Komşu Belası

Elimde bir şey yok ben gitmek istiyorum ama ailem izin vermez

bacın al aileni taşın sen çalısırsın anne babanında emekli maaşı vardır şimdiki yerde nasıl geçiniyorsanız baska yerde de geçinirsiniz bu kadar aciz olma güven kendine kafanı eğme bence bunları kafanda kuruyorsun kafanda kuruyor bile olsan gerçek bile olsa çıkın o evden o evde sizi tutan ne var ha o ev ha baska ev

evi izlerken onları fark edip burda ne yapıyorsun demiyor musun ? ailen izlediklerini hiç gördü mü ya da senin dedikodunu yaptıklarını duydu mu ? her yaptıgım şeyi söylüyorlar derken mesela ne söylüyorlar açıkça yazar mısın

Bizim mahallemizde de 2 tane maydanoz var.
Bisey yapamiyorlar yemez okadarinada.
Gozetleme,dedikodu gırla.
Cocuklarini sabah sokaga salip aksam eve alan tipler.
Kaldirimlarda oturup camdan cama dedikodu yapan vizyonsuz insanlar.

Oncelikle bir an once muteahhitler girsin imara acilsin diye dua ediyorum.
Bina bizim gidemiyoruz ama imara acilirsa donusecek.
En azindan az kaliteli insan olur mahallede.
Bunlar barinamaz burda.

Sonrasinda selam dahi vermiyorum.
Gerek gormedikce gunesligimi dahi acmiyorum.
Kulagima kulaklik takip oyle cikiyorum evden.
Ve gunes gozlugu.
Evde muzigim tv hep aciktir (sesleri gelmesin evime camim acikken)

Dedikodu yapip kul hakkimiza girmeye devam etsinler.
Günah defterleri cogalsin insAllah.

Her mahallede boyle tipler cikiyo mutlaka.

Bence hiç sağlıklı değilsiniz. Sürekli 'ihtiyacım yok iyiyim' diyorsunuz ama zaten ciddi psikolojik problemi olanlar kabul etmez ki. Hep inkar ederler. Zamanla herkesin hasta kendisinin en sağlıklı olduğunu iddia eder.

12 sene önce köy gibi yerde okudum. Kaç tane boşanmış genç kadın vardı kimse de dönüp yan bakmaz dışlamazdı. Size bu yüzden inanmıyorum. Dedikodu her ortamda var bunun için boşanmış yalnız yaşayan bir kadın olmaya gerek yok. O da umursanmadan geçiştirilir zaten. Ama zaten sizin probleminiz gıybet değil psikolojik kurgu.

Belki öncesi vardı belki sonra oldu ama tedavi olun. İlaçlar sizi rahatlatacaktır.
Devlet hastanesinden randevu alın yeter. Çok paraya gerek yok..

Yazdıklarınız hayal ürünü gibi duruyor. Hem rahatsızsınız hem de polisle uğraşamam diye aramıyorsunuz. Çok garip. Annen baban da bir şey yapmıyor.

Sevgili müjde ar'ın teyzem diye bir filmi vardı bilmem izleyen var mi, o da sevdiği erkek tarafindan terk edildikten sonra sevmediği biriyle evlendi ve daha sonra boşandı. Boşanma sonrasında psikolojisi hepten bozulmaya başladı ve hayaller görmeye konu sahibi gibi herkesin kendisiyle uğraştığını planlar kurduğunu hatta taciz ettiğini falan zannediyordu. Hatta filmde onun babası da üveydi. Bir an o filmi hatirladim.

Hanımefendi iyi değilsiniz. Anlattiklarinizin gerçek olma ihtimali yok. Eğer gerçekten sizi sevmiyorlarsa bu sevgisizlik arada bir arkanizdan konuşma veya surat asmanın ötesine geçmez. Ev taslama, plan kurma falan, biraz hayal ürünü gibi. Boşanma sonrası biraz psikolojiniz bozulmuş. Doktora gidin bu ayıp bir şey değil. Ben bile yakın zamanda gidicem çünkü bazı sorunlar bana psikolojik sikinti olarak geri döndü. Sağlığınız daha da bozulmadan lütfen bir psikiyatri servisine görünün.

huzur olmayan yerde yaşanmaz acilen taşının

Cok ilginç bu psikoloğa gitmeyi düşünür musunuz

Gercek varsayarsak Hepimizin komşular meraklıdır izler yuzume gulup dedikodumuzu yapar onları hayatın merkezine koymanız çok saçma bosvereceksiniz kendinize değer verin ilgilenin elalem dedikodumu yapıyor evimi gözetliyor hayat gecmez yok sayin onlari yok sayamiyorsaniz oturun konusun niye yapiyorsjnuz rahatsiz oluyorum diye cok sacma eve tas atma vss yine de psikologa gorunun siz.hayatta kendinizden daha degerli hic bisey yok bi uzmanla gorusurseniz kendinizi daha iyi hissedersiniz belki cok uzuldum size allah yardımcınız olsun kendinizle ilgilensin başkalarının sizin hakkınıdaki düşünceleri takmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…