Komsu kizi !

Yanitiniz icin cok tesekkur ederim psikolojimi birebir yazdiniz.
Esim mesajlari silmedi silme dedim bende.duruyorlar
Simdi hemen engellemedik kizi biraz bekleyip engellicez telefonundan. Sanmasinki kiskandi ve kocasina engelletti beni.bilmesin boyle
Esim bitek facebook kullaniyor birbirimizde sifrelerimiz var ailelerimiz ve arkadaslarimiz ekli.ordan ulasmaya calisirsa sapitirsa bilirim her turlu.
Evden ayagini ise kesiyorum kararliyim

Bir muhabbet donmuyor grupta sadece bildirimler yapiliyor. Binaya yapilan masraflar yada gerekenler vs seklinde.bide herkes sikayetini falan ordan bildiriyor.esimide katmislar oyle duruyor.

Kızlar bircok binanın whtsab gurubu var artık sasiralacak durum değil kızın bu numarayi almasi büyük sıkıntı mesaj atarsa bizede şöyle :)

Haklisiniz tesekkur ederim.cevap yazmadi yazarsamda ben yazicam.eve giremicek esimde sokma dedi istemedigin insani gormene gerek yok dedi

Tesekkur ederim.benzer sekilde halledecegim bende

Kiz yazik erkeksizlikten ordan burdan numara buluyor demekki zavalli :) dahada uzatirsa bence tum apartmana rezil et gorsun baskasinin olana el uzatmamayi

Siz kıskanç birisiniz ve yardım alın. Başka şeyler de var da burda soylemeyeyim

Evet bizde sasirmamistik.hatta isimize geldi diyebilirim takip etme acisindan

Aynn herkes yöneticiyle muhattap olmak istemez zırt pırt bu olacak şu olacak diye teknolojiyi kullanmak lazım bu devirde bizde de var bn yokum eşim var tabiki bn numaramin gozukmesini istemedim ama bayanlarda var bizim gurupda onların başına böyle birşey gelmedi kaldı ki kız bir yanlışa düşüyor yada evliliginize ozenmis olabilir gbi küçük daha çünkü üni ye gitse de akılları bir karış havada

Soyleyebilirsiniz madem konuma yazdiniz.dersiyle ilgili bir durum olur duzgunce mesaj atar. Baska ne sekilde muhatap olma hakki bulabilir? Ne kadar sohbetin varki esimle pat pat mesajlar dosuyorsun.bu kiskancliksa evet kiskanclik ama karsi tarafinda edepsizligi

Bnce böyle bir laf atıp konu sahibini zanalti da bırakmak hoş olmadi.

Bn eşimin kız kuzeni biz toplanıp size geleceğiz dediğinde eşime baktim oda bir anda olur dedi arabaya bindigimde geldiklerinde hizmetini yaparsın demistim bu kıskanmak mı şimdi ? Ki bnm konumla konu sahibinin konusu uzaktan yakından alakası yok bn buna bile kizmistim apartmandan biri gelecek aşureyi sevmissin diye yazacak kapısına giderdim hayırdır diye

Haklisiniz.hic onemli degil ister kiskanclik desinler ister baska birsey.benim icin sorun yok. Kiskancligim esime zarar vermedigi surece degismeyi dusunmem

Haklisiniz.hic onemli degil ister kiskanclik desinler ister baska birsey.benim icin sorun yok. Kiskancligim esime zarar vermedigi surece degismeyi dusunmem

Bu evin hanımı bn İsem eşim gelse karşıma al mutfak senin istediğini yap misafirine derim

He senin konun apayrı kız seni takmayı geçmiş adama sulanıyor resmen dün bizde bir aşure konusu yaşadık mesela bir abla var eşimin müşterisi orada muh. Olarak çalışıyor resim atmış bnde dedim bnde istiyorum diye x i göndereyim dedim o da tamm dedi sonra gece yazmış bana kuzum beğendin mı diye ki eşimle devamlı muhattaptir işten dolayı iftara gidip gelmisligimiz var gece birşey soracak olsalar bile bnim numaramı bilenler beni arar

Bide demezler mi tedaviye ihtiyacin var.kirk yillik sevgili psikologumuz boyle buyurmus..
Birak sunu bos bos konusuyor.. dedim ya kendiside o kadinlardan olmasa burda bu lafi soyleyemez. Hepimiz kadiniz ve cok sukur az cok empati yapiyoruz yani..kiz resmen niyeti bozmus belli nesi masum bunun? Senin iyi niyetini kullanmis.. kocanin brad pitt olmasida gerekmez..sende olani kiskaniyorsun kiskanman kdr dogalbirsey yok..baskasinin olan herife kanca takmak isteyen normal.. ama senin kurulu duzenini korumak istemen asirilik psikologluk:) oldu canim gozlerim doldu :)

Kıskançlık sevgi belirtisi değil, bir hastalıktır. Gerçi böyle bir soru soran birine bunu nasıl idrak ettiririm bilmiyorum...
Asirisi evet ama kiskanmak hastalik degildir.. gayet insani bir duygudur sevmek nefret etmek gibi :) hayvanlar bile esini kiskanabilirken insan zannettiklerimizin boyle bi yorum yapmasi gercekten tuhaf :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…