Komşu Belası

ins bu yazdiklarimizi gulerek okuyosunuzdur.fakesinizdir.yoksa durum vahim saglikli bi insan boyle dusunmez.doktora gidin bi zarari yok en azindan onun agzindan saglikli lafini duyunca rahatlarsiniz

ins bu yazdiklarimizi gulerek okuyosunuzdur.fakesinizdir.yoksa durum vahim saglikli bi insan boyle dusunmez.doktora gidin bi zarari yok en azindan onun agzindan saglikli lafini duyunca rahatlarsiniz
Az da olsa beni anlayan insan lar çıktı ben sağlıklıyım Yaşadıklarım da gerçek

Geçmiş yazılarınızı okurken denk geldim. Bir mesajınızda eski eşinizin namusunuza laf ettiğini ve sizin videonuzu paylaştığını söylemişsiniz. Bu sebeple mi komşularınızın sizi hor gördüğünü düşünüyorsunuz?

Yoksa boşandı diye ev taşlamak çoğumuzun ilk defa duyduğu bir şey. Çok mantıklı gelmiyor..

Sadece bunlar için bile gitmelisiniz.
Bu kadar zorluk varsa destek almalısınız iyi gelir.

Gidin bi sahil kasabasına kimse nerde olduğunuzu bilmesin iş bulun ev tutun güzel bi düzen kurun.
Evet cok zor durumdayım , ilk gittimde nerde kalacağım , nasıl bir işte calışabilirim , mesela nerelere gidebilirim , beni anladığını z için çok teşekkür ederim

Galiba ondan

Evet cok zor durumdayım , ilk gittimde nerde kalacağım , nasıl bir işte calışabilirim , mesela nerelere gidebilirim , beni anladığını z için çok teşekkür ederim
Şuan sezon açık bir pansiyonda gayet rahat kalırsınız kimkime dumduma oralar. Elinizde 3-5 bişey varsa onlar bisürü idare eder. Zaten kısa sürede iş bulursunuz. Mesleğiniz Yok sanırım, geçici olarak garsonluk vs bulursunuz sonra iyi bir iş bulunca tam düzene girersiniz.

Yaşınız kaç demiştim görmediniz sanırım?

Evinizi taşlıyorlarsa polis çağırın, mahalledeki kamera kayıtlarına bakılsın. Kamera yoksa bir tutanak tutturuverin. Taş atılan bölgelere bakılsın vs. Eve taş atanları siz de camdan izliyor musunuz çalıkuşu gibi? Ne enteresan bir hikaye.

O halde gidin eski eşiniz hakkında suç duyurusunda bulunun. Gerçekten böyle bir şey yaşandı ise bunun hesabını kanunlar önünde versİn. Nitekim eşiniz özel hayatın gizliliğini ihlal etmiş oluyor.

Ve siz de muhakkak profesyonel bir destek alın. Çünkü olayın gerçek olma ihtimalinde de olmama ihtimalinde de psikolojiniz bozulmuş olabilir. Bunda utanılacak sıkılacak bir şey yok ki.. yoksa bu ruh haliyle her şey sizin için çok daha zor olabilir

Eviniz taslanirken aileniz bu olaya şahit oldumu?camlarda hasar oluştu mu?konuşan kişileri isim isim taniyormusunuz?sözlü sataşma oluyor mu?oluyorsa ne diyorlar?

Dedikodu yaptıklarını nereden biliyorsunuz. Ne konuştuklarını duydunuz mu ? Evinizi taşlıyorlarsa neden polise şikayet etmiyorsunuz ?

21

Eviniz taslanirken aileniz bu olaya şahit oldumu?camlarda hasar oluştu mu?konuşan kişileri isim isim taniyormusunuz?sözlü sataşma oluyor mu?oluyorsa ne diyorlar?
Ailem yokken yapıyorlar görmesinler diye evet oluyor sürekli benim yaptığım şeyleri söylüyor lar

Ne yapayım yalnızken yapıyorlar polisle uğraşmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…