komsu derdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
En sonunda siz de onu çırpmışsınız desenize

Sürekli onu bunu çırpan apartman kurallarından bihaber tüm herkesin sonu böyle çırpılmak olur umarım

Konu sahibi kadın sizden şikayet etmekte sonuna kadar haklı. Sizin evin pisliğini çekmek zorunda değil. Kimsenin tepesinden haftada bir gün bile bir şey çırpamazsınız. Hele sigara meselesi tam cinnetlik. Hala üste çıkmaya çalışıyorsunuz. Pes.

Tatlım 3 5 kıl senin camından içerşmi giriyor. Ne bu sinir Allah aşkına sizin gibi insanlar yüzünden millet kendi evinde oturamıyor. Kadın 10 defa süpürge açsa ay buda kac defa tepemde süpürüyor zart zart bıktım dersin camdan silkelese sanki tomar tomar kıl evinize doluyor abartmayın bu kadar anneleriniz hiç birşey silkelemiyormu gelip burda afra tafra yapmadık. Bi nevresim bi havlu öldürmez sizi sokakta hiç mi kıl saç ucuşmuyor üstünüze

Ee carşaflar silkelenmeden aylarca yıllarca yıkanırsa tabi dolar içi bunuda kimse sevmez. Hergün silkelersen 3 5 kıl ucar gider birikmez makinada. Amma abartıyorsunuz valla titiz ayagına yatıp evin içinde nevresim paspas silkeliyenlerşde ilk defa görüyorum. Sonra dersiniz eskiler ne güzel birbirine saygılılarmıl komşuluk varmış. Öncede herkez silkelerdi kimse birşy demezdi sizlerin sayesinde bitti gitti hepsi. Bizim mahalle 40 yıldır herkes aynı insanlar birkez silkeleme yüzünden kavga cıkmamıştır çünkü bizde komşulul ölmedi sizin gibileride mahalleye kiracı diye bile sokmuyoruz. Komsu nedir bilmıyorlar çünkü

Aynen vala ayrıca halı silkelemek de gayet normal bir durum ben her gün evi süpürüp silerim haftada 1 yada 2 kez de büyük halıları silkelerim biz de herhalde aşağıya çöp çamur silkelemiyoruz paspas vs ince halılarda her gün silkelenebilir her gün evini temizleen bir insanın halılarındaki toz da bir cami kirletecek kadar da olmaz zaten ama alışkanlık zaten emin olun dışarıdaki araba egzozlarinin dumanı bizim bir hali yada çarşaf silkelememizden daha fazla toz ve pislik barındırır kimsenin cami bir hali silkelemeyle batmaz

Bazılarınız çırpma adetini medeniyetsiz buluyor ama kullandığı kelime ve cümlelerle kendi medeniyetsizligini belli ediyor zaten yok orangutan mi besliyorsunuz evde yok bilmem kimse sizin gece eşinizle yaptığı pisliklerin tozunu çekmek zorunda değil!!!

Hepsini herşeyi geçtim de o koca halıları nasıl silkeliyorsunuz yahu, benim üst komşum da haftada bir 6 m2 halıları tepemden sallayıp duruyor, bir gün halıyla beraber yere çakılacak diye korkuyorum.

Biz de onu diyoruz ablacım zaten, nevresimi silkeleyen siz olduğunuza göre alt komşularınız çekiyor eşinizle yaptığınız pisliğin tozunu. Beni de kötü kötü konuşturdun iyi mi

Hepsini herşeyi geçtim de o koca halıları nasıl silkeliyorsunuz yahu, benim üst komşum da haftada bir 6 m2 halıları tepemden sallayıp duruyor, bir gün halıyla beraber yere çakılacak diye korkuyorum.
Canım tek kişi silkeleyemez zaten anca iki kişi silkeleyebilir kimine her gün süpürmek zor gelir kimine her gün silmek bu benim alışkanlığım

Biz de onu diyoruz ablacım zaten, nevresimi silkeleyen siz olduğunuza göre alt komşularınız çekiyor eşinizle yaptığınız pisliğin tozunu. Beni de kötü kötü konuşturdun iyi mi
Şaka mısıniz ya zaten toz kıl silkeleyene kadar uçup gidiyo heralde aşağıya yapışıp kalmıyor komsuda aa canım bu senle eşinin kılı sanırım bizim cama düşmüşte gelip demiyor

Biz mi anlatamıyoruz siz mi anlamıyorsunuz

Yasak diyoruz hanimefendi ,yasak.

Hayatinizda hic yasak diye bir kelime duydunuz mu, anlamini biliyor musunuz ?

Anlamaz bunlar valla bende 2 ayda bir halıları yıkamaya gonderırım ve haftada bır balkona asarım ki kokmasınlar dıye ama halı asıncada güneşleri kapanır :) O kadar güzel bi mahallemiz var ki durumu olmayanlar kapının önunde yıkar halısını cama balkona asar şakır şakır su akar ama bır allahın kulu birşey demez ben bu mahallede dogdum buyudum evlendim. Azcık basım dönce camdan bagırırım bütğn herkez koşar yardıma . Çocugum uyurken ekmek almaya mahallenın cocuklarını gönderirim. Mevlut olucagı zaman mahalleli yardıma gelir temizliğe akrabalarımdan önce. Sebze almaya param cıkışmasa komşum alır bırer poşet. Allaha şükür komşuluk bitmedi bizim buralarda gece 3 lere kadar otururuz çay çekirdek kım ne getirirse ve burası esenlerde göçmen dolu mahalle bizde göçmeniz komşuluk nedir kaybetmedikk.Onlar evlerınde düşse bayılsa saatler sonra bulunurlar neden çünkü üst komşusu birşey silkeler alt komsusu süpürge acar yan komşusu gece bulaşık yıkar çünkü bunlar dünyanın sonuu

Şaka mısıniz ya zaten toz kıl silkeleyene kadar uçup gidiyo heralde aşağıya yapışıp kalmıyor komsuda aa canım bu senle eşinin kılı sanırım bizim cama düşmüşte gelip demiyor

Iyi de biz çarşafı yorganı silkelemeyenlere niye salladın millet sizin eşinizle yaptığınızı niye çeksin diye
Sen silkeliyorsun.

Biz mi anlatamıyoruz siz mi anlamıyorsunuz

Yasak diyoruz hanimefendi ,yasak.

Hayatinizda hic yasak diye bir kelime duydunuz mu, anlamini biliyor musunuz ?
Demek ki sizin binada yasak hiç mi kimseden görmediniz bence siz anlamiyorsunuz sürekli silkelerim ilk defa bende yasak olduğunu buradan öğreniyorum

Demek ki sizin binada yasak hiç mi kimseden görmediniz bence siz anlamiyorsunuz sürekli silkelerim ilk defa bende yasak olduğunu buradan öğreniyorum

Kanunen yasak ,

Bu yasak size /bana/ayseye/fatmaya göre degismez.

Bilmemek degil ögrenmemek ayıpmış, öğrendiğinize göre pisliğinizi komşularınızın üzerine silkelemekten vazgeçin artık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…