Komşu Belası

Oturup konuşulacak sözden anlayan insan lar değiller , her şey hareketimi çok rahatsız ediyorlar

Amin inşallah Allah razi olsun

Şükür birisi anladı beni Allah razi olsun

Şükür birisi anladı beni Allah razi olsun
nasıl bir videonuzu yayınladı eşiniz anlamadım eşinizimi aldattınız öyle bir videomu yayınladı
Eşimi felan aldatmadım .

bütün konuyu hayretler içinde okudum,sonra diğer konularınıza da baktım.

lütfen ama lütfen eğer ankaradaysanız bana ulaşır mısınız? acilen bir psikiyatriste görünün. ben size yardımcı olabilirim sadece ankara değil türkiyenin neresindeyseniz bulabiliriz bir doktor eğer çevre baskısından vs korkup gidemiyorsanız.

bakın eğer bunlar gerçekse psikolojik şiddete maruz kalıyorsunuz ve bunu tek başınıza yenebilmeniz mümkün değil. orayı terk etme imkanınız yoksa ve sineye çekiyorsanız bu durumu atlatamazsınız.

eğer bu anlattıklarınız hayal ürünüyse daha kötü. acil tedaviye ihtiyacınız var. yazdıklarınızı okuyunca ciddi anlamda endişelendim. lütfen burdaki insanları dinleyip kendiniz için profesyonel bir yardım alın. sevgiler.

Hiçbir tavsiyeye yanaşmıyorsunuz.. ki insanlar psikolojik destek alın derken sizi hor gördükleri için değil gerçekten endişelendikleri için bunu söylüyorlar.. peki siz ne yapmayı düşünüyorsunuz bu durumdan kurtulmak için?

konu sahibesi, tüm cevapların tek satırdan ibaret. Bizlere detaylı anlatmıyorsun, çözüm bekliyorsun. Belki içini dökmek için yazdın, sonuçta rahatlama destek görme amacı da var. Biraz detay anlatır mısın? Seni anlamak istiyorum, empati yaparak.

Hakkında ne konuşuyorlar? Ne duyuyorsun o insanlardan? Beni kötü konuşuyorlar diye üstünkörü cevap vermeyip detaylı izah edersen gerçekten burdaki insanlar da seni daha iyi anlar.

Komşularınızla ailenin ilişkileri nasıl?

bu iki konuyu cevaplarsan sevinirim.

Ne yazık ki yazdıklarım gercek keşke olmasaydı evet psikolojik şiddet görüyorum hatta daha da fazlasını yapmaya çalışıyor lar

Evet rahatlamak için yazdım

Ne yazık ki yazdıklarım gercek keşke olmasaydı evet psikolojik şiddet görüyorum hatta daha da fazlasını yapmaya çalışıyor lar

Bakın burda herkes sayfalarca size yardım etmeye çalıştı. Mesajlar içinden hep işinize gelen kısımlara cevap veriyorsunuz. Konunuza inancım kalmadı. Yardım isteyen insan böyle olmaz.

Bakın burda herkes sayfalarca size yardım etmeye çalıştı. Mesajlar içinden hep işinize gelen kısımlara cevap veriyorsunuz. Konunuza inancım kalmadı. Yardım isteyen insan böyle olmaz.
Demek ki vermek istemiyorum kim olduğumun bilinmesini istemiyorum inanmıyorsanız o sizi ilgilen dirir

Demek ki vermek istemiyorum kim olduğumun bilinmesini istemiyorum inanmıyorsanız o sizi ilgilen dirir

ay millet de sıraya girmişti bu herkesin kendisini dinlediğini düşünen hatun kim diye

o kadar insan dil döküyor,iyilik yapmaya çalışıyor önce bi teşekkür edin sonra ters yaparsınız hanfendi. neyse umarım tedavi olursunuz.

size yardım etmek için uzun uzadıya yazmıştım, verdiğiniz cevap sonrası içimden yazmak da gelmedi aslında.

Size iyi çekiştirilmeler ve taşlanmalar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…