Komşu gürültüsü

Konuyu dikkatle okumayanların yaptığı yorumlar bariz belli. Ben çocuğumu uyarmıyorum çocuk bu tabiki tepinecek komşular bize şikayete gelmesin yazmadım. Çocuklar gürültü yaptığında onları gerektiği kadar hatta daha fazla uyarıyorum kızıyorum ama komşular benim sesimi duymazdan gelip çocukları zaptet diyorlar yazdım. Verdiğiniz örneklerin çoğu çok uç örnekler. Beni bağlamıyor. Benim çocuğumun uyuduğu saatlerde gürültü yapanlar gündüz vakti sürekli şikayete geliyor. Bu benim için dert edinilecek bir sebep. Moralim bozuk canım sıkkın. Aldırmaz ya da gürültü meraklısı olsam veya bilerk isteyerek gürültü yapsam neden buraya bu şekilde cümlelerle yazayım??
Kalkmış bazıları diyor ki annelerin umrunda değil çocuklar akşam gece yarısı zıplayamaz. Benim yazdıklarımla ne alakası var??

Demek sizin çocuğunuz çok akıllı yapma denilince hemen tamam annecim deyip yapmıyor. En iyisi çocuklarımı doktora götüreyim de ilaca başlatayım demek sorun benim çocuklarımdaymış. Önemli olan komşuların gündüz vakti kafasını dinlemesi ben çocuklarıma 3 öğün ilaç versem de olur.

Yukarıda bir cocuk var ilk taşındıklarında 5 cocuklari oldugunu düşünmüştüm
Ve o kadının bağırması cocugun sesinden daha rahatsiz ediyor bizi
Resmen herseye bagiriyoru yuksek sesle konusmaya herseye bağırmaya alışmış
Cok saygısızlar kari-koca birbirlerine karşıda
Cocuklara dur diyor demesine de kendi rahatsiz oldugunda diyor
Bunca senelik evliyim ilk defa birinin kapısına cikmak zorunda kaldim
Resmen yeni taşındığım evde onlar taşınınca çıkmayı düşündük
İnanin psikolojimiz bozuldu
Cok degisik bi duygu
Yanlarda da daireler var asıl sesin ordan gelmesi gerekirken
Ustelik bebek var ağlıyor sesi geliyor rahatsız olmuyoruz
Ama cocuklarin dingonun ahırı gibi bağırmaları
Surekli kavga,bağırış sesleri
Hele o kadının sesi
Misafirlige gittikleri gun biz evde huzur buluyoruz.
Kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok
Cocuk sesi bi uere kadar ama siz bağırma sesinizi lutfen kontrol edin
O sesi duyunca benim tuylerim urperiyor aşağıda
Benimde 2 cocugum var
Altımızda oturan komsu siz evde oturuyo musunuz diye sormus düşünün
Dikkat etmek zorundayız

Eğer hiperaktivite gibi bi durum varsa , doktor kullanması şart diyorsa elbette ilaç da kullanılabilir.

Gündüz gece fark etmez , dünya sizin çocuklarınızın etrafında dönmüyor. Gece çalışıp gündüz uyuyan insanlar da var. Eğer siz de komşunuzun gürültüsünden rahatsız oluyorsanız gidin uyarın.

Apartmandakilerin eğitim seviyesi ile ilgili bir durum bu malasef. 3 yaş 3 aylık kızım. Dediğiniz gibi dur yapma koşma atlama diye yetişene kadar dünyanın gürültüsünü yapıyor. Alt komşum hemşire, 2 çocuğu var. Denk gelince kusura bakmayın diyorum saçmalama çocuk bu sağlıklı olsunda şu dönemde koşsun zıplasın diyor. Ben seni duyuyorum hiç kızma çocuğa diyor. Sizin asıl sıkıntı komşuların tavrından. Üst komşumda mesela kadını var. Benim kızım 2 gibi uyuyor diye o saate kalmadan üstteki odayı temizletiyor. Bende onları idare ediyorum mesela. Apartman hayatı bu , komşularınız kusura bakmasın yani. Kendilerini haklı da göremezler ,çocuk işte ses yapıyor bir yerde.

Bende onu düşünmüştüm yerlerinizde halı yok mu diye sordum
Kendide sabah 6 da kalkıyor bazen terlikle mi dolaşıyor yatakodasinin tepesinde napıyor
Off şaka gibi ya
Şuan yoklarda evimizde bir tatil havası
Bana diyor napayım cocuk bu
Kapıları yumruklamanı. Cocuk olmakla ne ilgisi var
Artık biraz buyugu geliyor uyariyir bazen ueter artik yumruklama diye
Beyefendide taşındı tasinali evden calisiyor
Bir odayi ofis yapmislar
Aksama kadar onun bağırarak yaptigi telefon konusmalrini dinliyorjm Ay bak sinir bastı

mustakil ev konusunda begenmedim birakmaniz ne komik
Apartmanda cocuklu aileler yasayamaz diye bir kural olmadığı sürece evettt tıpış tıpış mustakil eve gidecek cocuk sesinden rahatsiz olanlar

Niye zorunuza gittigi ortada gerçi.

Yani herkes kendi açısından alabildiğine eleştiriyor. Bak bu saat oldu hala tepemde gürültü. Birazdan ağlar benim küçük. Ben şikayet etmiyorum diye kendilerini haklı sanıyorlar. Karşılıklı anlayış gerekiyor. Yarın saat 10 11 gibi gelirler kapıya çocukların sesi geliyor uyuyamıyoruz diye. Şaka gibi.
Bugün akşam üstü 6 gibi geldi bana diyor ki "senin çocuk neden ağlıyor?" Dedim bişey olmuştur ağlamıştır geçmiş günden bahsediyor. Ben karşılık vermiyorum gece 1lere kadar sesiniz geliyor diye. Kendilerini haklı sanıyorlar.

yalnız şu an demagoji yapıyorsunuz. ne desin arkadaş cevap olarak; hayır siz çocuğunuza ilaç vermeyin ben uyumasam da olur mu desin. çocuklar sadece ilaçla gürültüsüz zaman geçirmeyi öğrenmiyor. ayrıca çocuk sahibi olan insanlarda başka insanların da onların çocukları konusunda hassas ve alttan alan bir tavırda olması gerektiği gibi bir yanılsama var. sizin çocuğunuz size özel size kıymetli. emin olun dünyada başka kimse için o kadar özel ya da kıymetli değil. yani insanların kafa dinleme isteği sizin çocuklarınızdan daha kıymetli tabii ki bunda ironi yapacak birşey yok

bos konusmayip, konu sahibine cocuklari icin napacagini soyleseniz????

Bebek ağladığı icin kapiniza geldiklerinde buraya kendinizi ifade ettiginiz gibi konuşacaksınız
Sizin komsularda cok saygılı insanlar degil anlaşılan
Bebek icin kapıya gelinir mi ya

kaldirip camdanmi atsin ne yapsın, kendide rahatsiz zaten durumdan, ne yapabilir ?

Bebek ağladığı icin kapiniza geldiklerinde buraya kendinizi ifade ettiginiz gibi konuşacaksınız
Sizin komsularda cok saygılı insanlar degil anlaşılan
Bebek icin kapıya gelinir mi ya
Ben karşılık versem diyecek ki siz çok mu sessizsiniz? Bu böyle karşılıklı tartışmaya dönüşecek. Ben de diyorum ki herkes anlayışlı olsa gürültü dediğin 6 7 saat sürmüyorki. İnsan 10 15 dk lık gürültüye de katlanıversin ne var yani hemen şikayete gidiliyor. Ben gitmiyorsam o da gelmesin. Ben onun yüzünden gece vakti uyuyamıyorsam o da gündüz vakti 10 15 dk uyumayıversin çok mu zor birşey?

Aynen ben de böyle düşünüyorum. Ben onların gürültüsüne birşey demiyorum katlanıyorum. Onlar en ufak ağlamada kapımdalar.

Benimde karşı apartmandaki (aramızdaki mesafe 2 metre) yatak odası arka boşluğa bakıyor arka binada 10 daire var onlarında mutfakları arka boşlupa bakıyor ..çıldırmak üzereyiz gerçekten ..gece 2 3 4 farketmiyor camlar açık yaz malum..mutfaktan hiç çıkmıyorlar tak tuk çat çut..yetmiyor kalabalık aile karşımdaki çocuk bağırtıları çığırtıları ..her gece uyarı yapmak zorundamıyım camınızı kapatın diye?uykudan sıçrıyoruz resmen..sesleri olduğu gibi evin içinde..
Yetmezmiş gibi sabahın 9 unda başlıyorlar camdan cama muhabbete bağırış çağırış kahkaha...canımdan bezdim valla ..dağdan inmişler çok belli..söyleyince bir bozulmalar tripler laf sokmalar dengesiz dengesiz..neyseki muhatap değilim hiçbiriyle..laftan anlamayan görgüsüzler bıktım hepsinden..en son dün gece 2 de bağırdım şu camınızı kapatın diye çocuk kapattı..ama gerçekten bıktım illallah artık

siz cocuklardan ziyade yetiskinlerden sikayetciniz. Bu daha zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…