- 4 Ağustos 2017
- 482
- 74
- 13
- 34
- Konu Sahibi Kaderinbenimlderdine
-
Neden böyle dediniz? Yanlış anlamayın ciddi soruyorum, konuları okudum ama ilerleyen sayfalarda yorumlarını okumadım.Sizin için cidden endişeleniyorum lütfen profesyonel yardım alın
Bana bu kuşkular çok gerçekçi gelmiyor. Mahalle baskısı mütecaviz fesat insanlar her yerde var ama evi dinlemek planlar yapmak evi taşlamak sürekli hakkında konuşmak çok aşırı şeyler. Konu sahibinin abarttığını ve kendine eziyet ettiğini düşünüyorumNeden böyle dediniz? Yanlış anlamayın ciddi soruyorum, konuları okudum ama ilerleyen sayfalarda yorumlarını okumadım.
komşularla ilgili okadar konu açmış ki acaba öyle mi geliyor konu sahibine diye düşünüyorsunuz?
Evi dinlemek plan yapmak? Bunu hatırlamıyorum, taşlamakta zaten çok aşırı böyle insanların kaldığına pek rastlamamıştım.Bana bu kuşkular çok gerçekçi gelmiyor. Mahalle baskısı mütecaviz fesat insanlar her yerde var ama evi dinlemek planlar yapmak evi taşlamak sürekli hakkında konuşmak çok aşırı şeyler. Konu sahibinin abarttığını ve kendine eziyet ettiğini düşünüyorum
Bilmiyorum kiNe istiyolarmis ki sizden? Manyaklar mi durup dururken ??
Bilmiyorum ki bi açık bulup ya da kendisi iftira atarlarevinizi dinleyip ne gibi bir plan yapacaklar ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?