- 25 Haziran 2016
- 7.669
- 13.746
- 248
- Konu Sahibi Pembekoala35
-
Ben de beklerim buyur gel demedi mi sizden cikarken? Birdahaki karsilastginzda davet eder acele etmeyinGecen sene yeni bi eve tasindik.burda tanidigim hic kimse yok.ne arkadas ne aile.gecenlerde apartmanda bi komsuyla tanistik.cok tatli guleryuzlu bi bayan.sonra onu evime davet ettim geldi oturduk sohbet ettik baya guzel gecti.benim sorunum şu ki ben davet edilmeden gitmek istemiyorum ama bi yanimda acaba komsum benim mi adim atmami bekliyo diye dusunuyorum.boyle konularda cok pasifim.ortamlarda sosyalim ama bu konularda degilim cekingenim.biraz akil verir misiniz sizce samimiyeti kurmak icin neler yapabilirim
Burda cok yalnizim konusup dertlesecek birini istiyorum yoksa illaki samimi olalim dememBen de davet edilmeden kimseye gitmeyi sevmem yani bana göre senin düşüncelerin normal canim
gitme...Gecen sene yeni bi eve tasindik.burda tanidigim hic kimse yok.ne arkadas ne aile.gecenlerde apartmanda bi komsuyla tanistik.cok tatli guleryuzlu bi bayan.sonra onu evime davet ettim geldi oturduk sohbet ettik baya guzel gecti.benim sorunum şu ki ben davet edilmeden gitmek istemiyorum ama bi yanimda acaba komsum benim mi adim atmami bekliyo diye dusunuyorum.boyle konularda cok pasifim.ortamlarda sosyalim ama bu konularda degilim cekingenim.biraz akil verir misiniz sizce samimiyeti kurmak icin neler yapabilirim
Dedi senide bekliyorum her zaman gel diye ama ne bilim cekiniyorumBen de beklerim buyur gel demedi mi sizden cikarken? Birdahaki karsilastginzda davet eder acele etmeyin
Hayir yanlis anladiniz davet etti sende gel istedigin zaman dedi ama gun olarak degil istedigin zaman dedieğer ben davet ettıysem davet beklerdim evet
ama sana gelmek ıstıyorum dıye haber verene bende o sekılde gıdebılırım
benım düşüncem böyle
eğer davet ettıysem ve davet edılmedıysem kesınlıkle gıtmem
davet edilmeden gitmeyin...o sizin davetinize icabet etmiş....Gecen sene yeni bi eve tasindik.burda tanidigim hic kimse yok.ne arkadas ne aile.gecenlerde apartmanda bi komsuyla tanistik.cok tatli guleryuzlu bi bayan.sonra onu evime davet ettim geldi oturduk sohbet ettik baya guzel gecti.benim sorunum şu ki ben davet edilmeden gitmek istemiyorum ama bi yanimda acaba komsum benim mi adim atmami bekliyo diye dusunuyorum.boyle konularda cok pasifim.ortamlarda sosyalim ama bu konularda degilim cekingenim.biraz akil verir misiniz sizce samimiyeti kurmak icin neler yapabilirim
Davet etmesini bekliyim o zaman cunku ben arayip yarin gel demistim.onunda aramasini bekledim acikcasi.sonrasinda samimi olunca bende ararim geliyorum diye ama simdi bana erken geldi bunun icingitme...
Bende sevmezdim inanin o kadar yalnizim konusacak birini ariyo insanBende hiç sevmiyorum şu komşuluk ilişkilerini gelmeli gitmelihele çağırılmadan biyere asla gitmem
Bu bir davettir , gitmeden önce müsaitseniz kahveye gelecem deyin, o istemezse zaten bir bahane bulur.sonuçta çat kapı gitmeyeceksinizDedi senide bekliyorum her zaman gel diye ama ne bilim cekiniyorum
olsun Can'ımHayir yanlis anladiniz davet etti sende gel istedigin zaman dedi ama gun olarak degil istedigin zaman dedi
O zaman birgün telefon açın eğer müsaitseniz size kahve içmeye gelmek istiyorum diye tamam derse giderseniz,eğer kafa dengi bir komşu ise arkadaşlığınız devam eder,benimde sevdiğim anlaştığım komşularım var başıma bir iş gelse sağlık vs akrabalarımdan önce koşarlar.Dedi senide bekliyorum her zaman gel diye ama ne bilim cekiniyorum
Seni çok iyi anlıyorum çünkü bende aynı durumdayım ama iste çekingenlik var bende o yüzden demistimBurda cok yalnizim konusup dertlesecek birini istiyorum yoksa illaki samimi olalim demem
Dediyse bence git canm.Belki de o da senin gitmeni bekliyordur.Bir sen bir o derken kaynaşmaya başlarsınız. Derken özellikle davet ettiği zamanlar da olur..Dedi senide bekliyorum her zaman gel diye ama ne bilim cekiniyorum
Bibimle konuşuyorum benBende sevmezdim inanin o kadar yalnizim konusacak birini ariyo insan
Haklisiniz kafa dengi birine benziyo yoksa bende davet etmezdim zatenDediyse bence git canm.Belki de o da senin gitmeni bekliyordur.Bir sen bir o derken kaynaşmaya başlarsınız. Derken özellikle davet ettiği zamanlar da olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?