Temizim fakat cok dargınım. Tabi misafir geleceği zaman esser kalmıyor ama, mesela halıöa bisey döküldü ben hemen kalkıp keyfimden ödün vermem yarın silerim, aksam yemek yedik sofrayı toplamayı gözüm kesmiyor 2 saat sonra toplar temizlerim. Camları silicem yoruldum diyelim birazını diğer güne bırakırım. Gardolabmı düzenli olarak her 10 güne komple boşaltır tekrar katlarım çünkü katladıgıö gibi kalmıyor. Böyle hersryi ertelerim ama her hafta mutfak dolabı siler toz alır 2 güne evleri sipür sil. Tuvaleti fayanslarına varana kadar fırcalarım. Gel gelelimki aldıgımı yerime koyamamay daha ne yapacan temizdir zaten senin evin..
Aynen.Evinizin durumunu dedikodu malzemesi yapma ihtimali olan insanları evinize almayınız...
Her türlü tatlıyı yaparım en sevdiğim tatlı da trelicedir ama Malesef onu bir türlü tutturamam. Niyeyse her misafir geleceği zaman en az 4 cesit yaparım ama anam aglar güzel olcakmı begenilermi, vee en cok dikkat ettiğim sey her misafir gelmeden önce yaptığım seyleri yetisitirr dezgahın üstünü hiç bişey yapılmamış gibi temiz bırakmaya calısırım eger bu sekilde olmazsa moralim bozuluyor misafire kötü enerji veriyorum o yüzden en fazla 3 cesit, kısır börek tatlı yapabilirm
Valla az önce kv aradı bizim Evliliğinize aracı olan kankisi gelmiş. Beni ona iyi çekiştirir. Bende gelemem işim var dedim ısrar etti. Şimdi bak gördünmü çagırdım gelmedi diye beni kötü gösterecek. Suan konudan alakasız ama kendimi kötü hissediyorum acaba o aracı yarın bir gün laf edermi kötümü gözüktüm diye. Ananın hesap böylede takıntılıyımBen böyle birini evime kabul etmezdim. Kimsenin de evine bakmam temizlik vs anlamında. İnsanlara haddinden fazla değer vermeyin.Annemde böyle kendini yorup duruyor boşuna.
O bunu dedimi diğeri laf eder mi diye kafanıza takarsanız sağlığınızdan olursunuz üzüntüden stresten bu kadar herşey kafaya takılmaz biraz oluruna bırakın.Valla az önce kv aradı bizim Evliliğinize aracı olan kankisi gelmiş. Beni ona iyi çekiştirir. Bende gelemem işim var dedim ısrar etti. Şimdi bak gördünmü çagırdım gelmedi diye beni kötü gösterecek. Suan konudan alakasız ama kendimi kötü hissediyorum acaba o aracı yarın bir gün laf edermi kötümü gözüktüm diye. Ananın hesap böylede takıntılıyım
kurabiye ve poğaça tarifini alabilir miyiz?Ben de misafirliğe gittiğimde ortalikta sac killarına dikkat ederim en sevmedigim sey iğrenç olur.Nefis kurabiye ve pogca tarifim var verebilirim isterseniz
hönk o da neymiş artık pespislikleri halının altına mı süpürmüş ne etmiş:))
ya şaka bir yana hayatımda sadece bir kere pislikten rahatsız oldum. illa ki çocuklu ev bal dök yala olmuyor. ama masada oturmuş kahve içerken ayağım bir zahmet masanın altına atılmış bezden bok olmasın beklentim var yani onu da inkar edemem....
Dışarıdan herkes ya NEKADAR rahat insan, bunun ne derdi olurki diye düşünüyor, Allaha sükür büyük bir derdim yok ama en basitinden misafir geleceği zaman bile heyecandan uyuyamıyorumO bunu dedimi diğeri laf eder mi diye kafanıza takarsanız sağlığınızdan olursunuz üzüntüden stresten bu kadar herşey kafaya takılmaz biraz oluruna bırakın.
Kurabiye tarifini verirmisin canmkurabiye ve poğaça tarifini alabilir miyiz?
Pogcahönk o da neymiş artık pes
Kurabiye tarifini verirmisin canm
125 gram yumuşamış margarin.Kurabiye tarifini verirmisin canm
Düşman başınaben temizlik kolu başkanı gibi dolaşıyorum gittiğim evlerde hatta hızımı alamayıp tırnak kontrolü yapıyorum, saçlar uzunsa tren yolu falan yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?