Komşu gibi olmaz olsun

wonderwoman97

istikrarlı uyumsuz
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2016
681
1.372
33
evlerden ırak bir üst komşumuz var.şu saat oldu hala bağıra bağıra konuşuyorlar cam kapıları açık.biz kapatıyoruz mecburen.nasıl yürüyorlarsa artık yakında yerden aşağı inecekler.cam kenarına kuş pisliyor diye beşinci kattan aşağı cam yıkuyorlar diye kavga ettik.dört senede binlerce kez üstelik.en son kavgamızda edepli konuşmama rağmen bana köpek şerefsiz falan deyip kapıyı başıma yıkmakla tehdit etti.kendisiyle insanca konuştuk olmadı,kavga ettik olmadı,ev sahibini aradık olmadı.(ev sahibiyle akraba)
o kadar çirkef insanlar ki uyarıdan anlamıyorlar.kendi evimde huzurum yok.bu kadar rahatsızsanız taşının siz kiracısınız biz ev sahibi diyorlar.taşınmak isterdik ama bu kadar ucuza ev bulamıyoruz. o kadar taktım ki kafaya artık deliricem sinirden.saat 23.00'da uyuyup 7'de kalkmam gerek uyuyamadığım için geç saatte kalkıyorum tüm günüm mahvoluyor.Napacağımı bilmiyorum artık.İçimi dökmek istedim.

insan sandalyeyi şu saatte sürte sürte çeker mi?ar eder utanır ya bu saatte yere sürte sürte sandalye çekip itiyorlar.

Canim ev sahibiyle akrabalarmis bide tasinma imkaniniz yokmu helede komsu hakki cok günah bidaha hakaret edersw köpek serefsiz diye polis cagir hic ses icin saat sinirlandirmasi felan yokmu ceza alabilcegi? burda 8 den sonra ses yapmak yasak tabiki cocuk baska

Kuş pisligi yıkama kısmı dahil aynı bizim üst kat.. hakaret olmadı biz de ama tartıştık.. yönetici ye ev sahibine hatta ailelerine bile şikayet ettim ancak duruldular.. sizin ipler kopmuş artık.. Bu saatten sonra dikkat edeceklerini sanmam.. kiracı da değiller.. kaçın kurtulun derim.. kiracı olsam çoktan gitmiştim ben..

Merhaba insanlığından nasip almadığı için saat kaç altta birisi mi yaşıyor düşünecek kapasitesi yok büyük ihtimal allah sabır versin

küçük çocukları yok,seslerinden rahatsız olan varsa bile ses etmiyorlar çünkü ailecek çok çirkef insanlar.bu fiyata başka ev bulamadık,ev sahibini arayınca deliriyor kadın inadına daha da çirkinleşir diye korkuyorum.

Eşşek kadar olmuş adamlara, toplu nasıl yaşanılır öğretmek zorunda kalmak ne acı

Bunun mahalleye müzik yayını yapanları var.

Arkadaş madem yoğun müzik sesi istiyorsun, kulaklığı tak yani.

"Beyefendi saat 2, sesi kısar mısınız?" deyince suratınıza bakıp sırıtan ve sesini gözünüze baka baka daha çok açan var

Ay asabım bozuldu

En güzeli polis, ben hep böyle dize getirdim

Merhaba insanlığından nasip almadığı için saat kaç altta birisi mi yaşıyor düşünecek kapasitesi yok büyük ihtimal allah sabır versin
merhabalar,ilk taşındığımızda kendi televizyonumuzun sesi kısıkken bile onların tv sesiyle diziyi izleyebiliyordum,ki yaşlı da değiller yani 45-50 arası yaşları.o kadar mutsuzum ki bu komşu yüzünden.çok teşekkür ederim amin

ya daha önce karşı apartmanda kavga var diğer çağırdık bakıp gittiler sadece,bu insanlar polis çağırdık diye daha da arsızlaşırlar diye korkuyorum.çünkü gerçekten anlaşılır gibi değiller..çamaşırın üstüne halı çırpıyor neden yapıyorsunuz deyince çamaşırınız çok duruyor diyor iyi de halı çırpmak yasak

Canim benim aileminde alt komsusuyla cok sorunu oldu bigün hic bisi yokken indim asagi kapisini caldim baya sasirdi isde konusdum rahatsiz oldugumuz seyleri anlattim.medeni bi sekilde ortada ne tartisma vardi ne bisi birazda utandi hatta eski tavirlarindan dolayi acaba böyle bisi yapsan enayilikmi olur ben hep olaylara yumusak yaklasmaya calisirim eger tabi hala cirkeflesirse ozaman ugrasmassib

Belki de kavga önemsiz bir şeydir ondan gitmişlerdir.

Bu komşuluk meseleleri 2016da çok ciddiye alınıyor ben size söyleyeyim.

Benim büyükannemle büyükbabamın yan bahçeyle bir ağaç meseleleri vardı, adamlar gelip ağacı falan kestiler yani

Ona bile bakıyorlar.

Ben ne zaman arasam hep de yüksek sesle konuştum, anında dize geldiler.

Polisin gelmesine gerek kalmadı yani, telefondayken tırsıyorlar

Dayılanmalarına bakma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…