- 25 Haziran 2016
- 7.602
- 13.614
- 248
- Konu Sahibi Kaderinbenimlderdine
-
Az da olsa beni anlayan insan lar çıktı ben sağlıklıyım Yaşadıklarım da gerçekins bu yazdiklarimizi gulerek okuyosunuzdur.fakesinizdir.yoksa durum vahim saglikli bi insan boyle dusunmez.doktora gidin bi zarari yok en azindan onun agzindan saglikli lafini duyunca rahatlarsiniz
Evet cok zor durumdayım , ilk gittimde nerde kalacağım , nasıl bir işte calışabilirim , mesela nerelere gidebilirim , beni anladığını z için çok teşekkür ederimSadece bunlar için bile gitmelisiniz.
Bu kadar zorluk varsa destek almalısınız iyi gelir.
Gidin bi sahil kasabasına kimse nerde olduğunuzu bilmesin iş bulun ev tutun güzel bi düzen kurun.
Galiba ondanGeçmiş yazılarınızı okurken denk geldim. Bir mesajınızda eski eşinizin namusunuza laf ettiğini ve sizin videonuzu paylaştığını söylemişsiniz. Bu sebeple mi komşularınızın sizi hor gördüğünü düşünüyorsunuz?
Yoksa boşandı diye ev taşlamak çoğumuzun ilk defa duyduğu bir şey. Çok mantıklı gelmiyor..
Şuan sezon açık bir pansiyonda gayet rahat kalırsınız kimkime dumduma oralar. Elinizde 3-5 bişey varsa onlar bisürü idare eder. Zaten kısa sürede iş bulursunuz. Mesleğiniz Yok sanırım, geçici olarak garsonluk vs bulursunuz sonra iyi bir iş bulunca tam düzene girersiniz.Evet cok zor durumdayım , ilk gittimde nerde kalacağım , nasıl bir işte calışabilirim , mesela nerelere gidebilirim , beni anladığını z için çok teşekkür ederim
O halde gidin eski eşiniz hakkında suç duyurusunda bulunun. Gerçekten böyle bir şey yaşandı ise bunun hesabını kanunlar önünde versİn. Nitekim eşiniz özel hayatın gizliliğini ihlal etmiş oluyor.Galiba ondan
Bunu nerden anlıyosunuz?!nasıl şahit oldunuz böyle bir olaya?bunu eski konunuzda soylemissinizZaten olay bu cok gerikafalı gece ışığı söndürüp evi beni dinleyip bir şey ler yapıyorlar
ben de aynısını yazmak üzereydim cidden endişe vericiKeske bir yakininiza ulasabilsek. Sizin acil yardim almaniz gerekiyor.
GördümBunu nerden anlıyosunuz?!nasıl şahit oldunuz böyle bir olaya?bunu eski konunuzda soylemissiniz
Evler cok yakın sesleri duyuluyor gördüm de , evin arkasına gelmişler dinliyor larBirde evi dinlediklerini nasıl anlıyorsunuz?
21Şuan sezon açık bir pansiyonda gayet rahat kalırsınız kimkime dumduma oralar. Elinizde 3-5 bişey varsa onlar bisürü idare eder. Zaten kısa sürede iş bulursunuz. Mesleğiniz Yok sanırım, geçici olarak garsonluk vs bulursunuz sonra iyi bir iş bulunca tam düzene girersiniz.
Yaşınız kaç demiştim görmediniz sanırım?
Ailem yokken yapıyorlar görmesinler diye evet oluyor sürekli benim yaptığım şeyleri söylüyor larEviniz taslanirken aileniz bu olaya şahit oldumu?camlarda hasar oluştu mu?konuşan kişileri isim isim taniyormusunuz?sözlü sataşma oluyor mu?oluyorsa ne diyorlar?
Çünkü ailem bana kızar , ev yakın olduğu için ses duyuluyorDedikodu yaptıklarını nereden biliyorsunuz. Ne konuştuklarını duydunuz mu ? Evinizi taşlıyorlarsa neden polise şikayet etmiyorsunuz ?
Ne yapayım yalnızken yapıyorlar polisle uğraşmak istemiyorumEvinizi taşlıyorlarsa polis çağırın, mahalledeki kamera kayıtlarına bakılsın. Kamera yoksa bir tutanak tutturuverin. Taş atılan bölgelere bakılsın vs. Eve taş atanları siz de camdan izliyor musunuz çalıkuşu gibi? Ne enteresan bir hikaye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?