Komşu iliskisi

Alllah razı olsun canım.
Senin de bebeğin Hayırlı olsun sağlıkla al kucağına inşalalh.

Aynen selam versem pişman oluyorum kırk karış suratları var gözümün içine bakıp selam vermeyenler de cabası...

Sagol canim .Insallah konu sahibinin komsusu iyi cikar .

Tam asalak ailesi desene.. Ne guzel valla ekmek almaya markete gitmeye üşen, komşunun yarim ekmegine dadan ama iş gezmeye gelince kıttır kıttır git

Yalnizlik cok zor ne gelen var ne giden.ilk zamanlar neysede insan git gide alisacagina daha da zorlaniyo
Ama bu tür sitem etmeniz de yanlış olmuş siz bir adım atmıyorsunuz ki! Karşıdan davet bekliyorsunuz dediğim gibi iade-i ziyarete gidin adım atan siz olun çünkü o zaten gelmiş sonrasında adım gelmezse boşverirsiniz ama şu an adım atacak olan sizsiniz şimdi komşunuz yerine koydum kendimi ben evine gittiğim kişiyi gel diye davet etmezdim ben gittim sıra onda diye düşünürdüm belki o da siz ona gitmiyorsunuz diye sizden adım bekliyordur
Ayrıca yalnız değilsiniz eşiniz var ben yalnızım mesela, ailem yok arkadaşım yok evli değilim hayatımda kimse de yok komşular da gelmezler

Ne giderim ne çağırırım bende
İşim gücüm oluyor birde kış günü , günler desen su misali
Ne gerek var çaydı oydu buydu
Zaten bir süre sonra alışmış kudurmuştan beter oluyor
Saat birde canım sıkıldı çay yap diyen samimi olmadığım komşudan sonra aman aman diyorum

Dediginize katiliyorum.yalniz ilk defa tanisiyoruz o bana geldiginde ben arayip gel demistim.bi seferlik en azindan samimi olmak adina onun davet etmesini bekliyorum.sonrasinda gidip gelmeler olur zaten.sizinki daha zormus evet en azindan esim var ama baska insanlarda istiyorsun bi sure sonra

Davet etmesini bekliyim o zaman cunku ben arayip yarin gel demistim.onunda aramasini bekledim acikcasi.sonrasinda samimi olunca bende ararim geliyorum diye ama simdi bana erken geldi bunun icin
Geliyorum diye arayan, çat kapı giden komşulardan olmayın. Onlar 30 yıllık komşu adeti olabilir ancak. İyi gününde kötü gününde yanında olan aileden sayilan komşularda o seviyede samimiyet olmalı. Görüşmek istiyorsanız siz davet edin.

Evine gittiğiniz kişiyi niye siz davet etmiyorsunuz? Davet edilmeden nasıl gideceksiniz? Konu sahibi en fazla arayip sana gelmek istiyorum ne zaman müsait olursun diyebilir o kadar.

Daha az evvel komşusunu göndermiş biri olarak yazıyorum, ne kadar da samimi olsak sıcağı sıcağına çağrılmadan gidip gelmeyiz.
Sende buyur gel, laf gelişidir, tekrar evinize davet edin.
O zaten o an sen buyur gel derse o zaman gidersiniz.
Çat kapı zaten hiç hiç bana göre değil..

bizim komsu direk geliyor napiyorsunuz diye saat 11de...annemde hemen gel iceri der ..misafir sevmiyorum cunku stresi beni bitiriyor..annem ayda yilda 1 kez gider ben tobe gitmem ... sizde davet edilmediginiz yere gıtmeyin onceden musaitmisin deyin en azindan ...

Davet etmeyi yedirmeyi içirmeyi severim. Komşuculul ilişkilerimde oldukça fazla benle görüşmeyen yoktur desem yeridir
Ama bazıları evine davet etmeyi sevmez. Bana 10 kez geldi , dışarıda gördü mü hemen yanıma damlayan bir komşum var ama evine hiç davet etmediği için gitmedim.
Arada lafı geçer sen bize gelmedim değil mi bende bir davet edemedim yaa der utanır
Evi dağınıktır veya misafir ağırlamayı sevmez veya çok titizdir çocuğu oyuncaklarını paylaşmak istemiyordur o yüzden de kadın ondan çağırmıyor diye düşünüyorum.

Çok görüşmek istiyorsanız siz çağırın gelsinler.
Hatta bazı komşularım grupta konuşurlar bi toplanamadık edemedik hadi sende toplanalım diye yazarlar
Bende hazırlık yapın gelin derim

Davet edildigimde gidiyorum ben
Samimi komsularim olmasına rağmen ...
Müsaitsen gel kahve içelim diyor mesela ozaman uygunsam gidiyorum

Hicbir iliski tek tarafli olmaz lafta sizi davet etmesi hicbir sey ifade etmez lafin gelisi soylemis ...ozellikle davet etmesi gerekir tlf mesaj atarak musait misiniz demen icin samimi degilsiniz o davet ederse gidersiniz etmezse siz de cagirmayin bir daha... bir de suan icin musait olmayabilir ama 1 2 ay icinde ses cikmazsa tekrari da gelmez bence.

Ben şok :) 11 de kapiya gelen komsuyu dusunemiyorum.

Kadin gel demis zorla elinden tutup mu gotursun :) gecen bi konuda yazanlar cogu davet edilmeden gitmem demisti.. bizde tam tersi olur.. musaitseniz su gun size gelcez deriz biz.. cevremde oyle tabii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…