- Emoji Skoru
- 6.727
- Puanlar
- 358
- Konu Sahibi YalnizKralice
-
Suyun balkonun duvarından indiğine karar vermişler.Balkonumu cam balkonla kapatacaklarmış.Balkonunuza niye karışıyor ya? Parasını o mu verecekmiş? Hayret bir şey
Bildiğin takıntılı herif ya . Bırakın suç duyurusunda bulunsun bu su sızıntısı sizin evden gelmiyorsa zaten boşuna her şey. Ben olsam hakaretten tehditten dava açardim . Uzaklaştırma da alırdım . Çünkü zaten siz bir şey yapmadığınızda da saldırıyor terbiyesiz. Peki tek mi yaşıyorsunuz. Muhatap olmayın hiç . Ev alma komşu al sözü boşuna değil gerçekten
Adam manyakmış uzaklaştırma aldırın haddini bilsin çenesini kapatsınSavcılığa şikayet ettim ama uzaklaştırma aldırmadım.
Uzaklaştırma da aldırmalı mıyım sizce.
Benden korktu demesini de istemiyorum açıkçası ama.
Tehditlerinden bazıları
Vallahi kendimi zor tutuyorum.
Bayan olmasan yapacağımı bilirdim.
Hele evimde sudan dolayı yangın çıksın
Allah ya sana verir ya bana.
Savcılığa şikayet ettim ama uzaklaştırma aldırmadım.
Uzaklaştırma da aldırmalı mıyım sizce.
Benden korktu demesini de istemiyorum açıkçası ama.
Tehditlerinden bazıları
Vallahi kendimi zor tutuyorum.
Bayan olmasan yapacağımı bilirdim.
Hele evimde sudan dolayı yangın çıksın
Allah ya sana verir ya bana.
şimdi anlaşıldı adamın derdi. uzaklaştırma ve yapabileceğiniz ne varsa hepsini aldırın. ustalar bir daha gelirse bütün süreci videoya alın.Evet tek yaşıyorum.
Ben yerinizde olsam bi usta bulurum ama alelade biri değil iyi bi usta olsun. Sonra tüm kontrol sürecini videoya alır bi yandan da ustadan bi rapor isterim evin su tesisatında sorun olup olmadığına dair. Sonra adamın yüzüne çarpar bi daha beni rahatsız ederse o zaman asıl belanın kendim olacağını söylerim. O saatten sonra da dava vs her türlü yolla rahat bırakmam.
Bi diğer seçenekte taşınmak. Ama bu korktu kaçtı fikrini güçlendirir. İstemiyormuşsunuz ya böyle düşünsün ondan diyorum. Muhtemelen yalnız yaşıyor olmanıza bilenmiş. Ev sahibiniz bu duruma ne diyor?
apartman yöneticisi karışmıyor mu bu işe?Söyledikleriniz çok doğru.Ama şöyle bir şey var tesisatçılar geldi ve tesisatta sorun yok dedi ama alt kattaki bundan tatmin olmuyor.Sonra tutturdu balkonun derzinden iniyor diye iki kez derzi söktürdü.Yine su indi.Şimdi de balkonun duvarından su indiğine kanaat getirmiş kafayı taktı balkonu kapatacaksın diyor.Ben evin her bölümü için ustadan rapor mu istiyeceğim.Sadece tesisatçının su sızıntısı yok demesini kabul etmiyor.
Ben zaten geçtiğimiz eylülde taşınacaktım.Bu olay bu kadar büyümeden önce ev bulamadım diye bir sene daha kalayım dedim. Bu yaz taşınacağım.
Ev sahibide başka şehirde yaşıyor.Bu adamın aklına uyup habire şu usta gelsin bunu yapsın bu sefer son hallolacak diye beni darlıyor. Alttaki ev sahibine de bağırmış çağırmış hakaret etmiş hem kendisi hem karısı.
Aslına bakarsanız bu hıncın altında tam olarak bunun yattığını düşünüyorum.böyle adama geri iftira atacaksın aslında. apartmanda laf yayacaksın "sürekli beni bir yerlere çağırıyordu, reddedince su geliyor diye rahatsızlık vermeye başladı. yüz vermedim diye hınç çıkarıyor" diye.
Taşınacağım ama bu kişiden nasıl kurtulacağım.
Savcılık süreci devam ediyor hala ihtar gönderiyor yaptır diyor sanki ben bilerek yaptırmıyorum.
Ben de ustaları eve almıyorum.
Dava açacak mı bilmiyorum.
İşler daha çok büyüyebilir.
apartman yöneticisi karışmıyor mu bu işe?
bi daha kapınıza geldiğinde polis çağırın
Dün uzaklaştırma talebiyle mahkemeye başvurdum.İletişim kanallarından iletişim kurmasını da engelleyen uzaklaştırma kararı dedim
siz tek yaşıyorum diyince hepimiz anladık karın ağrısını zaten.Aslına bakarsanız bu hıncın altında tam olarak bunun yattığını düşünüyorum.
yaptırmadığınızı kendisi ispat etmesi gerek. ustalar geldiğine göre sizde de fotoğraf, belge vardır değil mi?Taşınacağım ama bu kişiden nasıl kurtulacağım.
Savcılık süreci devam ediyor hala ihtar gönderiyor yaptır diyor sanki ben bilerek yaptırmıyorum.
Ben de ustaları eve almıyorum.
Dava açacak mı bilmiyorum.
İşler daha çok büyüyebilir.
Dün uzaklaştırma talebiyle mahkemeye başvurdum.