Komşu Belası

Kaderinbenimlderdine

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2017
482
74
13
34
Merhaba arkadaşlar daha önce ki konularımda anlatmıştım bu komşular beni cok rahatsız ediyorlar sabah akşam evi gözetleyip dinliyorlar ve eve taş atıyorlar ben dışarı çıktım iş yapıyorum ya da geziyorum bahçede sürekli dik dik somurtarak bana bakıyorlar sürekli benden konuşuyorlar , polise versem annem babam yaşlı ve güçsüz ben de tek başıma ne yapabilirim olay daha cok büyür ve uzar ailem de sen alttan al diyor , başımızı belaya sokmayalım diyorlar benim hiç bir suçum yok sürekli dinleyip kendi aralarında da planlar kuruyorlar , anne babası ne yapacak diyorlar ,cok çaresizim, evler çok yakın olduğu için ses de duyuluyor gözüküyor da evim de hiç huzurum yok lütfen bana yol gösterin cok çaresizim

Sizin için cidden endişeleniyorum lütfen profesyonel yardım alın
Neden böyle dediniz? Yanlış anlamayın ciddi soruyorum, konuları okudum ama ilerleyen sayfalarda yorumlarını okumadım.
komşularla ilgili okadar konu açmış ki acaba öyle mi geliyor konu sahibine diye düşünüyorsunuz?

Bana bu kuşkular çok gerçekçi gelmiyor. Mahalle baskısı mütecaviz fesat insanlar her yerde var ama evi dinlemek planlar yapmak evi taşlamak sürekli hakkında konuşmak çok aşırı şeyler. Konu sahibinin abarttığını ve kendine eziyet ettiğini düşünüyorum

kaderin sizinle derdinden ziyade
sizin kendinizle derdiniz var sanırım.
boşanmış insanlara farklı gözle mi bakıyorsunuz?
sizce kötü bir şey mi? dedikodusu yapılacak bir durum mu?
eğer öyle değilse neden insanların sürekli sizin boşanmış olmaniz hakkında dedikodu yaptığını düşünüyorsunuz?
bence farkinda olmadan tavır alıyorsunuz onlarda boşanmış olmanızı felan değil davranışlarınızin lafını ediyor.
taş atma olayı felanda bilemedim.
boşandiniz diye taş mi atıyorlar ?

kızlar yazınca istemsizce geçmiş konularınıza da baktım.. depresyonda olmadığınızdan emin misiniz? en en en en muhafazakar semtlerde bile cama taş atma seviyesine gelen bir taciz zordur yani, hele hele sadece boşandığınız için.. bir uzmanla görüşün hem destek alırsınız hem de sonu kötüye giden bir problemden kurtulursunuz zihninizde..

Evi dinlemek plan yapmak? Bunu hatırlamıyorum, taşlamakta zaten çok aşırı böyle insanların kaldığına pek rastlamamıştım.

Ama evet durum buysa haklısınız.

Bütün konularınıza baktım en kisa zamanda yardım alın sonunuz iyi görünmüyor

Etrafinizin sizin dedikodunuzu yapan size düşmanlık duyan sizinle ilgili sürekli konuşan insanlardan dolu olduğunu ve hatta bu sesleri sizin de duyduğunuzu iddia ediyorsunuz

Boşanmış olmak sizde büyük bir buhrana yol açmış olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…