Komsu derdi

Ben görüşmek istemediği m insanların telefonlarına mesajlarına bakmıyorum tavsiye ederim..ama çocuğum söz konusuysa direk dile getiririm

“Gecen geldiginizde cocugunuz cocugumun kafasına oyuncak atmıştı,eşimde kafasında kızarıklıgı farkedince baya sinirlendi” vs. gibi bişeyler söyleseniz yani ihaleyi eşin üzerine yıkmak böyle durumlarda en iyisi
Ben komsuluk ilişkisini malesef sewmedigim için eşim hastalık derecesinde kıskanc kimseyle görüşmeme izin vermiyo diyorum
Napim yoksa zırt pırt niye hiç gelip gitmiyosun sorgularına cekiliyodum

Yorumlara baktım da benmi yanlış yapıyorum diye düşünmeye başladım.komsunuzun imalı sözleri karşısında onunla görüşmek istemeyebilirdim,frekanslarımiz tutmuyorsa mesafe koyardim ama eğer feenkansim tutuyorsa kadını da sevdiysem,çocuğu çok küçük olduğu için 20 aylık bebeğin vurup itmesini normal karşılar ve çocuğumu korur birbirlerine alışmalarıni sağlardim sanırım.hayir bu çocuklar bide böyle minik kalmayacak ve sosyalleşmek isteyecekler.vurmasina müsade etmeyin ama ne bileyim hepmi olumsuz ve mücadele ile mi geçiyor onuda tam bilmiyorum.ama arada yapiorsa hırçınlık bu o yaştaki çocuklar için çok normal bir durum maalesef.benim yavrumda yaşıyor birşeyler ve artık kendini korumayı öğrendi,karşı tarafa vurmuyor ama kendini savunabiliyor.cocuklarin dünyasıda çok garip ve acimasizlar.bende yavrum olunca öğrendim.yani bana kalırsa komşuya çocuğunuz çocuğuma zarar veriyor demeyin ama bahane ile geçiştirin.sevdiginiz kimseler ise bir iki yine görüşmeyi deneyin.baktiniz hep olumsuz gidiyor ve zarar veriyorlar tabiki uzaklasin.

Tabiki daha degerli degil ve kirmamak icin degil aslinda, bugun anlamiyorlar belki ama yarin bir gun biraz buyuduklerinde arkadas isteyecek bu cocuklar, komsuluk iyi bisey nihayetinde, bir kere gece atesi ciktiginda ben yana yakila ilac araniyorum evde sesimizi duymus gecenin korunde ates dusurucu getirdi verdi bize, yani komsuluk iliskime de zarar vermek istemem ayni zamanda, cocuktur tabiki itisip kakisir, ama ogluma zarar gelmesin diye bir sureligine gorusmeleri kesmek istiyorum sadece.

Bir de seyden sanirim, 3 yasinda filan olsalar birlikte oynarlar belki, su an ikisi de henuz oyun bilmiyor ortak oyun zaten bilmiyorlar, ortalikta dolanip birbirlerinin oyuncaklarina salca olup birbirlerini kiskanip anca itisip kakisiyorlar.yani bir araya gelmek su an cocuklara birsey katmiyor, bende o yuzden gorusmeye gerek olmadigini dusunuyorum

Ben görüşmek istemediği m insanların telefonlarına mesajlarına bakmıyorum tavsiye ederim..ama çocuğum söz konusuysa direk dile getiririm
Arama yapmaz zaten whattsapp bildirimlerini kapattim:)
Canim o tepsi ne oldu kuzeninin nisanlancakti ya hani
Kuzenle konustum, ben hallederim dedi baska da bisi olmadi ne yaptilar bilmiyorum:) nisan oldu zaten baska bir tepsi kullanildi:)

Yani aslinda bende ayni sebeplerden komsulugu tamamen bitirme taraftari degilim, nihayetinde karsilasiyoruz asansorde filan yuzyuze de geliyoruz kotu olmak istemem zaten. Gecistiriyorum simdilik ama bahanelerim tukendi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…