- 4 Ağustos 2017
- 482
- 74
- 13
- 34
- Konu Sahibi Kaderinbenimlderdine
-
Olsun bana birileri böyle davransa ailem sessiz kalmaz. Ne konuşuyorlar hakkında onu bi söylesene
Nereye taşınayımhuzur olmayan yerde yaşanmaz acilen taşının
Oturup konuşulacak sözden anlayan insan lar değiller , her şey hareketimi çok rahatsız ediyorlarGercek varsayarsak Hepimizin komşular meraklıdır izler yuzume gulup dedikodumuzu yapar onları hayatın merkezine koymanız çok saçma bosvereceksiniz kendinize değer verin ilgilenin elalem dedikodumu yapıyor evimi gözetliyor hayat gecmez yok sayin onlari yok sayamiyorsaniz oturun konusun niye yapiyorsjnuz rahatsiz oluyorum diye cok sacma eve tas atma vss yine de psikologa gorunun siz.hayatta kendinizden daha degerli hic bisey yok bi uzmanla gorusurseniz kendinizi daha iyi hissedersiniz belki cok uzuldum size allah yardımcınız olsun kendinizle ilgilensin başkalarının sizin hakkınıdaki düşünceleri takmayin
Amin inşallah Allah razi olsunGercek varsayarsak Hepimizin komşular meraklıdır izler yuzume gulup dedikodumuzu yapar onları hayatın merkezine koymanız çok saçma bosvereceksiniz kendinize değer verin ilgilenin elalem dedikodumu yapıyor evimi gözetliyor hayat gecmez yok sayin onlari yok sayamiyorsaniz oturun konusun niye yapiyorsjnuz rahatsiz oluyorum diye cok sacma eve tas atma vss yine de psikologa gorunun siz.hayatta kendinizden daha degerli hic bisey yok bi uzmanla gorusurseniz kendinizi daha iyi hissedersiniz belki cok uzuldum size allah yardımcınız olsun kendinizle ilgilensin başkalarının sizin hakkınıdaki düşünceleri takmayin
Şükür birisi anladı beni Allah razi olsunBizim mahallemizde de 2 tane maydanoz var.
Bisey yapamiyorlar yemez okadarinada.
Gozetleme,dedikodu gırla.
Cocuklarini sabah sokaga salip aksam eve alan tipler.
Kaldirimlarda oturup camdan cama dedikodu yapan vizyonsuz insanlar.
Oncelikle bir an once muteahhitler girsin imara acilsin diye dua ediyorum.
Bina bizim gidemiyoruz ama imara acilirsa donusecek.
En azindan az kaliteli insan olur mahallede.
Bunlar barinamaz burda.
Sonrasinda selam dahi vermiyorum.
Gerek gormedikce gunesligimi dahi acmiyorum.
Kulagima kulaklik takip oyle cikiyorum evden.
Ve gunes gozlugu.
Evde muzigim tv hep aciktir (sesleri gelmesin evime camim acikken)
Dedikodu yapip kul hakkimiza girmeye devam etsinler.
Günah defterleri cogalsin insAllah.
Her mahallede boyle tipler cikiyo mutlaka.
Şükür birisi anladı beni Allah razi olsunBizim mahallemizde de 2 tane maydanoz var.
Bisey yapamiyorlar yemez okadarinada.
Gozetleme,dedikodu gırla.
Cocuklarini sabah sokaga salip aksam eve alan tipler.
Kaldirimlarda oturup camdan cama dedikodu yapan vizyonsuz insanlar.
Oncelikle bir an once muteahhitler girsin imara acilsin diye dua ediyorum.
Bina bizim gidemiyoruz ama imara acilirsa donusecek.
En azindan az kaliteli insan olur mahallede.
Bunlar barinamaz burda.
Sonrasinda selam dahi vermiyorum.
Gerek gormedikce gunesligimi dahi acmiyorum.
Kulagima kulaklik takip oyle cikiyorum evden.
Ve gunes gozlugu.
Evde muzigim tv hep aciktir (sesleri gelmesin evime camim acikken)
Dedikodu yapip kul hakkimiza girmeye devam etsinler.
Günah defterleri cogalsin insAllah.
Her mahallede boyle tipler cikiyo mutlaka.
Eşimi felan aldatmadım .nasıl bir videonuzu yayınladı eşiniz anlamadım eşinizimi aldattınız öyle bir videomu yayınladı
Merhaba arkadaşlar daha önce ki konularımda anlatmıştım bu komşular beni cok rahatsız ediyorlar sabah akşam evi gözetleyip dinliyorlar ve eve taş atıyorlar ben dışarı çıktım iş yapıyorum ya da geziyorum bahçede sürekli dik dik somurtarak bana bakıyorlar sürekli benden konuşuyorlar , polise versem annem babam yaşlı ve güçsüz ben de tek başıma ne yapabilirim olay daha cok büyür ve uzar ailem de sen alttan al diyor , başımızı belaya sokmayalım diyorlar benim hiç bir suçum yok sürekli dinleyip kendi aralarında da planlar kuruyorlar , anne babası ne yapacak diyorlar ,cok çaresizim, evler çok yakın olduğu için ses de duyuluyor gözüküyor da evim de hiç huzurum yok lütfen bana yol gösterin cok çaresizim
Ne yazık ki yazdıklarım gercek keşke olmasaydı evet psikolojik şiddet görüyorum hatta daha da fazlasını yapmaya çalışıyor larbütün konuyu hayretler içinde okudum,sonra diğer konularınıza da baktım.
lütfen ama lütfen eğer ankaradaysanız bana ulaşır mısınız? acilen bir psikiyatriste görünün. ben size yardımcı olabilirim sadece ankara değil türkiyenin neresindeyseniz bulabiliriz bir doktor eğer çevre baskısından vs korkup gidemiyorsanız.
bakın eğer bunlar gerçekse psikolojik şiddete maruz kalıyorsunuz ve bunu tek başınıza yenebilmeniz mümkün değil. orayı terk etme imkanınız yoksa ve sineye çekiyorsanız bu durumu atlatamazsınız.
eğer bu anlattıklarınız hayal ürünüyse daha kötü. acil tedaviye ihtiyacınız var. yazdıklarınızı okuyunca ciddi anlamda endişelendim. lütfen burdaki insanları dinleyip kendiniz için profesyonel bir yardım alın. sevgiler.
Evet rahatlamak için yazdımkonu sahibesi, tüm cevapların tek satırdan ibaret. Bizlere detaylı anlatmıyorsun, çözüm bekliyorsun. Belki içini dökmek için yazdın, sonuçta rahatlama destek görme amacı da var. Biraz detay anlatır mısın? Seni anlamak istiyorum, empati yaparak.
Hakkında ne konuşuyorlar? Ne duyuyorsun o insanlardan? Beni kötü konuşuyorlar diye üstünkörü cevap vermeyip detaylı izah edersen gerçekten burdaki insanlar da seni daha iyi anlar.
Komşularınızla ailenin ilişkileri nasıl?
bu iki konuyu cevaplarsan sevinirim.
Ne yazık ki yazdıklarım gercek keşke olmasaydı evet psikolojik şiddet görüyorum hatta daha da fazlasını yapmaya çalışıyor lar
Demek ki vermek istemiyorum kim olduğumun bilinmesini istemiyorum inanmıyorsanız o sizi ilgilen dirirBakın burda herkes sayfalarca size yardım etmeye çalıştı. Mesajlar içinden hep işinize gelen kısımlara cevap veriyorsunuz. Konunuza inancım kalmadı. Yardım isteyen insan böyle olmaz.
Demek ki vermek istemiyorum kim olduğumun bilinmesini istemiyorum inanmıyorsanız o sizi ilgilen dirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?