- Konu Sahibi kirmizigitar
-
Sen de bu cocugu hep hasta ediyosun diyecek diye bu bahaneyi simdilik erteledim:)Biraz daha böyle bahane bul çocuk hasta sizinkine geçer filan de bir süre sonra peşinizi bırakır
Sen de bu cocugu hep hasta ediyosun diyecek diye bu bahaneyi simdilik erteledim:)[/QUOTE
Ona ne allah aşkına ya çocuk senin çocuğun oda karşı komşun altı üstü kapıyı kapattın mı görmezsin bile
Ben ogretmenim, 5-6 gibi evde oluyorum ayrica dersim olmayan bos gunlerim de oluyor. Esim 8-9 gibi eve geliyor aksam bildigi icin aksam uzeri 5 gibi yaziyor genelde geldin mi filan diye.Isten gec cikiyoruz yazmissiniz , gece gelmek istiyorsa oglum uyudu deyin , kacta yatiyor ki oglunuz zaten?
Zaten bi de boyle bir sorun var:) hic bizi cagirmiyor hep biz gelelim diyor. Evim toplu oluyor olmuyor. Ayrica ben gidiyor olsam yarim saat oturur gelirim, o gelince git te diyemiyosun iki saat filan kaliyor.Açıkça söylemeyecekseniz direkt eşinizin üstüne atin. Çocuğu başkasının evine götürmemden rahatsızlık duyuyor deyin yeter. Arada mesajlarına cevap vermeyin, aramalara dönmeyin. Elbet bırakır peşinizi.
Benim icin gercekten cok zor, o kadar isterdim ki bunu soyleyebilmeyi... son geldiklerinde oglunun hircin tavirlarini gorunce “ sizi oynayin diye bir araya getiriyoruz ama siz hic oynamiuosunuz bir daha gorusturmeyelim madem” diyebildim sadece. Ama ertesi gun yine aradi gelelim mi diye...Oglunuz cok hircin, cocuguma zarar veriyor demek zor mu? Madem gorusmeme konusunda net karariniz, ne dusunuyorsunuz? Bu karsi tarafi kirmak, uzmek anlamina gelmiyor. Gercegi soyleyeceksiniz. Oglum cocugunuzla iletisim kuramadi, canini yakiyor deyin gecin. Bir an da kesip atmak varken, pesinizde kosmasi sizi daha cok rahatsiz edecektir.
Ben ogretmenim, 5-6 gibi evde oluyorum ayrica dersim olmayan bos gunlerim de oluyor. Esim 8-9 gibi eve geliyor aksam bildigi icin aksam uzeri 5 gibi yaziyor genelde geldin mi filan diye.
İsin garibi o da ogretmen annesi bakiyor cocuguna, annesi de izin gunlerimde gun icinde arayip musaitmisiniz getireyim de cocuklar oynasin diye yaziyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?