Komşu kadın eşim bilşnmezlik offff

canım o zaman kendine daha yakın bulduğun başka bi komşundan ağzını arattır
sen bu kıza geçen böyle böyle demiştin bi bildiğinmi var gibisinden
olayı anca böyle çözersin

Gecmis sayfalara bakmadim yazildiysa gormedim kusura bakma esi neden hapisteymis yani suc unsuru ne

Gecmis sayfalara bakmadim yazildiysa gormedim kusura bakma esi neden hapisteymis yani suc unsuru ne

Bende tam bilmiyorumda.
Çalıştığı kurumla alakalı bi hırsızlık mı ne olmuş bu adama yıkmışlar güya hiç suçu yokmuş 1 yıldr ceza evinde.

Bende tam bilmiyorumda.
Çalıştığı kurumla alakalı bi hırsızlık mı ne olmuş bu adama yıkmışlar güya hiç suçu yokmuş 1 yıldr ceza evinde.
Yani sen kadinsin bazi seyleri az cok hissedersin simdi burasida kk acikcasi her 5kadindan 3 u esin bi halt karistirmasa diye baslar cumleye hepimiz az cok burakari biliyoruz cani yanmis hemcinslerimiz cok onlarda tecrubelerini paylasiyor hamilesin hormon tavan kafan dahada karisir uzulursun eger ki esinden eminsen birsey hissetmediysen kendini huzursuz etme hic konuyu kapat (onuda sessiz takipte tut)kadinlada selam sabah herseyi kes gram irtibatin olmasin
Baska komsun sorarsada acik acik soyle evime fitne sokuyor esin seni aldatiyor imasi var bana boyle boyle dedi hazetmem hoslanmam ben oyle seylerden de kulagina giderde eteginde bir tasi varsa doker zaten ay iftira ben ole demek istemedim ortaya konustum dersede kotu biridir uzaklastigin yanina kardir

Neden yapiyor dersen hayati hayal kirikligi dolu zorlanmis umdugunu bulamamis cok sorun yasamis insanlar bir yerden sonra kendi sikintilarindan uzaklasmak icin baskasini mutsuz etmeyi tercih eder oda ortaya laf atacakki onla ilgili esitle ilgili kimsenin soru sormaya firsati olmasin (bilemeyiz belki gercekten iftiradir gunaha girilmez ama suc adi sucmus kimse konusulsun istemez surekli ortam dalgalandirmasi birazda ondandir) sizden nerdeyse 20 yas buyuk cokta esine is attigini sanmam ama erkekler kadinlara daha farkli bakar anlarlar bizden

konusma dediysede ciddiye al takilma uzak dur dedigimide yap ses cikmazsa fostur zaten

ayy gudubetttte bak....... acık acık kocanın arkasında dur yaa ben kocama güveniyorum ne o imalarr bana bak senin gözün mü var yoksa gözlerini oyarım senin diye cek ayarı da ayagını denk alsın bunlar çirkeflikten anlar nasılda oya oya işliyorr seni ufaktann gelme gazaa konusma insan iyi kötü az cok hissediyor olmaz olsun öyle komsu ...

Kadının derdi huzurunuzu bozmak.
Vardır böyle kadınlar. Senin aklını karıştırıp evliliğinde sorun çıkmasını izler.
Samimi olsa uygun dille söyler sana kırmadan bildiğini anlatmaya çalışır.
Unutun bu konuyu. Hamileliğinize odaklanın. Kadınla da asla görüşmeyin.
Kimseye tam güvenmeyin tabi ki. Fakat hayatınızı normal akışına bırakın. Varsa eşinizin hatası çıkar karşınıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…