Komşu gürültüsü

Herkes birbirine karşı mütevazı Olursa hicbir problem olmaz apartmanda yaşadığının herkes farkında olsa keşke

Vallahi gördüm. Kuzenim yurtdışında yaşıyor cocuğu cok uslu.Arkadaşlarnın da çocukları uslu..Coğrafyada sıkıntı var sanırım

3 yaşından sonra cocuklar ceza konseptini anlayabilecek kapasitede oluyorlar

Bunun bebekligi var, 2 yas 5 yas sendromu var, hyperaktivi var ergenliği var o su var şu su var.

cocuk adı ustunde, cocuklara karşı herkes hoşgörülü olmayı ogrenecek.
Şimdi şöyle bir durum var herkes cocuğa karşı hoşgörülü olmak durumunda değil. Şahsen benim evime arkadaşım geldi diye polis gönderen kadın için ama sizden de ses geliyor diyince AAA AMA COCUK SESİ O COK NORMAL denilince olmaz. Sorun insanların cocukları var diye sürekli hoşgörülmek istemesi. Gecen trafikte olay oldu mesela , adam arabayı yolun ortasına bırakmıs neymiş cocuk varmıs okula bırakıyormuş. Yanaş arkadasım park et öyle bırak. Yani kısacası cocuklular cocuk halini normal görüyor olabilir.Herkese o şekilde gelmiyor .Kimse cocuğu var diye ayrıcalıklı değil. Varsa cocuk sahibi olmayı tercih ettiyse ekstra dikkat edecek.

3 yaşından sonra cocuklar ceza konseptini anlayabilecek kapasitede oluyorlar
Anne olmadığınızı anlamama yetti şu mesaj. Çocuk her ses yaptığında ceza mı verelim? Manteliteniz bu mu? Mesela bana sakın çocuğa kızma, o koşar oynar diyen alt komşum 2 çocuk annesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…