Yanitiniz icin cok tesekkur ederim psikolojimi birebir yazdiniz.ay kızı yolasım var bu ne genişlik.
şekerim kocana attığı mesajların her ihtimale karşı birer screenshotunu al ve kendi telefonuna kaydet, kız çirkefe yatarsa apartmanın whatapp grubundan salarsın kobrayı
sonra kocanın telefonundan cevap vereceksen 1 kerelik cevabını ver ve kızın hem telefonunu sil hem de engelle. kocan çok düzgün davranmış ama bu oynak karılardan her şey beklenir. kocan da kıza ulaşamasın
whatsapp grubundan kocanı çıkar
bir de bu kız kocana sosyal medyadan falan da ulaşmaya çalıştı mı acaba? telefon mesajı fazla cesur geldi bana. oralardan da engelle kızı bence, yürüme potansiyeli ver sanki
en önemlisi anasıyla kızının ayağını evinden hemen ama hemen kes
gelişmelerden de bizi haberdar et
Bir muhabbet donmuyor grupta sadece bildirimler yapiliyor. Binaya yapilan masraflar yada gerekenler vs seklinde.bide herkes sikayetini falan ordan bildiriyor.esimide katmislar oyle duruyor.
Haklisiniz tesekkur ederim.cevap yazmadi yazarsamda ben yazicam.eve giremicek esimde sokma dedi istemedigin insani gormene gerek yok dediEvet.. kızın eşinize mesaj atması çok çok yanlış, bizde samimi oldugumuz komşular da bile eşi geldiğinde kalkardık.fakat kimi insanlar rahatlardır..düşünemeyebiliyorlar,
Yada tam tersi bundan emin olmanız için acele etmemeniz gerekiyor.
Aynı binada olduğunuz için, kavga edip o kızı her gördüğünüzde sinir olacağınıza,
İyilikle iletişimi kesin, böylece anneside rezil olmaz.
Eşiniz kızın mesajlarına cevap yazmasın, oda anlar artık rahatsız ettiğini,
Akşam saatlerinde de eve gelirse farklı farklı bahaneler bulun, e halden anlayan bi kızsa daha da rahatsız etmez diye düşünüyorum.
Tesekkur ederim.benzer sekilde halledecegim bendeEşinizle muhattap olmayı seçiyorsa küçük kız sizde eşiniz üzerinden olayı halledebilirsiniz eşinizin WhatsApp ından “x sen sürekli bana mesaj atıyorsun ama ben bu durumdan hoşlanmıyor hatta rahatsız oluyorum senin muhattabınilgin1990 ablandır bir sorunun olursa sen eşime ilet bende bir abin olarak yine eşim vasıtasıyla yardımcı olmaya çalışırım “tarzı birşey yaz küçük kızın da aklı basına gelsin
Evet bizde sasirmamistik.hatta isimize geldi diyebilirim takip etme acisindanKızlar bircok binanın whtsab gurubu var artık sasiralacak durum değil kızın bu numarayi almasi büyük sıkıntı mesaj atarsa bizede şöyle :)
Siz kıskanç birisiniz ve yardım alın. Başka şeyler de var da burda soylemeyeyimİyi geceler herkese. Derdimi okuyup cevap yazacaklara sonsuz tesekkur ederim.
Evimize tasinali 1 sene olcak neredeyse.ust kat komsularimiz var kari koca ve bir tanede kizlari.ilk tasindigimizda gayet normal komsuluk muhabbetleri hosgeldin vs.
Kendisini severim abla derim.ben evlerine cok gitmesemde kiziyla gelir bana komsumuz.esimlede selamlastiklari olurdu tanistilar.binanin whatsapp grubunda esimde var. Bir aksam esim geldiginde komsumuz ve kizi bizdeydi okuldan konu acildi kiz univ ogrencisi esim mezun ve bu kizda esimle ayni bolumde okuyor esime sorular sordu hatta hep beraber konustuk ettik.dedik hatta herhangi bir yardima ihtiyacin olursa danisabilirsin.
Neyse boyle boyle hep beraber normal sohbetlerimiz oluyordu.zamanla bu kiz esimin eve gelmesine yakin saatlerde elinde keki boregi pogacasi kapiyi calip geliyordu. İlk olarak seyrek, sonra gelmeleri siklasti.annesiyle yada tek basina geliyordu.
Rahatsiz olmamin tek nedeni esim isten gelcek adam iki ayagini uzatip dinlenicek yemek yicez ama kiz evde oluyordu. Baslarda rahatsizlik vermiyim ben gidiyim deyip kalkiyordu son zamanlarda baya baya oturuyordu.
Ta ki esimin cep telefonuna mesaj atana dek.Whatsap grubundan esimin numarasini almis yani ordan buldugunu soylemis ve mesaj atmis esime. Aradan az zaman gecmis yine atmis rahatsiz ediyorum ama sunu sunu sorcam nasilsin oncelikle falan.esim bana soyledi bunu komsumuzun kizindan mesaj geldi onemli birsey miydi sana bahseti mi diye ve esim telefonunu hep ortada birakir birde. Dun aksam pat diye bir mesaj .... musait misiniz acaba diye. Bu kiz benim numarami da biliyor bana sor musait misin diye? Esime mesaj atiyor.Esim mesajina cevap vermeyi unutmus iste oldugu icin.
Bu sabah yine mesaj atmis esime mesaj aynen su' annem asuresini begendigini soyledi yenisini getircem afiyetler olsun:) ' delirdim o mesajida soyledi esim. Lutfen bir el atin bana ne yapiyim uyariyim mi kizi esime diyim mi sil diye bilemedim simdi annesiylede yuzyuze bakiyoruz
Evli bir adama karisi dururken yazicam oyle mi. Bir kere esimle epi topu kac defa muhatap oldun derim ona.tum muhatabin ben iken. Her turlu yanlis kizKiz yazik erkeksizlikten ordan burdan numara buluyor demekki zavalli :) dahada uzatirsa bence tum apartmana rezil et gorsun baskasinin olana el uzatmamayi
Evet bizde sasirmamistik.hatta isimize geldi diyebilirim takip etme acisindan
Kocani kiskanmanin nesi kotu?Siz kıskanç birisiniz ve yardım alın. Başka şeyler de var da burda soylemeyeyim
Soyleyebilirsiniz madem konuma yazdiniz.dersiyle ilgili bir durum olur duzgunce mesaj atar. Baska ne sekilde muhatap olma hakki bulabilir? Ne kadar sohbetin varki esimle pat pat mesajlar dosuyorsun.bu kiskancliksa evet kiskanclik ama karsi tarafinda edepsizligiSiz kıskanç birisiniz ve yardım alın. Başka şeyler de var da burda soylemeyeyim
Siz kıskanç birisiniz ve yardım alın. Başka şeyler de var da burda soylemeyeyim
Haklisiniz.hic onemli degil ister kiskanclik desinler ister baska birsey.benim icin sorun yok. Kiskancligim esime zarar vermedigi surece degismeyi dusunmemBnce böyle bir laf atıp konu sahibini zanalti da bırakmak hoş olmadi.
Bn eşimin kız kuzeni biz toplanıp size geleceğiz dediğinde eşime baktim oda bir anda olur dedi arabaya bindigimde geldiklerinde hizmetini yaparsın demistim bu kıskanmak mı şimdi ? Ki bnm konumla konu sahibinin konusu uzaktan yakından alakası yok bn buna bile kizmistim apartmandan biri gelecek aşureyi sevmissin diye yazacak kapısına giderdim hayırdır diye
Bide demezler mi tedaviye ihtiyacin var.kirk yillik sevgili psikologumuz boyle buyurmus..Kizlar bu sahis sorunlu..diger konudaki yorumunada bakarsaniz nedense olta atan kadini savunur derecede :) kendiside onlardan biri galiba
Haklisiniz.hic onemli degil ister kiskanclik desinler ister baska birsey.benim icin sorun yok. Kiskancligim esime zarar vermedigi surece degismeyi dusunmem
Birak sunu bos bos konusuyor.. dedim ya kendiside o kadinlardan olmasa burda bu lafi soyleyemez. Hepimiz kadiniz ve cok sukur az cok empati yapiyoruz yani..kiz resmen niyeti bozmus belli nesi masum bunun? Senin iyi niyetini kullanmis.. kocanin brad pitt olmasida gerekmez..sende olani kiskaniyorsun kiskanman kdr dogalbirsey yok..baskasinin olan herife kanca takmak isteyen normal.. ama senin kurulu duzenini korumak istemen asirilik psikologluk:) oldu canim gozlerim doldu :)Bide demezler mi tedaviye ihtiyacin var.kirk yillik sevgili psikologumuz boyle buyurmus..
Siz kıskanç birisiniz ve yardım alın. Başka şeyler de var da burda soylemeyeyim
Kıskançlık sevgi belirtisi değil, bir hastalıktır. Gerçi böyle bir soru soran birine bunu nasıl idrak ettiririm bilmiyorum...Kocani kiskanmanin nesi kotu?
Asirisi evet ama kiskanmak hastalik degildir.. gayet insani bir duygudur sevmek nefret etmek gibi :) hayvanlar bile esini kiskanabilirken insan zannettiklerimizin boyle bi yorum yapmasi gercekten tuhaf :)Kıskançlık sevgi belirtisi değil, bir hastalıktır. Gerçi böyle bir soru soran birine bunu nasıl idrak ettiririm bilmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?