Komşu Çocuğu

Ben psikolojik tarafıyla yorumlamadim. Insan eşine babamız dememeli. Kadının babası değil neticede. Çocuğun babası.

Babamız demenin altinda yatan itici bir eril kutsama var. Ondan rahatsızlık duyuyorum.

Ay insan çocuğunu başkasının evine nasıl rahat rahat yolluyor anlamadım gitti. Bir de anasınıfına yollamamak ne ya. Uğraşmak istemiyor tabii çocukla. Her gün kim götürüp getirecek, etkinliklere kim yardım edecek. Ayrıca anasınıfına anne çocukla beraber başlıyor ya niye linclediniz "başladık" dedi diye kaç kere velilerle toplanıp etkinlik planladık, evde oturup çocukla yaptığım projeleri, etkinlikleri saymıyorum. Ben de onunla anasınıfı okuyorum resmen. İyi oldu gerçi eğitim kademesi olarak doktora ve okul öncesi eğitimim eksikti okul öncesi aradan çıkmış oldu

Ok de koskoca anasi anlamiyor, cocuk
Mu
Anlayacak kaldi
Ki anasi basindan attigi icin surekli cocukta oyle alismis belli ki..cocuga direkt gelme degilde bahane soylenebilir.. anneye direkt soylenir, insallah biraz utanma vardir anlar.. gerci anlayabilecek biri olsa
Boyle yollamaz her gun

Suçun büyüğü ailede kesinlikle. Benim anne babam da calisiyordu hep evet annesi evde olanlar kadar ilgilenilemedi benimle ve okulumla öyle gerekiyordu sonuçta (evde olup bakmayanlar da var) ama calisiyorlar diye hiç aç kalmadim mutlaka sabah okula gitmeden once ve gelince yiyebilecegim şeyler hazirlanmiş oluyordu onceden.

Sukret henuz anasinifinda gecen gun oturup oglumun odevini temize gecirdim.. uykusu gelip uyumustu ve ertesi gune yetismesi gerekiyordu. insan yapmam dedigi herseyi yapip tukurdugunu yalatiyor hayat.

Ben psikolojik tarafıyla yorumlamadim. Insan eşine babamız dememeli. Kadının babası değil neticede. Çocuğun babası.

Babamız demenin altinda yatan itici bir eril kutsama var. Ondan rahatsızlık duyuyorum.
Biz de babamız demiyoruz:)
Sadece herkesin her şeyine kimse karışamaz moduna girdim sanırım bugün

ben annesi yokken çocuk kabul etmem sanırım eve. mecbur kalırsam ailesinin bi işi falan varsa anca öyle.
bu çocuk yarın x teyze bana vurdu bağırdı kızdı falan dese çocuğuna bakmayan salıp duran anne vay efendim benim biricik yavrum diye başlar yaygaraya.
niye başkasının çocuğunun sorumluluğunu alıyorsunuz ki?

Bir dahaki sefere senin klasmanında yazarım söz. Sen yeter ki iste
Göz hakkıdır ya hani.. o hak o hak işte..
Bak unutmam. Sofra kurdular. Şu sini şeklindeki yuvarlak tepsiye dökmüşler. Üstüne yoğurt salça sos. Oh mis.
Arkadaşımla abisi oturup kaşıklamaya başladı. Beni de hoop eve.
Sofra kurmadan gönderseydiniz
Mine teyze sana selam olsun

Her cocuk ayni olmuyor.. belki sen cok ayaklari ustunde duran bir cocuktun alintiladigin kadin cocukken oyle degildi.. ayrica 1 tek anisini anltti diye her gun komsuy gittigi
Anlami
Cikmaz burdan.. ben olsam yollamazdim sanirim cocugu ozelliklede yemek
Oncesi.. kapiya bile biri gelse hamur isi filan yapiyorsam
Vermisligm vardir kokmustur, goz hakki diye.. ne bilim belki ben yanlis yapiyorumdur

Sukret henuz anasinifinda gecen gun oturup oglumun odevini temize gecirdim.. uykusu gelip uyumustu ve ertesi gune yetismesi gerekiyordu. insan yapmam dedigi herseyi yapip tukurdugunu yalatiyor hayat.
Canları sağ olsun ne yapalım madem anayiz gerekeni yaparız

Gozyasim pit cocuklara dayanamam

Bir de şey var, çocuğuyla ilgili bir konuda eşinden bahsederken "babamız" diyenler.

+İlk sayfadan yorum yapmıştım. @Strobe ile ayni seyi yazmışız.
Yok ben "babamız" kadar değilim şükür
Geçenler de eşim kızıyor oğlun küfürlü konuştuğu için demiştim aman bizede ediyor demişti bu normal değil ki yarın okula gidecek bu çocuk dedim unutur dedi
Onun kuralsız hareketleri hoşuna gidiyor, özeniyor belliki. Çok arkadaşlık ettirmeseniz daha iyi sanırım.
Aynen aynen onun o halleri hoşuna gidiyor bizim evde kurallar var ne kadar uymak istemese de onların evde bunlar yok ama anne diyor

Yahu benim annem de eve yemek bırakıyordu
Kısacık bir mesajdan annem birazdan lanet ilan edilecek
Ben de 7 8 yaşlarındaydım
Kesin o ysşta kendine yemek ısıtan mükemmel üyeler de vardır aramızda. Onlar yazmadan ben diyeyim.
Annelerimiz kankaydı. Çoğu zaman da bizim evde oynardık tek kalırız diye.
Annesi annemi maddi olarak da çook sömürmüştür. Bunları bile hatırlıyorum yani...
Annem zaten yemek saatine gelirdi. Berabrr yerdik. Bankacı. İşi uzadığında, ay sonunda vs gecikebilirdi. O zaman da konulan bir tabak mantı ...

Off ciğerimi söktünnnnn beee kadınn
Mine teyzeee niye böyle yaptınnnnnn niyeee diye höyküresim geldi ha
Hormonlarım çoştu galiba kusura bakma

Off ciğerimi söktünnnnn beee kadınn
Mine teyzeee niye böyle yaptınnnnnn niyeee diye höyküresim geldi ha
Hormonlarım çoştu galiba kusura bakma
Ay boşver
Anladım ki Mine teyze en doğrusunu yapmış.
Mesela benim annem eve çocuk gelir gelmez aç mısın diye sorar
Ben de öyleyim. Annemden böyle öğrendim.
Ama bundan sonra "Anan yapsın lanet çocuk, bak bu yemek, iyice kokla, izle nasıl yediğimi, ama bi kaşık bile vermem, git evinde ye, pis velet" deyip göndereceğim

Ben de zaten çocuğun ahlakını, terbiyesini onaylamiyorsan çocuğunla görüştürme, diyorum. Ama çocuğunu da onlara gönderme. Zaten kendi çocuğunun tepkisinden anlaman gerekiyor, sorunca cevap bile vermemiş... Kendi çocuklarına "hizmetciniz yok" diyen insan, sizin çocuğunuza ne dedi acaba, evden mi kovdu, surat mı yaptı. Çocuklar o evde oynayamıyor, sizin eve geliyorlar.
Velhasıl çocuğunuz orada hoş karsilanmiyor, bunu hemen geri donmelerinden bari anlaman lazim. Siz orada kalmiyor hep bende kalıyorlar benim evi kirletiyorlar diye şikayet ediyorsunuz.
Benim küçük bebeğim var ,sizinkini görünce benimki de kuduruyor. Kaldıramıyorum. Yetişemiyorum, gonderme bana çocuğu diyeceksin. At bi mesaj. Bu kadar. Çocuk gelirse ödevi var de. Ödevini yapmıyor sonra de.

Sen zaten 2 abi olan bir eve asla asla asla gönderme çocuğunu, artık cinsel uyanma İnternet sayesinde çok erken yaslara indi. Küçücük çocuklar pozisyon muhabbeti yapıyor kendi aralarında.(Busra sanay in kardeşimi doğurmak kitabını okuyun.)

İyi de madem ortada bir dram yok niye oyleymiş gibi yaziyorsunuz karanlikta aç kaldim vs. Yani isitilmadan yenilen yemekler de var hiç bir şey yoksa yemek saatine kadar idare etmeye bir sandiviç hazirlanip konulur cocuga.

Ha annelerimiz arasinda bir samimiyet vardi buna ragmen canim çekmişti cocuk halimle bir tabak manti vermedi dersiniz o başka ama dram yasaniyor gibi yazarsaniz oyle anlasilmasi normal.

Ahahah iyice kokla kısmı tam bir gerçek kesit estantenesi yarattı

İşte en başta anneye söylenir zaten. Ama çocuğa da gelme denilebilir. Yani çocuk dese ki anne artık beni eve almıyorlar. Kadın bile anlar belki. Ama böyle pasif agresif davranışlarla çözüm üretilemez.

Mantı aşığı olarak benim için dramdı
Önceki konularımda da var. Karanlıktan, 3 harflilerden vs korkan bir çocuktum. Hava soğuktu, karanlıktı. Bu 7 yaşındaki bir çocuk için dram değildir de nedir
Dizisini çek 2 sezon sürer
Annemle çok zor zamanlardan geçtik. Buraya hayat hikayemi yazmak istemiyorum. Beni ve kardeşimi çok zor büyüttü. Asıl dram orada. Bu yüzden anneme laf ettirmek istemiyorum çünkü kendisi benim için oldukça fedakat ve iyi bir annedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…