Komsu geliyor temizlik

2 çocuğu varsa mutlaka banyo wc lavobaya sık sık gidilir orayı iyi temizleyin salonda toz alın mutlaka mutfakta dağınık olmadıktan sonra derli toplu görünür kendinizi eksik hissederseniz bende biraz saldım bu aralar çok sıcak canım hiç bi iş yapmak istemiyo falan dersiniz herkeste şuan aynı dert olduğu için hoş karşılar diye düşünüyorum asıl olan tabiki gittiğimiz evde ortalığa değil ev sahibinin gözlerine bakarak konuşmaktır

ay daha ne yapacan temizdir zaten senin evin..
Temizim fakat cok dargınım. Tabi misafir geleceği zaman esser kalmıyor ama, mesela halıöa bisey döküldü ben hemen kalkıp keyfimden ödün vermem yarın silerim, aksam yemek yedik sofrayı toplamayı gözüm kesmiyor 2 saat sonra toplar temizlerim. Camları silicem yoruldum diyelim birazını diğer güne bırakırım. Gardolabmı düzenli olarak her 10 güne komple boşaltır tekrar katlarım çünkü katladıgıö gibi kalmıyor. Böyle hersryi ertelerim ama her hafta mutfak dolabı siler toz alır 2 güne evleri sipür sil. Tuvaleti fayanslarına varana kadar fırcalarım. Gel gelelimki aldıgımı yerime koyamam

Birinin evine gittiğim zaman özellikle temiz mi pis mi diye bakmam.

Ama wc ye gittiğimde temiz olmalı, mümkünse çamaşır suyu kokmalı :) ve mutfak pisse asla birşey yiyemem.

Bu iki yeri temiz tutmaya çalış.

banyo mutfak temız yerler supurulmus toz alınmıs balkon temız olursa cayın yanına bır kek borek kısır olursa kımse bır kusur bulamaz heralde

Bencede 3 çeşit yeterli, hiç kasmayin kendinizi, dediğim gibi temizlikten yana bir sıkıntı çıkmaz, siz güler yüzlü, hoş sohbet olun yeterli

Ben böyle birini evime kabul etmezdim. Kimsenin de evine bakmam temizlik vs anlamında. İnsanlara haddinden fazla değer vermeyin.Annemde böyle kendini yorup duruyor boşuna.
Valla az önce kv aradı bizim Evliliğinize aracı olan kankisi gelmiş. Beni ona iyi çekiştirir. Bende gelemem işim var dedim ısrar etti. Şimdi bak gördünmü çagırdım gelmedi diye beni kötü gösterecek. Suan konudan alakasız ama kendimi kötü hissediyorum acaba o aracı yarın bir gün laf edermi kötümü gözüktüm diye. Ananın hesap böylede takıntılıyım

Evine gittigim insanin temizligine bakmam insanlik hali bazen canimiz ister heryeri piril piril yapariz bazen canimiz istemez yada zamanimiz olmaz orta derecede temiz oluruz ortada kirli kiyafet kirinti olmadigi surece ince detaya girmem benimde evime gelen kisi eger caktirmadan bakiniyosa bida gitmem yada cegirmam.Atistirmalik olarakta makarna salatasi sigara boregi bide tatli yapin hafif mesela trilece tam yaz tatlisi cok hafif

O bunu dedimi diğeri laf eder mi diye kafanıza takarsanız sağlığınızdan olursunuz üzüntüden stresten bu kadar herşey kafaya takılmaz biraz oluruna bırakın.

Misafirliğe gittiğim evin hiçbir şeyine bakmam. Sonuçta benim yaşam alanim değil. Herkesin bir yaşam rutini var. Sadece tuvalete gidersem klozetin vs pis olmamasi, el kurulamak için ekstra bir misafir havlusu olması, bir de ikram edilen birşey varsa çatal bıçağın temiz olması beni memnun eder :) düz insanım ben

ben temizlik kolu başkanı gibi dolaşıyorum gittiğim evlerde hatta hızımı alamayıp tırnak kontrolü yapıyorum, saçlar uzunsa tren yolu falan yapıyorum

hönk o da neymiş artık pes

O bunu dedimi diğeri laf eder mi diye kafanıza takarsanız sağlığınızdan olursunuz üzüntüden stresten bu kadar herşey kafaya takılmaz biraz oluruna bırakın.
Dışarıdan herkes ya NEKADAR rahat insan, bunun ne derdi olurki diye düşünüyor, Allaha sükür büyük bir derdim yok ama en basitinden misafir geleceği zaman bile heyecandan uyuyamıyorum

Banyo tertemiz olmalı. Havlu yeni konulmuş olmalı.

Koltuk kırlentleri yerinde olmali.

Mutfak tezgahı temiz olmalı.

Çay bardakları da mümkünse lekesiz olmali.

Geri kalan kısım geleni ilgilendirmiyor.

hönk o da neymiş artık pes
Pogca
Kurabiye tarifini verirmisin canm

member: 458862"]
kurabiye ve poğaça tarifini alabilir miyiz?
[/QUOTE]
Kurabiye tarifini verirmisin canm
125 gram yumuşamış margarin.
Yarim yemek kaşığı yogurt
1 su bardağı tozseker
Yarim su bardagi siviyag
1 yemek kaşığı rendelenmiş limon yada portakal kabuğu
1 adet yumurta
1 çay kasigi karbonat (1 çay kaşığı limon suyu)
3,5 su bardağı un
Butun malzemeler karistitip en son un koyup yuvarlak beze yapip 170 derecede uzeri kizarinca çıkarıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…