ben genelde eve girerken, evin kokusuna dikkat ederim...ev dağınık değilse, genelde iyi görünür...tuvalet banyo temiz olmalı, toz alınmalı...lor kurabiyesi hafif olur, yada sütlaç serin serin iyi gider...Binadan bitane komsum yarın ilk defa evime gelicek pek tanımıyorum kendisini ama eltisi kaynanası aynı dairede oturuyorlar biraz dedikoducular. Bana gelen kadın 25 yasında 2 cocucu var pek tanımıyorum binadan kaynanası eltisi binadan pek kimseyle muhatap olmazlar diğer eltisi tepemde oturuyor her allahın günü tepeden pislik sirkeler kavgalıyız onla. Ona nispeten mi geliyom dedi bilemiyorum. Şimdi benim evimin temizliği orta derece ne pis ne de asırı temiz dikkat etmediğim yerler olabilir mesela sizler misafirliğe gittiğiniz zaman nelere dikkat edersiniz bende ona göre dikkat edeyim binada laf cıkmasın. Birde çayın yanına hafif atıştırmalık görseli güzel seyler yapmak istiyorum
Ya halılalarım cok kirli kaldırdım hepsini halıcıya vermek için mutfagın halısına temiz halı örtüsü serebilirim. Oturma odamın halısı temizTuvalet çok önemli mutfak tezgahı halı lekeli olmamalı ve iyi havalandırılmış ev olmalı kısır kek börek ve ekler alıp koyabilirsiniz
Harbiden miben direkt halıyı kaldırıp altına bakıyorum
Ne görmeyi umuyorsun yada ummuyorsun:)ben direkt halıyı kaldırıp altına bakıyorum
İlk defa gelicek canm gelme diyemizdim samimi bi şekilde söyledi geliyimmi diye kıramadım. Bana göre yapıyorum ama insanız canm herkesin dikkat ettiği seyler cok farklı temizim ama cok hassas degilimdir1-Neden kabul ettiniz?
2-Başkaları için temizlik rutininizi neden değiştiresiniz ki. Eminim elinizden geleni yapıyorsunuzdur.
Harbiden mi
Ay korktum valla bian ben hiç dikkat etmediğinden karsımdaki insanları da öyle sanıyorum. Ama eden vardır illaki ben komple yerleri elimle siliyim garanti olsunyok yahu..
wc temiz olduğu sürece sıkıntı yok.
sohbet muhabbet güler yüz yeter
Evet canm kesinlikle olması gerekenEvi bir güzel supurun sonra kokulu güzel bir yüzey temizleyici ilede silin güzel koksun ev
Tozlar alinsin,aynalar falan çoksa el izi olmamasina dikkat edin,tuvalet temizliği yıkayın ve kurulayin wc yi temizik yapmış gibi gozukmesin
Mutfak dolaplarinin yüzünden de bı iz birakmayan bezle geçin
Mutfak tezgahiniz temiz ve düzenli olsun kalabalık gozukmesin
Komşumuz gelmeden de çay bardakları ve sekerliginizi tepsiye hazirlayin,ikramliklarinizi o geldikten sonra tabaklara koyarsiniz yada önden bı kahveyle baslayabilirsiniz.
Cikardiginiz bulaşıkları da yıkamak yada makineye yerleştirmek falan isterse de elini degdirmeyin
Umarım yardımcı olmuştur
Konu sahibine inme inmese bariben direkt halıyı kaldırıp altına bakıyorum
Ne görmeyi umuyorsun yada ummuyorsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?