil insanlarada saldirmaz köpeklerede dedi güldü bende iyi cöö dedim gittim
Evet gecengün adamin biriyle arabasi sokagimizda kafa kafaya geldi indi bu alman adama küfür etti bide eline yumruk atti azarladi almanda cekildi yoldan bu gecti gitti arabasiylan okadar dünyayi ben yarattim kafasinda hersey yapmaya egilimliNiye bu kadar korktugunuzu anlamadim ben yasadiginiz yerde bir kanun kural yok mu? Napabilir durduk yere adam, hadi yapti siz hakliysaniz ne cikar ki?
Napiyor milleti durduk yere dövüyor mu bu derece ödünüz kopmuş.![]()