Komşu Belası

Evet üçüncü kişiler de dahil tüm iletişim kanallarını ekledim.
Bu seferde daha da hınçlanıp evinin zararını bana ödetmek için sulh hukuğa gidecek biliyorum.

Asagıya su sızıyordu 3 usta geldi şurayı yıkcaz yok fayansları kırcaz falan dedi son çare bi usta daha getırdı eşim adam sadece armatörü söktü ve contasını değiştirdi

Millet ağzını yıkalım kıralım para kazanalımdan açıyor galiba

Evet üçüncü kişiler de dahil tüm iletişim kanallarını ekledim.
Bu seferde daha da hınçlanıp evinin zararını bana ödetmek için sulh hukuğa gidecek biliyorum.

Evinin zararını karşılaması gereken kişi siz değilsiniz. Ev sahibinizle hesaplaşacak. Sizin bir avukat ile görüşerek bu meseleyi öğrenmeniz gerekiyor

Evinin zararını karşılaması gereken kişi siz değilsiniz. Ev sahibinizle hesaplaşacak. Sizin bir avukat ile görüşerek bu meseleyi öğrenmeniz gerekiyor

Bu arada avukat masrafını da ev sahibine fatura etmenin yolu da var sizi uğrattığı zarara istinaden. Hatta mesai saatlerinde bu ustaları evde beklemek zorunda kalırsanız bunun bile kıyametini koparabilirsiniz.

ev sahibi de işin içinde olabilir mi acaba ya? şimdi konu sahibi buradan çıksa, ev sahibi evi yeni kiracıya verse daha yükseğe verecek. oyun çeviriyor olmasın bunlar bilemedim. avukat masrafını ev sahibine kitleme olayına bayıldım, kesinlikle olması gereken. madem ilgilenmiyor ödesin eşek gibi.

Haklısınız ama artık ev sahibini de muhatap almayıp aramalarını açmayınca babamı aramış demiş ki alttaki benden alır ben de bir şekilde sizden alırım.
Artık yalancı şahitlik iftira usta kabul etmedi yapılmasına engel oldu diyip suçu bana atabilirler. Yönetici ev sahibi alt kattaki kafalarında nasıl bir plan kuruyorlarsa.

Arayıp şarkatın adama. Evde oturan ve dolayısıyla muhatabı sizsiniz. Koskoca kadını, sırf kadın olduğu için babasına şikayet etmek ve babası üstünden tehdit etmek ne demek?
Babanıza da tembih edin. Hiçbir telefona cevap vermesin. Siz de bütün iletişimi yazılı sürdürün ki elinizde sizin de gerçek kanıtlarınız olsun.
Evinize de usta geleceği zaman evin içini görecek şekilde telefonunuzu koyun ve ustanın girişini ve çıkışını kayıt edin. Ayrıca ustaya da kamera ile kayıt aldığımızı söyleyip kameraya doğru el sallatın ki kayıttan haberi olduğu ve gizli çekim olmadığı belli olsun.
Şunlara bak ya. Tek başına yaşıyor diye kadını çiğ çiğ yiyebileceklerini sanmışlar.

Alttakine göre ben kadınmışım kafam basmıyormuş kıt mışım oysa onun gibileri otaracağımı çok iyi biliyor gücü yetmediği için aşağılamaya çalışıyor.
Dediğiniz gibi amaçları beni erkek birliği kurup bastırmak.
Boşanma sürecindeyim küçük bir ildeyim eski eşime karşı davalarımın çoğunu kazandım.
Hiç bir erkekle işim olmaz kendi başıma ayaklarımın üstünde duran biriyim.
Bana yapılanı kimsenin yanına bırakmayan bir yapım olduğunu biliyorlar
Küçük yerde her şey konuşulduğu için benim nasıl biri olduğumu da biliyorlar az çok
Bu yüzden çakal sürüsü gibi bir araya gelip bana saldırıyorlar beni yıldırmaya düşürmeye çalışıyorlarki ben yıkılayım hepsi de üstüme atlasın
Kısacası ataerkil sistem baskısı
Güçlü eyvallahsız kadını hazmedemiyorlar

Bu olaydan öncede bu alttaki hasta otoparkın kapısını arabalar niye çıkarken kapatmıyor diye kafaya takmıştı özellikle benim arabamın giriş çıkışını kontrol ediyordu bana sataşıp laf atmak için onca araba içinde benim aracımı özellikle takip ediyordu.

Ne biçim insanlar gerçekten. Bence de taşınmak en iyisi oluyor bu durumda. Laftan anlamazlar bence gidene kadar uzaklaştırma da aldırın ama her türlü iletişimi engelleyecek şekilde olsun. Ayrıca kapattırmak zorunda da değilsiniz. Kiracısınız siz ve kapalı kullanmak istemiyorsunuz hiçbir mecburiyetiniz yok.

Ustalar geldiğine dair kanıt toplayın. Ustalardan yazılı beyan tarzında imzalı kağıt alın fotoğraflar da çekin elinizde dursun. Komşu size kafayı takmış. Gelen ustalar da nasıl bulamadılar hayret.

Kadin olmak heleki tek basina ozgur bir kadin olmaya calismak ozellikle kucuk illerde bin kat daha zor. Herkes akbaba gibi tepesinde. Korktugunuzu belli etmeyin ama tedbirinizi alin. Eve giris cikislarinizda arkanizi sagi solu asansoru kollayin gozleyin. Birde kisisel tavsiyem tek basiniza yasayacaksaniz kucuk illerde memurlarin atanip gelip geldigi residanceler veya apart tarzi evler oluyor. Kucuk minimal evler. Guvenligi ve kendi ayarinizdaki insanlar da olur.

`