Allah bu inşaat firmalarını yapanları bundan daha beter evlerde kalmayı nasip etsin inşallah anlarlar o zaman belki bizi allahtan üst komşum dul ni beyfendi hiç ses gürültü yok varlığı yokluğu belli değil alt katım boş şimdilik .bu komşularım yeni taşındı biraz karışık bi aileymiş beyfendinin 2 eşi varmış vs o yüzden kadınında psikolojisi pek düzgün değil ilk taşındıgında günaydın dedim suratıma baktı sadece bişi demedenOda bişeymi kiz bende senin gibi bi
sitedeyim duvarlar ayni dedigin gibi
üst katıma yeni evli cift tasındı yatak odamin üstü onlarin yatak odasi her gece fofenk ler kahkahalar şarkılar
ahhh ohhhh sesleriii bide sabah erkenden kalkiyo bu terlik sesleri alt
katimda çocuk sesleri ahhhhh cildirdim en son gece 2 lere 3 lere
kadar bu ne dedim kocamdan utandm ya yatyorz bunlarin yatak odasi full hd
kalktım hem bagırdim hem duvarları yumrukladim o oldu artık eskisi kadar
cılgin degiller sakinlediler ve duvarlarin ses gecirdigini anladilar sanirim
Firma ile mahkemeliğiz suan zaten maalesef bulaşık yerleştirmeyi vs ablayabiliyorum ama sandalyeyi mutfakta sürekli cekiltirmesine anlam veremiyorum sabah yapmak zorunda değil insanların özel hayatına pek girmemek için özet gecmeye calıştım eşi gece başka yerde kalıp sabah geliyor oda kendini mutfaga veriyor malesef eşinin sinirini cıkarıyor bangıe bangır müzik dinlese daha iyi benim içinBen bu konuda haksız bir taraf göremedim binayı yapanların dışında. İzolasyon berbat maalesef ve yatak odası ile mutfak nasıl yan yana olabilir, aklım almıyor. Yatak odanızı değiştirmeye çalışın bence. Siz yine uyarmışsınız, ben uyaracak bir taraf da göremediğim için uyarmazdım mesela. Kadın da haklı, son ses müzik açmıyor neticede. Sabahın 6'sında başlıyorsa da başlıyor mutfak işlerine, ne yapsın mecbursa? Bunun polise falan şikayet edilecek bir tarafı da yok. Ciddiyim siz o dayı değiştirmeye çalışın ya da taşınabiliyorsanız taşının, çare yok.
Aynen canim usttekilerin yatak odasi seslerinden kac kere uykudan uyandm inanki tam yatyorz uyuyucaz bunlarin sesinden uyuyamiyoruzAllah bu inşaat firmalarını yapanları bundan daha beter evlerde kalmayı nasip etsin inşallah anlarlar o zaman belki bizi allahtan üst komşum dul ni beyfendi hiç ses gürültü yok varlığı yokluğu belli değil alt katım boş şimdilik .bu komşularım yeni taşındı biraz karışık bi aileymiş beyfendinin 2 eşi varmış vs o yüzden kadınında psikolojisi pek düzgün değil ilk taşındıgında günaydın dedim suratıma baktı sadece bişi demeden
Sürekli beddua ediyorum yapanada mühendise deAynen canim usttekilerin yatak odasi seslerinden kac kere uykudan uyandm inanki tam yatyorz uyuyucaz bunlarin sesinden uyuyamiyoruzböyleyiz
saatlerce artik tahammulum kalmadi cıldirttilar beni..firmada hata gercekten inanilmaz ses geciyo lüx ve
yeni bi bina benimkide ama işçilik önemli bütun katlardan ses geliyo kagit gibi duvarlar..
Hayirlisi olsun umarim hatalarini telafi ederlerSürekli beddua ediyorum yapanada mühendise deağlayıp beddua ediyorum kulaklıkla yatmama ragmen gene duyuyorum sesi bazen tartışmalarını duyyorum hatta özel hayatlarını tartışmaları sayesinde istemeyerek öğrendim diyebilirim ama devlet yutınga izin vermiş ve firmayı ilk davada haklı buldu temyize gitti düşünün duvar kagıt gibi ama kabahatler kanununda belirli bir desibel belirtilmediği için firma haklı bilir kişi bekliyoruz
Evi satıp en üst katta dublex bir apartmandan ev almak istiyorum inşallah satılır bir yatırımcı alırda kurtulurum bu evden dahada ara katta sitede oturmam tövbe tövbe ki ne tövbeinşallah evin satılır da Huzura erersin. Bende gece nöbetinden çıkıp sabah evde uyumaya çalışırken etraftaki seslerin nasıl beni sinir hastası ettiğini hatırlıyorum da zor Cidde'n çok zor. Komşumu elime verseler öldürecek gibi olurdum. Çok şükür şimdi ki evimde çıt yok sanki dağda tek başımıza yaşıyoruz. Tekrar ev alırken ses izolasyonuna çok dikkat et
Ben ev hanımı olsam benim için gün öğlen başlardı sanırım :) oh mis gibi uyurum öğlenlere kadar cocugu falan olsa okula giden anlayacagım valla cocukda yokValla şimdi yeni evlerde sesler direk geliyor o yüzden kadinda pek suç bulamadım camları kapıları kapatınca sokaktan ses gelmiyor ama aynı binada yukarda mesela yükses sesle konuşulsa duyuluyor
Bide kadın napsın onlar için gün 7de başlıyorsa mesela bu sesleri 11de yapsa kimse duymazdı sonuçta kahvaltı hazırlarken ses çıkar ortam sessiz olduğundan çok duyuyorsunuz
Maalesef tek bağımız onların mutfagı bizim uatak odası onların üç artı bir ve çift çephe evleri benim iki artı bir ve ortada kalıyor sadece tek cephe güneye bakıyorOnların yatak odaları sizin evin neresinde kalıyor? Yani onlar yatarken ses duyurabilme ihtimalin var mı? Merak etme müzik sesi falan değil ama hain bir planım var.
Tüh ya, o zaman benim plan yattıMaalesef tek bağımız onların mutfagı bizim uatak odası onların üç artı bir ve çift çephe evleri benim iki artı bir ve ortada kalıyor sadece tek cephe güneye bakıyor
Ya aslında evlerde diyafon var ve birbirimizi arayabiliyoruz kimin atadıgı da cokmıyor diafonda komşu arıyor diyo sadeveTüh ya, o zaman benim plan yattıNe yapılır bilemedim.
Tahmin eder sizin olduğunuzu ama... İnşallah tez zamanda satarsınız evi. Ne baş belası insanlar varYa aslında evlerde diyafon var ve birbirimizi arayabiliyoruz kimin atadıgı da cokmıyor diafonda komşu arıyor diyo sadeveama kötülük yapmak istemediğim için sabrediyorum şimdilik rabbim hayırlısı işe ev satışsada kurtulsam bu azaptan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?