- 7 Ağustos 2013
- 966
- 1.095
- 313
- Konu Sahibi Pembekoala35
-
Gecen sene yeni bi eve tasindik.burda tanidigim hic kimse yok.ne arkadas ne aile.gecenlerde apartmanda bi komsuyla tanistik.cok tatli guleryuzlu bi bayan.sonra onu evime davet ettim geldi oturduk sohbet ettik baya guzel gecti.benim sorunum şu ki ben davet edilmeden gitmek istemiyorum ama bi yanimda acaba komsum benim mi adim atmami bekliyo diye dusunuyorum.boyle konularda cok pasifim.ortamlarda sosyalim ama bu konularda degilim cekingenim.biraz akil verir misiniz sizce samimiyeti kurmak icin neler yapabilirim
Istemsizce guldum suan beni affedin :))) ne kadar ayip musait mi degil mi? insan bi sorar cekinir hayret dogrusugeliyor vallakapida durmuyor napiyorsunuz diye iceri dogru adim atiyor bazen
Istemsizce guldum suan beni affedin :))) ne kadar ayip musait mi degil mi? insan bi sorar cekinir hayret dogrusu
Istemsizce guldum suan beni affedin :))) ne kadar ayip musait mi degil mi? insan bi sorar cekinir hayret dogrusu
Anneniz cok iyi niyetli bir kadinmis onun iyi niyetini de suistimal ediyorlar demek ki :/annem sagolsun o rahatligi verir..karsi komsu hastaydi yogurt al gel dedi annem o sicakta gidip yogurt almisti tabi ben fittirdim ...ekmek al dese anlrimda
Anneniz cok iyi niyetli bir kadinmis onun iyi niyetini de suistimal ediyorlar demek ki :/
Bende oyle dusunmustum.sadece gel demek bana davet etmek gibi gelmedi eger arayip gun belirtirse giderim yoksa beklerim.Hicbir iliski tek tarafli olmaz lafta sizi davet etmesi hicbir sey ifade etmez lafin gelisi soylemis ...ozellikle davet etmesi gerekir tlf mesaj atarak musait misiniz demen icin samimi degilsiniz o davet ederse gidersiniz etmezse siz de cagirmayin bir daha... bir de suan icin musait olmayabilir ama 1 2 ay icinde ses cikmazsa tekrari da gelmez bence.
Benim de yan komsum varGecen sene yeni bi eve tasindik.burda tanidigim hic kimse yok.ne arkadas ne aile.gecenlerde apartmanda bi komsuyla tanistik.cok tatli guleryuzlu bi bayan.sonra onu evime davet ettim geldi oturduk sohbet ettik baya guzel gecti.benim sorunum şu ki ben davet edilmeden gitmek istemiyorum ama bi yanimda acaba komsum benim mi adim atmami bekliyo diye dusunuyorum.boyle konularda cok pasifim.ortamlarda sosyalim ama bu konularda degilim cekingenim.biraz akil verir misiniz sizce samimiyeti kurmak icin neler yapabilirim
Geçen paZar üst komşu elinde Benim tabağımla bana geldi . Böyle bir terliklerini çıkartıp içeri girmeye yeltendi . Bende eşim bugün evde dedim o an eşim asansörden indi eve girdi komşu kapıda öyle kaldı. Ama Pazar günü milletin evine gidilmez ki .Istemsizce guldum suan beni affedin :))) ne kadar ayip musait mi degil mi? insan bi sorar cekinir hayret dogrusu
Sizinki de kotu olmusGeçen paZar üst komşu elinde Benim tabağımla bana geldi . Böyle bir terliklerini çıkartıp içeri girmeye yeltendi . Bende eşim bugün evde dedim o an eşim asansörden indi eve girdi komşu kapıda öyle kaldı. Ama Pazar günü milletin evine gidilmez ki .
Inanamiyorum ya :) burada okuduklarima hayret edemiyorum artik en iyisini yapmissiniz her seyin bir adabi yolu yordami vardir ya hayret bir seyGeçen paZar üst komşu elinde Benim tabağımla bana geldi . Böyle bir terliklerini çıkartıp içeri girmeye yeltendi . Bende eşim bugün evde dedim o an eşim asansörden indi eve girdi komşu kapıda öyle kaldı. Ama Pazar günü milletin evine gidilmez ki .
Iyide cagrilmadan gitme ayri habersiz gitme ayri benceBenım komşular patavatsız kapıda beliriyorlardı . Baktım olcak gibi değeeel bi gün eşim müsait değiş deyip almadım .
Çağrılmadan gitme bnce
O neydı kızIyide cagrilmadan gitme ayri habersiz gitme ayri bence
Yok cnm degil:) cagrilma sole oluyo :)O neydı kız
Çağrılmadan gitme yle , habersiz gitme aynı değil mi
Kız ben çağrılmadan gitme dedim . Yanı komşun gel demeden gitme dedim .Yok cnm degil:) cagrilma sole oluyo :)
Yarin aksam buyrun oturmaya gelin der ev sahibi gidersin..
Habersiz gitnekte cat kapi :)
Anlasarak gidilmesi taraftariyim cat kapi sevmem
Yaw gerio beni bu konular :) ben birinin gel demesini beklemiomvya ondan dedim :) arayip su gun musaitmisiniz derim.. yani karsi taraf cagirmaz ama cat kapida gitmem :) anlatabildim mi? :)Kız ben çağrılmadan gitme dedim . Yanı komşun gel demeden gitme dedim .
Yanı aynı şey komşumda ben çağırmadan dan dan geliyodu onu anlattım paylaşımımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?