- Emoji Skoru
- 113
- Puanlar
- 33
- Konu Sahibi YalnizKralice
-
Evet üçüncü kişiler de dahil tüm iletişim kanallarını ekledim.Tamam. Umarım iletişim kanallarını da unutmamışsınızdır. Sizinle iletişim kurdukça şikayet edeceksiniz. Bi zorlama hapsine alsınlar onu. Orada uzun uzun sızıntının nereden geldiğini düşünür.
Evet üçüncü kişiler de dahil tüm iletişim kanallarını ekledim.
Bu seferde daha da hınçlanıp evinin zararını bana ödetmek için sulh hukuğa gidecek biliyorum.
Evinin zararını karşılaması gereken kişi siz değilsiniz. Ev sahibinizle hesaplaşacak. Sizin bir avukat ile görüşerek bu meseleyi öğrenmeniz gerekiyor
Haklısınız ama artık ev sahibini de muhatap almayıp aramalarını açmayınca babamı aramış demiş ki alttaki benden alır ben de bir şekilde sizden alırım.Evinin zararını karşılaması gereken kişi siz değilsiniz. Ev sahibinizle hesaplaşacak. Sizin bir avukat ile görüşerek bu meseleyi öğrenmeniz gerekiyor
Haklısınız ama artık ev sahibini de muhatap almayıp aramalarını açmayınca babamı aramış demiş ki alttaki benden alır ben de bir şekilde sizden alırım.
Artık yalancı şahitlik iftira usta kabul etmedi yapılmasına engel oldu diyip suçu bana atabilirler. Yönetici ev sahibi alt kattaki kafalarında nasıl bir plan kuruyorlarsa.
Arayıp şarkatın adama. Evde oturan ve dolayısıyla muhatabı sizsiniz. Koskoca kadını, sırf kadın olduğu için babasına şikayet etmek ve babası üstünden tehdit etmek ne demek?
Babanıza da tembih edin. Hiçbir telefona cevap vermesin. Siz de bütün iletişimi yazılı sürdürün ki elinizde sizin de gerçek kanıtlarınız olsun.
Evinize de usta geleceği zaman evin içini görecek şekilde telefonunuzu koyun ve ustanın girişini ve çıkışını kayıt edin. Ayrıca ustaya da kamera ile kayıt aldığımızı söyleyip kameraya doğru el sallatın ki kayıttan haberi olduğu ve gizli çekim olmadığı belli olsun.
Şunlara bak ya. Tek başına yaşıyor diye kadını çiğ çiğ yiyebileceklerini sanmışlar.
Ne biçim insanlar gerçekten. Bence de taşınmak en iyisi oluyor bu durumda. Laftan anlamazlar bence gidene kadar uzaklaştırma da aldırın ama her türlü iletişimi engelleyecek şekilde olsun. Ayrıca kapattırmak zorunda da değilsiniz. Kiracısınız siz ve kapalı kullanmak istemiyorsunuz hiçbir mecburiyetiniz yok.Söyledikleriniz çok doğru.Ama şöyle bir şey var tesisatçılar geldi ve tesisatta sorun yok dedi ama alt kattaki bundan tatmin olmuyor.Sonra tutturdu balkonun derzinden iniyor diye iki kez derzi söktürdü.Yine su indi.Şimdi de balkonun duvarından su indiğine kanaat getirmiş kafayı taktı balkonu kapatacaksın diyor.Ben evin her bölümü için ustadan rapor mu istiyeceğim.Sadece tesisatçının su sızıntısı yok demesini kabul etmiyor.
Ben zaten geçtiğimiz eylülde taşınacaktım.Bu olay bu kadar büyümeden önce ev bulamadım diye bir sene daha kalayım dedim. Bu yaz taşınacağım.
Ev sahibide başka şehirde yaşıyor.Bu adamın aklına uyup habire şu usta gelsin bunu yapsın bu sefer son hallolacak diye beni darlıyor. Alttaki ev sahibine de bağırmış çağırmış hakaret etmiş hem kendisi hem karısı.
Ustalar geldiğine dair kanıt toplayın. Ustalardan yazılı beyan tarzında imzalı kağıt alın fotoğraflar da çekin elinizde dursun. Komşu size kafayı takmış. Gelen ustalar da nasıl bulamadılar hayret.Alt katımın yanındaki dairenin evine su sızıyormuş.
Suyun benim evimden geldiğine dair elinde hiç bir bilirkişi raporu tespit tutanağı olmamasına rağmen sorunun çözülmesi adına iyi niyetli davranıp eve ustaları kabul ettim kaç defa.
Buna rağmen bu alt kattaki hödük bana apartman grubunda hakaret tehdit vari cümleler yazıp sorunun çözülmemesinin sebebi olarak beni hedef göstermiş
On tane usta getirdim hepsini kaçırdı ustaya kapıyı açmadı gibi yalan ve iftiralarda bulunmuş.
Oysa uygun olduğum zamanlar suyun benim evimden geldiği kesin olmamasına rağmen ustaları kabul ettim.
Bu hakaretlerden sonra yine zorla evime usta gönderdi.
Artık mahkeme izni olmadan usta kabul etmeyeceğimi söyleyip ustaları kabul etmedim ve
Hakaret tehditleri ve konut dokunulmazlığımı ihlal ettiği için savcılığa şikayet ettim.
Şimdi utanmadan ihtar göndermiş hiç bir tadilat yaptırmadığımı yedi gün içinde su sızıntısını tamir ettirmezsem sulh hukuğa başvurup tespit yaptıracağını evindeki eşyalarındaki zararı bana ödeteceğini söylemiş.
Ben sorun çözülsün diye anlayışla yaklaştım usta kabul ettim evim kırılıp döküldü ustalar suyun nerden sızdığını bulamadı ben de mağdur oldum
Üstelik suyun benim evimden geldiği bile kesin değil bana kusura bakmayın sizde mağdur olduğunuz diyeceği yerde üstüne tehdit hakaret ediyor bir de ihtar göndermiş.
Ben bu dağ ayısı hödükle nasıl başa çıkabilirim.