- 4 Ağustos 2017
- 482
- 74
- 13
- 34
- Konu Sahibi Kaderinbenimlderdine
-
Elimde bir şey yok ben gitmek istiyorum ama ailem izin vermezŞuan sezon açık bir pansiyonda gayet rahat kalırsınız kimkime dumduma oralar. Elinizde 3-5 bişey varsa onlar bisürü idare eder. Zaten kısa sürede iş bulursunuz. Mesleğiniz Yok sanırım, geçici olarak garsonluk vs bulursunuz sonra iyi bir iş bulunca tam düzene girersiniz.
Yaşınız kaç demiştim görmediniz sanırım?
Ne konuşuyorlar pekiÇünkü ailem bana kızar , ev yakın olduğu için ses duyuluyor
Ailen rahatsız degil mi onlar arasın polisiNe konuşuyorlar peki
Uğraşacak ne var ara evimizi taşlıyorlar de ne var bundaNe yapayım yalnızken yapıyorlar polisle uğraşmak istemiyorum
Benimle uğraşıyorlarAilen rahatsız degil mi onlar arasın polisi
Şikayet bulunan ben sadece söylemekle bitmiyorUğraşacak ne var ara evimizi taşlıyorlar de ne var bunda
Olsun bana birileri böyle davransa ailem sessiz kalmaz. Ne konuşuyorlar hakkında onu bi söyleseneBenimle uğraşıyorlar
Dedi kodu ediyorlar her yaptığım şeyi söylüyorlarOlsun bana birileri böyle davransa ailem sessiz kalmaz. Ne konuşuyorlar hakkında onu bi söylesene
Merhaba arkadaşlar daha önce ki konularımda anlatmıştım bu komşular beni cok rahatsız ediyorlar sabah akşam evi gözetleyip dinliyorlar ve eve taş atıyorlar ben dışarı çıktım iş yapıyorum ya da geziyorum bahçede sürekli dik dik somurtarak bana bakıyorlar sürekli benden konuşuyorlar , polise versem annem babam yaşlı ve güçsüz ben de tek başıma ne yapabilirim olay daha cok büyür ve uzar ailem de sen alttan al diyor , başımızı belaya sokmayalım diyorlar benim hiç bir suçum yok sürekli dinleyip kendi aralarında da planlar kuruyorlar , anne babası ne yapacak diyorlar ,cok çaresizim, evler çok yakın olduğu için ses de duyuluyor gözüküyor da evim de hiç huzurum yok lütfen bana yol gösterin cok çaresizim
Cok ilginç bu psikoloğa gitmeyi düşünür musunuzMerhaba arkadaşlar daha önce ki konularımda anlatmıştım bu komşular beni cok rahatsız ediyorlar sabah akşam evi gözetleyip dinliyorlar ve eve taş atıyorlar ben dışarı çıktım iş yapıyorum ya da geziyorum bahçede sürekli dik dik somurtarak bana bakıyorlar sürekli benden konuşuyorlar , polise versem annem babam yaşlı ve güçsüz ben de tek başıma ne yapabilirim olay daha cok büyür ve uzar ailem de sen alttan al diyor , başımızı belaya sokmayalım diyorlar benim hiç bir suçum yok sürekli dinleyip kendi aralarında da planlar kuruyorlar , anne babası ne yapacak diyorlar ,cok çaresizim, evler çok yakın olduğu için ses de duyuluyor gözüküyor da evim de hiç huzurum yok lütfen bana yol gösterin cok çaresizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?