- 31 Ocak 2016
- 5.413
- 21.773
- 348
En sonunda siz de onu çırpmışsınız desenizeO değil hayret ettim inanir misin kafayi cirpmakla bozmuşlar adeta birseyleri cirpmak için yaşıyorlar
3 sene ataşehir de butik bir sitede yaşadım gel gör ki ust komşum ciddi anlamda hastaydi ayni konu sahibi gibi gunluk çarşaf hali mendil ne varsa mutfak balkonumda ya da yatak odamin üstünden çırpardı utanmadan ve ne kadar uyarsamda hic umursamadi lohusa halimde sinirimde ağlattı beni ama en son sağlam bir tokadimi yedi şiddet asla bana göre değil ama delirtti beni şaşırıyorum böyle insanlara keşke hepsi ayni apartmanda otursalar da sürekli birsey cirpip dursalar biz de rahat ederiz
Aynen vala ayrıca halı silkelemek de gayet normal bir durum ben her gün evi süpürüp silerim haftada 1 yada 2 kez de büyük halıları silkelerim biz de herhalde aşağıya çöp çamur silkelemiyoruz paspas vs ince halılarda her gün silkelenebilir her gün evini temizleen bir insanın halılarındaki toz da bir cami kirletecek kadar da olmaz zaten ama alışkanlık zaten emin olun dışarıdaki araba egzozlarinin dumanı bizim bir hali yada çarşaf silkelememizden daha fazla toz ve pislik barındırır kimsenin cami bir hali silkelemeyle batmazEe carşaflar silkelenmeden aylarca yıllarca yıkanırsa tabi dolar içi bunuda kimse sevmez. Hergün silkelersen 3 5 kıl ucar gider birikmez makinada. Amma abartıyorsunuz valla titiz ayagına yatıp evin içinde nevresim paspas silkeliyenlerşde ilk defa görüyorum. Sonra dersiniz eskiler ne güzel birbirine saygılılarmıl komşuluk varmış. Öncede herkez silkelerdi kimse birşy demezdi sizlerin sayesinde bitti gitti hepsi. Bizim mahalle 40 yıldır herkes aynı insanlar birkez silkeleme yüzünden kavga cıkmamıştır çünkü bizde komşulul ölmedi sizin gibileride mahalleye kiracı diye bile sokmuyoruz. Komsu nedir bilmıyorlar çünkü
Aynen vala ayrıca halı silkelemek de gayet normal bir durum ben her gün evi süpürüp silerim haftada 1 yada 2 kez de büyük halıları silkelerim biz de herhalde aşağıya çöp çamur silkelemiyoruz paspas vs ince halılarda her gün silkelenebilir her gün evini temizleen bir insanın halılarındaki toz da bir cami kirletecek kadar da olmaz zaten ama alışkanlık zaten emin olun dışarıdaki araba egzozlarinin dumanı bizim bir hali yada çarşaf silkelememizden daha fazla toz ve pislik barındırır kimsenin cami bir hali silkelemeyle batmaz
Bazılarınız çırpma adetini medeniyetsiz buluyor ama kullandığı kelime ve cümlelerle kendi medeniyetsizligini belli ediyor zaten yok orangutan mi besliyorsunuz evde yok bilmem kimse sizin gece eşinizle yaptığı pisliklerin tozunu çekmek zorunda değil!!!
Canım tek kişi silkeleyemez zaten anca iki kişi silkeleyebilir kimine her gün süpürmek zor gelir kimine her gün silmek bu benim alışkanlığımHepsini herşeyi geçtim de o koca halıları nasıl silkeliyorsunuz yahu, benim üst komşum da haftada bir 6 m2 halıları tepemden sallayıp duruyor, bir gün halıyla beraber yere çakılacak diye korkuyorum.
Canım tek kişi silkeleyemez zaten anca iki kişi silkeleyebilir kimine her gün süpürmek zor gelir kimine her gün silmek bu benim alışkanlığım
Şaka mısıniz ya zaten toz kıl silkeleyene kadar uçup gidiyo heralde aşağıya yapışıp kalmıyor komsuda aa canım bu senle eşinin kılı sanırım bizim cama düşmüşte gelip demiyorBiz de onu diyoruz ablacım zaten, nevresimi silkeleyen siz olduğunuza göre alt komşularınız çekiyor eşinizle yaptığınız pisliğin tozunu. Beni de kötü kötü konuşturdun iyi mi
Olabilir herkes aynı kiloda ve kuvvette değilYoo benim üst komşum 50 55 yaşında tek başına silkeliyor
Aynen vala ayrıca halı silkelemek de gayet normal bir durum ben her gün evi süpürüp silerim haftada 1 yada 2 kez de büyük halıları silkelerim biz de herhalde aşağıya çöp çamur silkelemiyoruz paspas vs ince halılarda her gün silkelenebilir her gün evini temizleen bir insanın halılarındaki toz da bir cami kirletecek kadar da olmaz zaten ama alışkanlık zaten emin olun dışarıdaki araba egzozlarinin dumanı bizim bir hali yada çarşaf silkelememizden daha fazla toz ve pislik barındırır kimsenin cami bir hali silkelemeyle batmaz
Şaka mısıniz ya zaten toz kıl silkeleyene kadar uçup gidiyo heralde aşağıya yapışıp kalmıyor komsuda aa canım bu senle eşinin kılı sanırım bizim cama düşmüşte gelip demiyor
Demek ki sizin binada yasak hiç mi kimseden görmediniz bence siz anlamiyorsunuz sürekli silkelerim ilk defa bende yasak olduğunu buradan öğreniyorumBiz mi anlatamıyoruz siz mi anlamıyorsunuz
Yasak diyoruz hanimefendi ,yasak.
Hayatinizda hic yasak diye bir kelime duydunuz mu, anlamini biliyor musunuz ?
İyi okursan anlarsın.Iyi de biz çarşafı yorganı silkelemeyenlere niye salladın millet sizin eşinizle yaptığınızı niye çeksin diye
Sen silkeliyorsun.
İyi okursan anlarsın.
Saol canım iyi olur sanada iyi derslerİlkokula baştan mı başlasam ne yapsam, belki o zaman anlarım ancak.
Neyse size iyi silkelemeler canım.
Demek ki sizin binada yasak hiç mi kimseden görmediniz bence siz anlamiyorsunuz sürekli silkelerim ilk defa bende yasak olduğunu buradan öğreniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?