- 29 Ekim 2017
- 921
- 1.132
- 28
- Konu Sahibi Pembekoala35
-
Alllah razı olsun canım.Başın sagolsun canim Allah dayanma gucu versin.Insan bir ses ariyor .Aslina bakarsan çalışıyorum. Oyle cat kapı misafir kabul edemem zaten .Ama insana en yakin komsusu var .5 dk da olsa ayak ustu sohbet edecek .Bizim apartman toptan cins zaten selam versen almazlar.
Alllah razı olsun canım.
Senin de bebeğin Hayırlı olsun sağlıkla al kucağına inşalalh.
Aynen selam versem pişman oluyorum kırk karış suratları var gözümün içine bakıp selam vermeyenler de cabası...
İnşallahSagol canim .Insallah konu sahibinin komsusu iyi cikar .
Hele ekmek olayi o kadar sinirlenmistim ki .Ayaz disari kar buz gecen sene ben isten gelirken 1 ekmek aldim .Sofradayiz zil caldi yarim ekmek istedi .Baska da ekmek yok böldüm verdim .Dedim bebegi var demek ki inemedi .Safim ya .Meger kocasi evdeymis yemek yedikten sonra gezmeye gittiler adamin sesini duyup evde oldugunu anlayinca sinirden patladim.
Ama bu tür sitem etmeniz de yanlış olmuş siz bir adım atmıyorsunuz ki! Karşıdan davet bekliyorsunuz dediğim gibi iade-i ziyarete gidin adım atan siz olun çünkü o zaten gelmiş sonrasında adım gelmezse boşverirsiniz ama şu an adım atacak olan sizsiniz şimdi komşunuz yerine koydum kendimi ben evine gittiğim kişiyi gel diye davet etmezdim ben gittim sıra onda diye düşünürdüm belki o da siz ona gitmiyorsunuz diye sizden adım bekliyordurYalnizlik cok zor ne gelen var ne giden.ilk zamanlar neysede insan git gide alisacagina daha da zorlaniyo
Dediginize katiliyorum.yalniz ilk defa tanisiyoruz o bana geldiginde ben arayip gel demistim.bi seferlik en azindan samimi olmak adina onun davet etmesini bekliyorum.sonrasinda gidip gelmeler olur zaten.sizinki daha zormus evet en azindan esim var ama baska insanlarda istiyorsun bi sure sonraAma bu tür sitem etmeniz de yanlış olmuş siz bir adım atmıyorsunuz ki! Karşıdan davet bekliyorsunuz dediğim gibi iade-i ziyarete gidin adım atan siz olun çünkü o zaten gelmiş sonrasında adım gelmezse boşverirsiniz ama şu an adım atacak olan sizsiniz şimdi komşunuz yerine koydum kendimi ben evine gittiğim kişiyi gel diye davet etmezdim ben gittim sıra onda diye düşünürdüm belki o da siz ona gitmiyorsunuz diye sizden adım bekliyordur
Ayrıca yalnız değilsiniz eşiniz var ben yalnızım mesela, ailem yok arkadaşım yok evli değilim hayatımda kimse de yok komşular da gelmezler
Geliyorum diye arayan, çat kapı giden komşulardan olmayın. Onlar 30 yıllık komşu adeti olabilir ancak. İyi gününde kötü gününde yanında olan aileden sayilan komşularda o seviyede samimiyet olmalı. Görüşmek istiyorsanız siz davet edin.Davet etmesini bekliyim o zaman cunku ben arayip yarin gel demistim.onunda aramasini bekledim acikcasi.sonrasinda samimi olunca bende ararim geliyorum diye ama simdi bana erken geldi bunun icin
Evine gittiğiniz kişiyi niye siz davet etmiyorsunuz? Davet edilmeden nasıl gideceksiniz? Konu sahibi en fazla arayip sana gelmek istiyorum ne zaman müsait olursun diyebilir o kadar.Ama bu tür sitem etmeniz de yanlış olmuş siz bir adım atmıyorsunuz ki! Karşıdan davet bekliyorsunuz dediğim gibi iade-i ziyarete gidin adım atan siz olun çünkü o zaten gelmiş sonrasında adım gelmezse boşverirsiniz ama şu an adım atacak olan sizsiniz şimdi komşunuz yerine koydum kendimi ben evine gittiğim kişiyi gel diye davet etmezdim ben gittim sıra onda diye düşünürdüm belki o da siz ona gitmiyorsunuz diye sizden adım bekliyordur
Ayrıca yalnız değilsiniz eşiniz var ben yalnızım mesela, ailem yok arkadaşım yok evli değilim hayatımda kimse de yok komşular da gelmezler
Kibarlıktan olabilir. Bir kek yapın kapıdan verin. Ama sakın ısrar etmeden gitmeyinHayir yanlis anladiniz davet etti sende gel istedigin zaman dedi ama gun olarak degil istedigin zaman dedi
Ben şok :) 11 de kapiya gelen komsuyu dusunemiyorum.bizim komsu direk geliyor napiyorsunuz diye saat 11de...annemde hemen gel iceri der ..misafir sevmiyorum cunku stresi beni bitiriyor..annem ayda yilda 1 kez gider ben tobe gitmem ... sizde davet edilmediginiz yere gıtmeyin onceden musaitmisin deyin en azindan ...
Ben şok :) 11 de kapiya gelen komsuyu dusunemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?