Komşu gibi olmaz olsun

taşınmayı geçen sene çok istedim aylarca ev aradım ama bütçeye göre ev yok beğendiğimiz evlerde son iki üç senedir artan kiralardan dolayı uçmuş durumda.mecburen susuyoruz yoksa çekip gideriz ev de iyi değil zaten eski bina.mecbur tahammül ediyoruz.çocuk sesi olsa yine tolere edilir ama kocaman insanlar yani bilgisayarda görüntülü chat yapıyorlar konuştukları insanın sesi bize geliyor o kadar gürültülüler ki.eskiye göre düzeldiler ama bazı şeyleri değiştiremedik

zabitayi mi arasaniz?
ne terbiyesizler ya
benim ustte de kucuk cocuk var o cok ses tapiyir ama idare ediyorum cocuk oldugundan ama buyukler dikkat etmelli

zabitayi mi arasaniz?
ne terbiyesizler ya
benim ustte de kucuk cocuk var o cok ses tapiyir ama idare ediyorum cocuk oldugundan ama buyukler dikkat etmelli
ya sormayın napsak bilemiyoruz konuşunca kavgaya çevirip hakaret ediyor konuşmasak çekilecek dert değil.desibel sınırı sorunu olur herhalde müzik sesi yok ama insan sesi var sadece tam bilmiyorum ama prosedürü

Ev zor bulunuyor iste bizde tasinmak istiyoruz uygun ev bulamiyoruz maalesef. Ne denirki demekki komsularin görgüsüzler halden anlamayan tipler insan biraz uysal olur ya. Ben nezaman türkiyeye gitsem uyku düzenim bozuluyor hangi sehirde kaldiysam bugüne kadar geceleri hep ses ses ses ses ve gene ses. Polis bu durumlarda nasil davranir nasil hareket eder bilmiyorum ama cagirmakta belki bir fayda olur.

ev bulunsa bile taşınmak çok zor emlakçı komisyonu nakliyat firması falan derken zaten çok pahalıya geliyor...şartlar zor maalesef.
sözüm meclisten dışarı türk halkı apartmanda yaşamanın şartlarını öğrenemedi henüz bence kapıda ayakkabı bırakanı bir dert,asansörde sabah sigarası yakan bir dert,halı silkeleyen bir dert...

Ay ben sonunda buldum ev apartman işkence resmen müstakil Bahçeli eve taşındım 1 hafta önce apartmanda yaşamak iskenceymis resmen ki bizim apartman sessiz sakindi Allah kurtarsin ne diyeyim

Ay ben sonunda buldum ev apartman işkence resmen müstakil Bahçeli eve taşındım 1 hafta önce apartmanda yaşamak iskenceymis resmen ki bizim apartman sessiz sakindi Allah kurtarsin ne diyeyim
keşke önümüze güzel uygun bir yer çıksa da biz de taşınsak o kadar istiyorum ki...insanın kendi evinde huzuru olmaz mı yok vallahi yok kavga çıkacak mı gürültü olacak mı diye düşünüyorum sürekli.güle güle oturun valla bahçeli ev tadından yenmezdi şimdi..

Valla süper oldu çocuklarım bahçeye çıkıyorlar hava alıyorlar 2 sene kontrat yaptık ev sahibiyle hemde 350 tl 2 yıl aynı fiyat 700 tl duruyordum dairede müstakil Ev çok iyi hem Yeni sayılır 10 yıllık daha tanıdık vasıtasıyla bulduk.

güle güle oturun keşke bizim de öyle hayırlı tanıdıklarımız olsa ama nerde bizde o şans

Evet haklisiniz ama sadece türkiyede degil buradada var öyle insanlar burada okuduklarim ve türkiyede gördüklerim kadar asiri olmasa da. InsAllah gönlünüze göre bir cözüm bulusurunuz hatda en iyisi yeni uygun bir ev

Ayy polisi ara, deli falanlar mi acaba? Bu saatte gurultu mu yapilir? Cam yikamak da ayri bir dengesizlik, sanki kendilerini zemin katta goruyorlar herhalde

ya yeni bi kanun çıkmış bi desibel sınırını geçiyoda polis çağırabiliyormuşsun, saat gece 10 geçtiyse, 102 lira mı ne cezası varmış, malesef bazı saygısız komşular insanı polis çağıracak raddeye getiriyor
mesela saat 10 dan sonra süpürge, çamaşır makinesi, koşu bandı gibi gürültülü aletler kullanmakta yasakmış artık ama bizim ülkede bunu kim ne kadar sallar bilemiyorum

En ust katta oturuyorum, en korktugum sey alttaki komsulara rahatsizlik vermek cunku kendim daha once cok cektim, hali silkelemelerinden, gurultulerinden, tv, cocuk seslerinden.
Maalesef, saygisiz olana insan olmayana biz ogretemiyoruz insanligi

o kadar iyi anlıyorumki bizde durum daha trajik iki ateş hattındayım altlı üstlü dehşet komşularım var.Allaha havale ettim sinir hastası yaptılar beni.daha dün gece çocuğuna gecenin 12 sinde cinnet geçirmişcesine bağırtısına yataktan fırladım kalbim ağzımda atıyordu sanki yeni dalmıştım uykuya şu an bile ağlamaklıyım.çocuğa değil haa kendime üzülüyorum yazık bana gerçekten.

apartmanda yaşama kurallarını bilmeyen bu konuda evriminin en alt kademesinde olan insanlar keşke müstakil evlerde yaşasalar.

ben olsam böyle çirkef dediğiniz insanlarla uğraşmak yerine parama nazım geçer diyip başka bir eve çıkardım.kiracı olmanız büyük şans bence.

o kadar isterim ki taşınmak ama şu an maddi durumlar el vermiyor.güzel bir ev neredeyse 800 tl bu şehirde eve giren para miktarı 1750 olunca idare edemiyoruz
Kiracı ev sahibi fark etmez ki eğer apartmana zarar veriyorsa imza toplayıp şikayet edersiniz apartmandan atılır bile gerekirse.

aynı şeyleri yaşıyoruz benim üst katımda eltim oturyo inanın her gece sinirle uyuyorum bazen bebeğimi uyandırıyolar cinnet geçiresim var. hep söylüyoruz ama hiç anlamıyolar normal muhabbetleri bile bzim evden net duyuluyo hele yürüyüşleri evi tepemize yıkcaklar. apartman dairesine bnim kapımın önune çöpleri damlar silmez. söylerım aaa hep şikayet ediyosun dye bide azar işitirim. kayınpederime ortak bakıyoruz öyle olmasaydı evi satcaktık çekilir dert deil inanki camdan elektrikli süpürgesinin içini silkeler pislikler olduğu gbi benim cama yapışırr aaah aaah neler neler yaa çocuğu topuklu ayakkabı giyer öyle yürür biz aşağıdan tak tak dinler dururz gerçkten böyle insanlar apartmanda yaşamamalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…