Komşu iliskisi

Beni davet etti yalniz gun belirtmedi bende ilk defa gidecegim icin bi seferlik onun davet etmesini beklemeyi dusundum.yoksa samimi olsak arar gelirim derim

evli misiniz? ben yalnız yaşadığım için bu dediğinizi anlıyorum insan bazen sohbet etmek istiyr
Evet evliyim ama esimle ne kadar sohbet etsekte insan baska biriyle de konusup dertlesmek istiyor.yasadigim yer kucuk bi ilce hic gezilecek hava alinacak bi yer bile yok.surekli evdeyim

Beni davet etti yalniz gun belirtmedi bende ilk defa gidecegim icin bi seferlik onun davet etmesini beklemeyi dusundum.yoksa samimi olsak arar gelirim derim
O kadar detaya takılmayın gelin demiş zaten o da bir davettir yani şu gün gel demek de yapmacık olur bir gün gitmek isterseniz yarın müsaitseniz size bir kahveye gelmeyi düşündüm müsait misiniz dersiniz yani o kadar detaylı planlar yapılmaz insan ilişkilerinde

Numarası varsa arayıp ya da mesaj atıp, bir kahve içmeye gelmek istiyorum müsaitsen diyebilirsiniz...

Daha yeni tanışıyorsunuz birbirinizle.

Öyle bi telefonla kahveye gitme leveline geçmemişsiniz.

Ya onun seni davet etmesini bekleyeceksin
Ya da kendin tekrar davet edeceksin.

Evet evliyim ama esimle ne kadar sohbet etsekte insan baska biriyle de konusup dertlesmek istiyor.yasadigim yer kucuk bi ilce hic gezilecek hava alinacak bi yer bile yok.surekli evdeyim
Anlıyorum sizi bakın ben de yalnızım akşam eve geldiğimde tek başına yemek yemek bile zoruma gidiyor bazen uğraşasım gelmiyor, o açıdan anlıyorum sizi
Ben bu apartmana taşındığımda kimse gelmedi bana ben herkesle tanışmaya çalıştım ki gelmek isteyen çekinmesin diye ama şimdi de kimse gelmiyor en azından üstüme düşeni yaptım yani geri durursanız beklerseniz, kimse size adım atmaz sizin de girişken olmanız lazım siz adımınızı atın karşılığı gelmezse bir daha uğraşmazsınız hep ilk adımı karşıdan beklemek insanı yıpratır

Bence siz bir daha davet edin eğer hayır ben bekliyorum derse siz gidersiniz.
Demezse kendisi gelir veya gelmez.
Gelmez ve davet etmezse görüşmek istemiyor olabilir.

Ya bende senin gibiydim sonra bir baktım ooo millet gidip geliyor ben kimsesiz evde öyle oturuyorum sonra dedim ki bu böyle olmaz . Bende artık arayıp sana kahveye gelicem dicem . Çünkü herkes beni arayıp sana gelicez diyor bende söylemeye karar verdim . Yoksa çok yanlızım

Ben de kaynanamın eski evinde oturuyorum hepsi 70 li yaşlarda tek genç benim .
Yalnızım annemler uzak

Eger o size musait misiniz deyip kapi caldiysa aynisini yaparsınız .Ama sizin eve davet uzerine geldiyse tabii ki davet etmeli .Ben evlendiğimden beri ayni apartmanda yasiyorum .Beni gelinlikle gorup hayirli olsun bile demediler .2 3 ay bekledim hic girisim yok .Pizza yapip ziline bastim kendimi tanittim .Belki kapımı acan biri olur diye .Sonuc verdigim tabak 1 ay sonra asik bi suratla geri geldi .Anladim ki olmadi mi olmuyor .Boyle bitmedi tabii kapıda merhabalar devam etti cocugu oldu yemek göturdum vs vs. Ama o bir gun nasilsin diye kapi calmadi .Her kapiyi caldiginda ya limon istedi ya tuz ya ekmek .Ayagim kirikken görüp bir gecmis olsun bile diyemedi .Ben de yazdan beri konuşmuyorum. Komsu deyince efkarlandim

Yalnizlik cok zor ne gelen var ne giden.ilk zamanlar neysede insan git gide alisacagina daha da zorlaniyo
Aynen valla aynı mahallede olmak başka oluyor arkadaşlık.
Ben bekarken iki üç arkadaşım vardı aynı sokakta otuyorduk sabah onlar gelirse akşam ben onlarda olurdum toplanır balkonda muhabbet ederdik kız kıza ya çok özledim.
Evlenince uzağa gelin geldim arkadaşlık bitti...

Canım benim, ben bebeğimi kaybettim iki komsudan başka kimse gelip başsağlığı dilemedi...
Zaten sonra onlarda gelmedi...

Canım benim, ben bebeğimi kaybettim iki komsudan başka kimse gelip başsağlığı dilemedi...
Zaten sonra onlarda gelmedi...
Başın sagolsun canim Allah dayanma gucu versin.Insan bir ses ariyor .Aslina bakarsan çalışıyorum. Oyle cat kapı misafir kabul edemem zaten .Ama insana en yakin komsusu var .5 dk da olsa ayak ustu sohbet edecek .Bizim apartman toptan cins zaten selam versen almazlar.

Senin komsuda pek bi gorgusuzmus
Tuz limon isterken iyiydi bi gecmis olsun demeye gelince yok

Senin komsuda pek bi gorgusuzmus
Tuz limon isterken iyiydi bi gecmis olsun demeye gelince yok
Hele ekmek olayi o kadar sinirlenmistim ki .Ayaz disari kar buz gecen sene ben isten gelirken 1 ekmek aldim .Sofradayiz zil caldi yarim ekmek istedi .Baska da ekmek yok böldüm verdim .Dedim bebegi var demek ki inemedi .Safim ya .Meger kocasi evdeymis yemek yedikten sonra gezmeye gittiler adamin sesini duyup evde oldugunu anlayinca sinirden patladim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…