Komsu kizi !

Hic ugrasmayin annesine soyleyin o da yanınızdayken. Hirslanir ya da daha cok kafaya takar ne gerek var

Bende ailemden boyle gordum. sonra dusundum kizin annesi, kendi annesine gidip geliyor, kadin ust sokakta oturuyor. Acaba abla(komsuma abla diyorum) kizinin bize cogu aksam ugradigini bilemiyor mu dedim.

Annesi cok tatli bir insan ve herseye kosabilcek biri. Bu kiz bir keresinde dugun fotografimi gordu vitrinde. Sacimi makyajimi ve ne kadar ettigini sordu. Genc kizlarin hevesi vardir ya hani bende cevapladim. Bu sac makyaj mi o parayi etti dedi bana. Aklima geldikce bazi davranislarinida anlaticam kizin

Belalarini istiyorlar cok acik ve net

Siz durum şu an sürüncemede olduğu sürece burada bizler de eleştirmeye devam ettikçe, kıza karşı belki nefret ve öc alma isteği gibi duygularınız kabaracaktır. Aslında öfkeyle kalkan zararla oturur derler ya...

İnançlı bir insansanız, şerli insanların şerlerinden muhafaza için dualar, sureler var.. Bunlarla da evinizi, ailenizi, huzurunuzu korumaya alabilirsiniz. İçiniz içinizi de kemirmez, vesveseleriniz azalır, adil bir ceza vermenize vesile olur karşı tarafa...

annesinin yanında kıza
canım sürekli eşime yazıyorsun seninle komşu olan benim eşime birşey sormak istersen çalışıyor adam unutuyor bana sen ilgilen dedi
bana sor ne soracaksan de ama annesinin yanında söyle de annesi gerekli konuşmayı yapsın

Ya ben sinirlenemiyorum bile yazık vallahi bi acıdım kıza,şu yaşta peşinde gezdiği derde tasaya bakın. Ah yavrum gidip okulunda arkadaş çevresi edinsene.
Annesine ayrı yazık ona da kabalık etmek istemezsiniz sanıyorum. Ben direkt kızla muhattap olun diye düşünüyordum ama şu durumda annesine de anlatsanız sanki daha iyi olur kadıncağız kendinde kusur aramasın.
Size de sabır diliyorum bence hiiiç bozmayın asabınızı dedim ya komik yani sinirlenip kendinize dert çıkarmayın,geçer gider

Eşinin nosundan cvp yaz kıza.
Kız demiş ya aşureyi beğenmişsin yenisini getircem diye, "aşure güzeldi de senin getirdiğin kek börek midemi bozdu abicim zahmet etme bir daha" yaz
Kız bariz asılıyor, insan msj yazsa da abi falan diye hitap eder, x abla napıyor müsait mi diye sorar. Şüphende haklısın.

Yahu ne sabirli kadinsin tebrik mi etsem pes mi etsem ikilemde kaldim.
Aksam kizin da ailesinin evde oldugu bi saatte alirsin esinin telefnunu. Cikarsin kapisina. Bu ne sacmaliktir diyerek mesajlari gosterirsin. Oldu bittiii.

Tabiki uyarin annesini , kiz tek geldiginde kusura bakma agirlamak isterdim ama esim isten geldi yorgun sabah beklerim diyin o anlar zaten. Mesaj konusundada annesini uyarin yada kendi telefonunuzdan kiza mesaj atin sorularini ben cevaplarim bundan sonra esim mesaj isini pek sevmez yazin. anlar herhalde..

Bence tavrinizi en sert sekilde koymalisiniz...
Bir adim daha gorursem sert bir yuzle karsilasicak

Cok tesekkur ederim. Sakin kalmaya calisiyorum ama dun gece burda konuyu acinca gec saatlere kadar uyumadim. Once esim neden yataga gelmiyorsun dedi gelcem deyip gitmedim uyku tutmadi oda uyumus.sonra kalkip yastik yorgan yanima geldi konustuk ve uyudum.beni deli eden o kizin esime benim gozumden bakmasi. Bu dusunce beni cildirtmaya yetiyor.

Annesi aramiza sogukluk girdigini anlarsa zaten soylicem kizi rahat durmazsa tabiki.ama kizini yermeyerek aksine olgun bir tavirla

Evet iyi bir kadindir annesi. Gayet olgunlukla bahsedicem annesine tabi kizi rahat durmazsa. Cok haklisiniz bugun daha sakinim cok tesekkur ederim

Oyle hitap etmedi hic oda bir suphe bende. Mesajiniz guldurdu beni tesekkur ederim :)

Bence engellesin eşin olsun bitsin .anlar kızda rahatsız olduğunuzu . Bidahada gelmez evinize

Esimle konustugumda dedi zaten bir sure bekleyip engellicez kizi.sanmasin onu tehdit gorup mesajlarin arkasindan cat diye engelledigimizi.

Yahu ne sabirli kadinsin tebrik mi etsem pes mi etsem ikilemde kaldim.
Aksam kizin da ailesinin evde oldugu bi saatte alirsin esinin telefnunu. Cikarsin kapisina. Bu ne sacmaliktir diyerek mesajlari gosterirsin. Oldu bittiii.

Gidisat bunu gosteriyor. Cok tesekkur ederim

İnsallah anlicaktir evet eve sokmicam kararliyim kapi acmam ona.cok tesekkur ederim

Bence biraz daha bekleyin hatta esinizin whatsapini bilgisayara yukleyip ordan takip edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…