Komşu iliskisi

Komşunu DAVET etmişsin gelmiş. Mantıken DAVET edecek ki gideceksin

annem sagolsun o rahatligi verir..karsi komsu hastaydi yogurt al gel dedi annem o sicakta gidip yogurt almisti tabi ben fittirdim ...ekmek al dese anlrimda
Anneniz cok iyi niyetli bir kadinmis onun iyi niyetini de suistimal ediyorlar demek ki :/

Bende oyle dusunmustum.sadece gel demek bana davet etmek gibi gelmedi eger arayip gun belirtirse giderim yoksa beklerim.

Çağrılmadan gidilmez. Yalnız İstanbul 'daysanız çok beklersiniz.
Evde ölsek leşimiz kokacak ancak öldüğümüzü duyacaklar.
Nedir bu artistlik anlamadım.
Herkes "Aman selam verirsem evime dalar" korkusu yaşıyor.
Lan ib.etor nerden varıyorsun bu kanıya?

Benim de yan komsum var
Ailece görüşürüz davetsiz ne gelirler ne gideriz

Istemsizce guldum suan beni affedin :))) ne kadar ayip musait mi degil mi? insan bi sorar cekinir hayret dogrusu
Geçen paZar üst komşu elinde Benim tabağımla bana geldi . Böyle bir terliklerini çıkartıp içeri girmeye yeltendi . Bende eşim bugün evde dedim o an eşim asansörden indi eve girdi komşu kapıda öyle kaldı. Ama Pazar günü milletin evine gidilmez ki .

Sizinki de kotu olmus haklisiniz habersiz hic bir yere gidilmez kim olursa olsun

Benım komşular patavatsız kapıda beliriyorlardı . Baktım olcak gibi değeeel bi gün eşim müsait değiş deyip almadım .

Çağrılmadan gitme bnce

Inanamiyorum ya :) burada okuduklarima hayret edemiyorum artik en iyisini yapmissiniz her seyin bir adabi yolu yordami vardir ya hayret bir sey

Yok cnm degil:) cagrilma sole oluyo :)

Yarin aksam buyrun oturmaya gelin der ev sahibi gidersin..

Habersiz gitnekte cat kapi :)

Anlasarak gidilmesi taraftariyim cat kapi sevmem
Kız ben çağrılmadan gitme dedim . Yanı komşun gel demeden gitme dedim .
Yanı aynı şey komşumda ben çağırmadan dan dan geliyodu onu anlattım paylaşımımda

Kız ben çağrılmadan gitme dedim . Yanı komşun gel demeden gitme dedim .
Yanı aynı şey komşumda ben çağırmadan dan dan geliyodu onu anlattım paylaşımımda
Yaw gerio beni bu konular :) ben birinin gel demesini beklemiomvya ondan dedim :) arayip su gun musaitmisiniz derim.. yani karsi taraf cagirmaz ama cat kapida gitmem :) anlatabildim mi? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…