- 5 Ekim 2016
- 681
- 1.372
- 33
- Konu Sahibi wonderwoman97
-
küçük çocukları yok,seslerinden rahatsız olan varsa bile ses etmiyorlar çünkü ailecek çok çirkef insanlar.bu fiyata başka ev bulamadık,ev sahibini arayınca deliriyor kadın inadına daha da çirkinleşir diye korkuyorum.Canim ev sahibiyle akrabalarmis bide tasinma imkaniniz yokmu helede komsu hakki cok günah bidaha hakaret edersw köpek serefsiz diye polis cagir hic ses icin saat sinirlandirmasi felan yokmu ceza alabilcegi? burda 8 den sonra ses yapmak yasak tabiki cocuk baska
onların üst katına da gidiyormuş sesi ama maalesef bizden başka ses çıkaran yok.Inadınıza daha çok yaparlar...şikayetçi olan başkalarıda varsa imza toplayın.
pamuk tıkayıp kafama yastık basıyorum hala geliyor sesleri.kafayı da taktığım için daha da gelecek herhaldeVileda saplariyla tavanda trampet cal.
Yarin da eczaneden bi kulak tikaci al.
merhabalar,ilk taşındığımızda kendi televizyonumuzun sesi kısıkken bile onların tv sesiyle diziyi izleyebiliyordum,ki yaşlı da değiller yani 45-50 arası yaşları.o kadar mutsuzum ki bu komşu yüzünden.çok teşekkür ederim aminMerhaba insanlığından nasip almadığı için saat kaç altta birisi mi yaşıyor düşünecek kapasitesi yok büyük ihtimal allah sabır versin
ya daha önce karşı apartmanda kavga var diğer çağırdık bakıp gittiler sadece,bu insanlar polis çağırdık diye daha da arsızlaşırlar diye korkuyorum.çünkü gerçekten anlaşılır gibi değiller..çamaşırın üstüne halı çırpıyor neden yapıyorsunuz deyince çamaşırınız çok duruyor diyor iyi de halı çırpmak yasakEşşek kadar olmuş adamlara, toplu nasıl yaşanılır öğretmek zorunda kalmak ne acı
Bunun mahalleye müzik yayını yapanları var.
Arkadaş madem yoğun müzik sesi istiyorsun, kulaklığı tak yani.
"Beyefendi saat 2, sesi kısar mısınız?" deyince suratınıza bakıp sırıtan ve sesini gözünüze baka baka daha çok açan var
Ay asabım bozuldu
En güzeli polis, ben hep böyle dize getirdim
Sinir oldukca dinlersin,duyarsin.Ses gelmeyen bi odan yok mu orda uyusan ?pamuk tıkayıp kafama yastık basıyorum hala geliyor sesleri.kafayı da taktığım için daha da gelecek herhalde
o kadar isterim ki taşınmak ama şu an maddi durumlar el vermiyor.güzel bir ev neredeyse 800 tl bu şehirde eve giren para miktarı 1750 olunca idare edemiyoruzMaalesef ucuz Eti'n yahnisi bol olur misali, biraz daha nezih bir binaya taşının
yok maalesef zımzım her yerdeler....Sinir oldukca dinlersin,duyarsin.Ses gelmeyen bi odan yok mu orda uyusan ?
Canim benim aileminde alt komsusuyla cok sorunu oldu bigün hic bisi yokken indim asagi kapisini caldim baya sasirdi isde konusdum rahatsiz oldugumuz seyleri anlattim.medeni bi sekilde ortada ne tartisma vardi ne bisi birazda utandi hatta eski tavirlarindan dolayi acaba böyle bisi yapsan enayilikmi olur ben hep olaylara yumusak yaklasmaya calisirim eger tabi hala cirkeflesirse ozaman ugrasmassibküçük çocukları yok,seslerinden rahatsız olan varsa bile ses etmiyorlar çünkü ailecek çok çirkef insanlar.bu fiyata başka ev bulamadık,ev sahibini arayınca deliriyor kadın inadına daha da çirkinleşir diye korkuyorum.
ya daha önce karşı apartmanda kavga var diğer çağırdık bakıp gittiler sadece,bu insanlar polis çağırdık diye daha da arsızlaşırlar diye korkuyorum.çünkü gerçekten anlaşılır gibi değiller..çamaşırın üstüne halı çırpıyor neden yapıyorsunuz deyince çamaşırınız çok duruyor diyor iyi de halı çırpmak yasak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?