- 19 Haziran 2013
- 24.857
- 62.725
- 798
- 31
- Konu Sahibi Pembekoala35
-
Gerilme kız aşk olsunYaw gerio beni bu konular :) ben birinin gel demesini beklemiomvya ondan dedim :) arayip su gun musaitmisiniz derim.. yani karsi taraf cagirmaz ama cat kapida gitmem :) anlatabildim mi? :)
Anlasma diyelim.. mesela bebek gormeye gidilcek gelincek.. ev gormeye filan.. ben utanirim kimseyi cagiramam yani..ben gitmeyi teklif etmezsende ayip etmis olurum bence.. cevrem bole dedigim gibiGerilme kız aşk olsun
Heeh bak sonuçta arıyomussun o bile bir adım
ben de biraz asosyalim. komşular bakti benim adım atacağım yok en sonunda cat kapi geldiler (sabah haber verdiler öğlen sana gelcez diye). siz de bi iki gün önceden haber verin sana kahve içmeye gelmek istiyorum diye. önceden haber verdikten sonra sakincasi yok bence. samimiyet kurmak istemezse de hisettirir zatenGecen sene yeni bi eve tasindik.burda tanidigim hic kimse yok.ne arkadas ne aile.gecenlerde apartmanda bi komsuyla tanistik.cok tatli guleryuzlu bi bayan.sonra onu evime davet ettim geldi oturduk sohbet ettik baya guzel gecti.benim sorunum şu ki ben davet edilmeden gitmek istemiyorum ama bi yanimda acaba komsum benim mi adim atmami bekliyo diye dusunuyorum.boyle konularda cok pasifim.ortamlarda sosyalim ama bu konularda degilim cekingenim.biraz akil verir misiniz sizce samimiyeti kurmak icin neler yapabilirim
Normalde hadi gelsin ama Pazar ne alakaSizinki de kotu olmushaklisiniz habersiz hic bir yere gidilmez kim olursa olsun
Evet insan arkadaş istiyor ama bu duruma çok taktıysanız netleştirmek için bir adım atabilirsiniz müsaitsen bir kahve içmeye uğrayacağım diyebilirsiniz ne bileyim gitmeden de bir kek yapabilirsiniz arkadaşlık pekişirDediginize katiliyorum.yalniz ilk defa tanisiyoruz o bana geldiginde ben arayip gel demistim.bi seferlik en azindan samimi olmak adina onun davet etmesini bekliyorum.sonrasinda gidip gelmeler olur zaten.sizinki daha zormus evet en azindan esim var ama baska insanlarda istiyorsun bi sure sonra
Ben insanları evime hep davet ederim ama insanlar yalnız yaşıyorum diye pek gelmezler bir komşu ablam var onunla samimiyetimiz vardır bir şeye ihtiyacım varsa inerim o da bazen kapımı çalar napıyorsun bakalım der müsaitsen bir kahve içelim der buyur ederim içeri. Sadece onunla öyle bir samimiyetimiz var başkasıyla yok, ben şehir dışındaki bir çok arkadaşımı da davet etmişimdir genelde sen daha rahatsın bekarsın vs sen gel derler ben giderim ama karşılığını da bekliyorum onlardan adım gelmeyince ben de gitmiyorum çünkü şahsen adım atmaktan çekinmem ama karşılıksız kalınca ben ikinci adımı atmak istemiyorum.Evine gittiğiniz kişiyi niye siz davet etmiyorsunuz? Davet edilmeden nasıl gideceksiniz? Konu sahibi en fazla arayip sana gelmek istiyorum ne zaman müsait olursun diyebilir o kadar.
Ben de sevmem telefonla aradığımda bile önce müsait misin diye sorarım sonra lafa girerim insanlık hali kimseyi zor durumda bırakmak istemem ama bazısı çok sever çat kapıyı hadi çay koy geliyorum tarzında. Ben o kadar emrivakilere gelemem etrafımda yadırganır bu halim ama benimle aynı düşüncede olanlar da varmış sayenizde gördüm :)Yok cnm degil:) cagrilma sole oluyo :)
Yarin aksam buyrun oturmaya gelin der ev sahibi gidersin..
Habersiz gitnekte cat kapi :)
Anlasarak gidilmesi taraftariyim cat kapi sevmem
Ben de apartmana ilk taşındığımda bekledim insanlar bir hoşgeldine gelirler diye ama tek başına yaşayınca gelmiyorlar evli olsam gelirlerdi yeni gelin diyeben de biraz asosyalim. komşular bakti benim adım atacağım yok en sonunda cat kapi geldiler (sabah haber verdiler öğlen sana gelcez diye). siz de bi iki gün önceden haber verin sana kahve içmeye gelmek istiyorum diye. önceden haber verdikten sonra sakincasi yok bence. samimiyet kurmak istemezse de hisettirir zaten
Bana pek ole gelen yok calisiyorum cocuklarim var.. uyku saati yenek vs .. musait degilsem onuda dile getiririm cekincek biseyde yok ztn bunda..Evet insan arkadaş istiyor ama bu duruma çok taktıysanız netleştirmek için bir adım atabilirsiniz müsaitsen bir kahve içmeye uğrayacağım diyebilirsiniz ne bileyim gitmeden de bir kek yapabilirsiniz arkadaşlık pekişir
Ben insanları evime hep davet ederim ama insanlar yalnız yaşıyorum diye pek gelmezler bir komşu ablam var onunla samimiyetimiz vardır bir şeye ihtiyacım varsa inerim o da bazen kapımı çalar napıyorsun bakalım der müsaitsen bir kahve içelim der buyur ederim içeri. Sadece onunla öyle bir samimiyetimiz var başkasıyla yok, ben şehir dışındaki bir çok arkadaşımı da davet etmişimdir genelde sen daha rahatsın bekarsın vs sen gel derler ben giderim ama karşılığını da bekliyorum onlardan adım gelmeyince ben de gitmiyorum çünkü şahsen adım atmaktan çekinmem ama karşılıksız kalınca ben ikinci adımı atmak istemiyorum.
Ben de sevmem telefonla aradığımda bile önce müsait misin diye sorarım sonra lafa girerim insanlık hali kimseyi zor durumda bırakmak istemem ama bazısı çok sever çat kapıyı hadi çay koy geliyorum tarzında. Ben o kadar emrivakilere gelemem etrafımda yadırganır bu halim ama benimle aynı düşüncede olanlar da varmış sayenizde gördüm :)
Ben de apartmana ilk taşındığımda bekledim insanlar bir hoşgeldine gelirler diye ama tek başına yaşayınca gelmiyorlar evli olsam gelirlerdi yeni gelin diyeinsanlarda bu ayrımlar da var maalesef
1 ay oncesine kadar bende oyleydim kedimi sıktim ve yavas yavas canim musaitsen sana gelicem tarzi msjlar atmaya basladim arkadaslara ve simdi cok rahatim canim bana gelene mutlakangidiuirum affetmiyorum:)Dedi senide bekliyorum her zaman gel diye ama ne bilim cekiniyorum
ben yeni gelin geldim kimse o zama gelmedi ya da bi davet etmedi. bana komsularim tasindiktan 3 sene sonra geldi :))) gerci bende onlara karşıbi adim atmamistim belki ondan. hala da samimi degilim, iyi insanlar ama kafa dengim degiller.Evet insan arkadaş istiyor ama bu duruma çok taktıysanız netleştirmek için bir adım atabilirsiniz müsaitsen bir kahve içmeye uğrayacağım diyebilirsiniz ne bileyim gitmeden de bir kek yapabilirsiniz arkadaşlık pekişir
Ben insanları evime hep davet ederim ama insanlar yalnız yaşıyorum diye pek gelmezler bir komşu ablam var onunla samimiyetimiz vardır bir şeye ihtiyacım varsa inerim o da bazen kapımı çalar napıyorsun bakalım der müsaitsen bir kahve içelim der buyur ederim içeri. Sadece onunla öyle bir samimiyetimiz var başkasıyla yok, ben şehir dışındaki bir çok arkadaşımı da davet etmişimdir genelde sen daha rahatsın bekarsın vs sen gel derler ben giderim ama karşılığını da bekliyorum onlardan adım gelmeyince ben de gitmiyorum çünkü şahsen adım atmaktan çekinmem ama karşılıksız kalınca ben ikinci adımı atmak istemiyorum.
Ben de sevmem telefonla aradığımda bile önce müsait misin diye sorarım sonra lafa girerim insanlık hali kimseyi zor durumda bırakmak istemem ama bazısı çok sever çat kapıyı hadi çay koy geliyorum tarzında. Ben o kadar emrivakilere gelemem etrafımda yadırganır bu halim ama benimle aynı düşüncede olanlar da varmış sayenizde gördüm :)
Ben de apartmana ilk taşındığımda bekledim insanlar bir hoşgeldine gelirler diye ama tek başına yaşayınca gelmiyorlar evli olsam gelirlerdi yeni gelin diyeinsanlarda bu ayrımlar da var maalesef
Gecen sene yeni bi eve tasindik.burda tanidigim hic kimse yok.ne arkadas ne aile.gecenlerde apartmanda bi komsuyla tanistik.cok tatli guleryuzlu bi bayan.sonra onu evime davet ettim geldi oturduk sohbet ettik baya guzel gecti.benim sorunum şu ki ben davet edilmeden gitmek istemiyorum ama bi yanimda acaba komsum benim mi adim atmami bekliyo diye dusunuyorum.boyle konularda cok pasifim.ortamlarda sosyalim ama bu konularda degilim cekingenim.biraz akil verir misiniz sizce samimiyeti kurmak icin neler yapabilirim
Dedi senide bekliyorum her zaman gel diye ama ne bilim cekiniyorum
Ben de çalışıyorum haftasonu müsait olursam komşularıma uğrarım onlar da buyur ederse tabii yoksa sadece kapıdan uğrarım ben kek kurabiye tarzı şeyler yapmayı severim tek yaşayınca da nasıl yiyeyim komşulara götürüyorum illa eve davet etsinler beklentim yok hatta çoğu zaman sadece verip hal hatır sorup dönüyorumBana pek ole gelen yok calisiyorum cocuklarim var.. uyku saati yenek vs .. musait degilsem onuda dile getiririm cekincek biseyde yok ztn bunda..
Anlıyorum benim apartmanım da genelde yaşlılardan oluşuyor ama arada onlara uğrarım sırf gönül almak içinben yeni gelin geldim kimse o zama gelmedi ya da bi davet etmedi. bana komsularim tasindiktan 3 sene sonra geldi :))) gerci bende onlara karşıbi adim atmamistim belki ondan. hala da samimi degilim, iyi insanlar ama kafa dengim degiller.
hehe tüm enerjilerimizi gönderdik kadına ara diye :)Dunku konumdan sonra komsumun icine dogdu heralde bugun arayip davet etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?